Caut să închiriez o maşină de lux în Otopeni aeroport

Maşini de lux de închiriat în capitala României

 

Masini de inchiriat Otopeni aeroport

Un număr mare de oameni de afaceri străini închiriază maşini atunci când vin în ţară, Ei profită în acest mod de o libertate de mişcare deosebită, potrivită pentru mai multe activităţi în curs. Dacă eşti un om de afaceri activ, atunci trebuie să participi la conferinţe, întâlniri de afaceri şi informări cu specialişti în domeniu.

Pentru a ajunge în siguranţă şi confort la destinaţie, aveţi nevoie de o maşină premium care să nu vă dezamăgească.  În cazul în care urmează să ajungeţi în România şi nu ştiţi de unde să închiriaţi o maşină premium de calitate, trebuie să vă informaţi cu privire la posibilităţile existente. Pe măsură ce strângeţi mai multe date despre ofertele rent a car prezente în aeroportul internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti, cu atât procesul de selecţie devine mai uşor.

Căutaţi să închiriaţi o maşină de lux în Otopeni aeroport? Dacă răspunsul este da, atunci cu certitudine rândurile următoare o să le găsiţi mai mult decât utile. Aşa cum spun americanii „knowledge is power”, acest principiu se poate aplica cu uşurinţă şi în segmentul rent a car. Cu cât ştiţi mai multe cu atât devine evidenta opţiunea cea mai bună. Noi ne-am gândit să vă facem viaţa mai uşoară. Cum? Am zis să vă prezentăm mai multe lucruri despre ofertele AutoBoca din Bucureşti Otopeni aeroport. O să descoperiţi maşini premium de calitate, optime pentru activităţi business prin capitala României şi nu numai. Oriunde mergeţi trebuie să aveţi la dispoziţie o maşină sigură şi uşor de condus.

 

Maşini premium de Bun Venit de la AutoBoca în Bucureşti Otopeni

Masina premium Porsche Cayenne s

De-a lungul anilor ne-am concentrat atenţia asupra nevoilor oamenilor de afaceri. Aceştia mereu ne-au cerut autoturisme premium de calitate şi mereu am reuşit să le oferim modele bune. O să găsiţi în flota AutoBoca din Otopeni aeroport multe maşini elegante şi puternice. De exemplu în secţiunea premium avem: Jaguar X-Type, Mercedes Benz C200 CDI, Bmw 320d, Vw Touareg şi Porsche Cayenne S. Sunt foarte mulţi oameni de afaceri care aleg să închirieze modelul Cayenne S de la Porsche, un autoturism potrivit pentru orice activitate. Ce trebuie să ştiţi despre această maşină deosebită? Hai să aflăm mai multe lucruri despre Porsche Cayenne S, un autoturism pe care îl puteţi închiria fără probleme atunci când doriţi. De altfel, reprezentanţii AutoBoca rent a car vă pot ajuta să înţelegeţi mai multe lucruri despre Porsche Cayenne S.

Masini premium Autoboca Bmw 320dPorsche Cayenne S este un autoturism elegant şi puternic. Dacă doriţi să faceţi o bună impresie atunci cu certitudine această maşină este opţiunea potrivită. Acest puternic autoturism are o capacitate cilindrică de 4806, transmisie automată şi un consum relativ mic de doar 9.9 l/100 km (benzină), ceea ce îl recomandă şi pentru drumuri lungi. Puteţi stoca cu uşurinţă 1 bagaj mare şi trei mai mici în portbagaj.

Maşina are aer condiţionat şi sistem audio, ceea ce face din Porsche Cayenne S un mijloc de transport confortabil. Un alt autoturism preferat de clienţii AutoBoca este Bmw 320d, un model cunoscut de mulţi drept un „monstru” stilat pe şoselele româneşti. Dacă doriţi să conduceţi o maşină sigură şi frumoasă, atunci puteţi opta cu încredere pentru modelul 320d de la Bmw. Să ştiţi că autoturismul are un consum mic, de doar 6.6 l/100 km (motorină)! Puteţi conduce această maşină oriunde doriţi prin capitala României.

În sediul nostru din aeroportul internaţional „Henri Coandă” o să întâlniţi agenţi pregătiţi să vă ajute să închiriaţi o maşină premium de calitate. Procesul nostru de rezervare şi închiriere este uşor de gestionat! Din acest motiv o să găsiţi rapid un autoturism de calitate fără să cheltuiţi mulţi bani! AutoBoca rent a car vă invită să descoperiţi maşini premium elegante şi confortabile.

Inchirieri masini