Autoboca Rent a Car: Inchirieri masini Iasi

Calitate şi siguranţă cu masinile AutoBoca

 

masini ieftine de inchiriat MoldovaSunt momente în viaţa noastră când avem nevoie de o maşină pentru câteva zile, pentru a îndeplini diverse obiective. Într-un oraş mare, fiecare persoană doreşte să se mişte rapid şi fără prea multe probleme. În Iaşi sunt multe locuri care necesită utilizarea unei maşini. Din acest motiv, Autoboca Rent a Car vine în întâmpinarea celor care caută autoturisme de închiriat, la preţuri corecte şi fără comisioane ascunse. Transparenţa este principiul care stă în spatele tuturor contractelor semnate la sediul nostru din Iaşi. De asemenea agenţii noştri vă stau la dispoziţie în fiecare zi. Ei vă vor răspunde la întrebări referitoare la procesul de închiriere maşini.

Oferta de închirieri maşini Iaşi Autoboca o să vă surprindă prin preţurile mici şi serviciul de calitate. Aveţi posibilitatea să rezervaţi o maşină direct de pe site şi apoi să o ridicaţi de la sediu. De altfel, puteţi merge la reprezentaţii Autoboca de la sediu, situat pe strada 14 decembrie 1989 (chiar lângă restaurantul Select). Ei vă pot ajuta să închiriaţi o maşină bună care să vă ajute să călătoriţi mai uşor. Avem şi reprezentanţi la aeroportul Iaşi, care vă pot oferi o ofertă serioasă cu maşinile din flota auto Autoboca. În ultimul an din ce în ce mai multe persoane apelează la maşini de închiriat de la aeroportul Iaşi, mai ales după ce au fost inaugurate noi rute aeriene.

Din traista României Autentice: Oraşul Iaşi

 

  • De-a lungul anilor oraşul Iaşi a impresionat prin monumentele istorice şi clădirile culturale amplasate în diverse locuri. În prezent, numărul turiştilor care vin în Iaşi a crescut considerabil (mai ales după inaugurarea complexului Palas). Printre obiectivele turistice care merită să fie vizitate în Iaşi se număra Biserica Trei Ierarhi, mănăstirea Cetăţuia, biserica „Sfântul Nicolae” (1941-1942), Mitropolia (unde se afla Sfânta Parascheva), parcul Copou unde este Teiul lui Eminescu şi multe altele. Totuşi, ar fi păcat să veniţi în Iaşi şi să nu vizitaţi cele mai importante obiective. Din acest motiv puteţi folosi cu încredere închirieri maşini Iaşi Autoboca şi astfel să parcurgeţi traseul turistic al oraşului fără întreruperi.

Dacă plănuiţi activităţi în familie, atunci vă sugerăm să mergeţi la Grădina Botanică. Puteţi opta pentru o maşină de închiriat convenabilă, construită pentru a oferi confort în timpul fiecărei călătorii. Grădina Botanică are o mare suprafaţă de 105 hectare, oferind o sumedenie de plante de admirat. De altfel, acesta este locul preferat al tinerilor îndrăgostiţi din Iaşi. Dacă totuşi doriţi să fugiţi din tumultul oraşului preţ de câteva zile, atunci merită să optaţi pentru una din numeroasele masini de închiriat Iasi de la Autoboca Rent a Car. Puteţi opta pentru o maşină capabilă să vă ducă să vizitaţi mănăstirile din Bucovina sau Cetatea lui Ştefan cel Mare de la Suceava! Aveţi posibilitatea să descoperiţi locuri superbe din Moldova în completă libertate.

 

Oferte de inchirieri maşini Iaşi

 

Photo credit: Dusmanu Ionut

Photo credit: Dusmanu Ionut

Agentia Autoboca Rent a Car oferă numeroase maşini de închiriat, toate alese cu atenţie pentru a oferi experienţe auto de neuitat. De fiecare dată când cineva se gândeşte să plece la drum, noi vă oferim maşina ideală. În prezent, din ce în ce mai mulţi ieşeni optează pentru un autoturism de închiriat atunci când plănuiesc o drumeţie. Conform ultimelor statistici se pare că din ce în ce mai mulţi ieşeni folosesc serviciile Autoboca Rent a Car.

Cu maşina potrivită, oricine poate călătorească fără griji în orice loc. În oraşul Iaşi vă aşteptam la sediul nostru pentru a găsi maşina ideală! Orice activitate cu prietenii sau membrii ai familiei devine mai frumoasă cu autoturismul optim. De asemenea, diverse obiective din zona Moldovei devin mai accesibile odată ce aţi apelat la Autoboca Rent a Car. Vă punem la dispoziţie seriozitate, bun simţ şi responsabilitate, evident pe lângă maşinile atent alese de agenţii noştri!

Inchirieri masini in Iasi