De ce aţi putea închiria VW Touran?

de ce ati putea inchiria microbuz vw touran

Alegerea microbuzului ideal pentru o călătorie în grup

Grupurile mari de persoane (5-9) au nevoi de transport mai delicate în comparaţie cu cei care călătoresc în cuplu sau individual. De altfel, este normal ca grupul să se simtă în siguranţă în timpul fiecărei călătorii. Trebuie luate în considerare mai multe aspecte pentru a transforma drumul într-o experienţă turistică plăcută şi sigură.

Spaţierea, siguranţa şi confortul pentru grupurile mari de persoane sunt un pic mai dificil de acomodat, însă nu şi imposibil. Microbuzele sunt autoturismele ideale pentru călătoriile cu prietenii şi familia, în principal pentru că sunt mari, cu locuri multe şi cu o constituţie robustă. Pentru a vă bucura de o experienţă plăcută, trebuie să acordaţi atenţie sporită documentarii.

Photo credit: Ștefania Lău

Însă, ce model de microbuz ar fi cel mai potrivit pentru vacanţa ta? Sunt multe răspunsuri la această întrebare, ce ţin direct de destinaţia pe care o aveţi de atins. Dacă ţi-ai propus să explorezi mai multe zone interesante din România, atunci cel mai probabil vei avea de parcurs câteva sute de kilometri. Ar fi de preferat să te simţi relaxat pe toată durata drumului şi să te poţi bucura liniştit de priveliştile frumoase şi de compania celor apropiaţi. O soluţie optimă şi la care apelează des foarte multe peroane ce călătoresc în grup, este de a închiria un microbuz.

De ce? Fiindcă este simplu, eficient şi nici nu mai ai bătăi de cap privind starea tehnică a maşinii sau cum să vă organizaţi pentru a merge cu toţii împreună. Cu ajutorul unei firme de rent profesională, vei putea să închiriezi un microbuz bun ce îţi va fi înmânat în condiţii excelente. Să ştiţi că nu este deloc greu să faceţi acest lucru. Din contra! Tot ce trebuie să faceţi este să acordaţi câteva ore unei documentări atente.

Photo credit: Dusmanu Ionut

De regulă, segmentul de microbuze din industria rent-a-car este mereu reprezentat de o notă specială de calitate. Aceste autoturisme deosebite, au menirea de a duce la destinaţie mai multe persoane, ceea ce implică o atenţie sporită la ceea ce înseamnă siguranţă, confort şi spaţiu. Grupurile (familie, prieteni, firme) de 5 – 9 persoane au nevoie de microbuze bune, pe care să le utilizeze pentru a ajunge în siguranţă la destinaţiile vizate. Din fericire sunt multe modele interesante pe care le puteţi avea în vedere atunci când urmează să porniţi la drum.

O întrebare des întâlnită în rândurile celor care sunt la prima închiriere este: Cum aleg un microbuz bun pentru o călătorie de grup prin ţară? Chiar şi persoanele experimentate în ceea ce priveşte închirierile, pot întâmpina câteva dificultăţi în selectarea unui model bun. Însă, cu atenţie şi răbdare vei reuși să găseşti un microbuz de calitate pe care îl vei utiliza fără probleme. În acest sens, îţi propunem să urmezi 5 paşi simpli pentru a găsi mijlocul de transport potrivit pentru călătoria ta:

  1. Colectare de informaţii. Aceasta este o etapă importantă, fiindcă vei putea găsi câteva date privind procesul de închiriere, termeni şi condiţii, cât şi ce fel de maşini merită închiriate la drumuri lungi şi nu numai. Noi vă punem la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. Vrem să fiţi siguri că aveţi la îndemână un mijloc de transport util.
  2. Recenzii şi testimoniale. De regulă, aceste surse de informaţii sunt foarte des accesate de persoanele care urmează să facă o nouă închiriere. De ce? Fiindcă aşa vor afla părerile şi experienţele auto ale altor oameni care au apelat la un anumit serviciu. Totodată, vei primi recomandări către ce companii ar trebui să îţi îndrepţi atenţia şi care merită timpul tău. AutoBoca este una dintre cele mai apreciate firme de rent şi avem sute de clienţi mulţumiţi care şi-au exprimat încântarea faţă de maşinile noastre de bun venit. Te invităm să citeşti chiar tu testimonialele lăsate de clienţii noştri. Avem o secţiune specială de testimoniale, pe care o puteţi consulta cu încredere.
  3. Firme profesionale de rent din România. Din fericire, în ţara noastră, sunt un număr considerabil de firme de rent în care poţi avea încredere. Însă, unele au politici mai bune decât altele, iar tu trebuie să o alegi pe cea care ţi se potriveşte ţie. Aici poate interveni AutoBoca: mereu punem nevoile clienţilor noştri pe primul loc şi ne străduim pentru a crea pachete de închirieri personalizate. Noi suntem mereu la dispoziţia ta. Vrem să te ajutăm să porneşti la drum cu zâmbetul pe buze, fără să întâmpini dificultăţi.
  4. Modele de microbuze de închiriat. Dacă vei călători într-un grup de 5-9 persoane, atunci cu siguranţă vei avea nevoie de un model de microbuz bun. Trebuie să identifici unul care este spaţios, uşor de manevrat şi de încredere la drumuri lungi. La acest aspect, AutoBoca îţi recomandă să închiriezi un VW Touran. Se număra printre ultimele adiţii în flota noastră, deci vei ava şansă să conduci o maşină nouă, cu puţini km la drum şi întreţinută în condiţii excelente. Mai multe detalii despre acest model deosebit, vei afla în rândurile următoare.
  5. Ofertele cele mai bune de închirieri microbuze. Acum că ştii cam ce microbuz ar fi potrivit şi de la ce companie, trebuie să găseşti şi oferte avantajoase de rent. Până la urmă, vrei să pleci în vacanţă fără să depăşeşti bugetul. Şi aici te poţi baza pe AutoBoca. În fiecare lună, specialiştii noştri pun la punct oferte speciale la închirieri maşini inclusiv microbuze. Vei avea oportunitatea să conduci un autoturism de calitate şi să economiseşti şi bani în acelaşi timp!

Dacă vei ţine cont de aceşti pasi relativ simpli, vei putea să pleci la drum fără griji şi fără bătăi de cap, fiindcă ştii că ai alături un autoturism de încredere. După cum am menţionat anterior, pentru călătorii în grupuri de 5-9 persoane, recomandăm să închiriezi un VW Touran. De ce să alegi tocmai acest model şi nu altul? Care sunt particularităţile acestui microbuz de la acest producător auto german? Acestea sunt toate întrebări valide şi merită răspunsuri întemeiate. Haide să afli mai multe detalii de ce VW Touran ar fi alegerea potrivită pentru vacanţă ta în România. O să te surprindă în mod plăcut acest microbuz special de la VW!

VW Touran: un microbuz deosebit pentru experienţe auto de calitate

Ce elemente diferenţiază VW Touran de celelalte microbuze? Suntem convinşi că vei fi încântat de această ultimă adiţie din flota noastră. Clienţii AutoBoca care şi-au început călătoriile la volanul acestui microbuz au avut doar cuvinte de laudă privind performanţa acestuia. Iată şi câteva motive de ce:

În primul rând VW Touran este un microbuz atent construit şi acest lucru este vizibil pentru fiecare detaliu al autoturismului. Deşi nu aparţine de clasa de lux, cei de la VW au depus eforturi considerabile pentru a-şi menţine standardele înalte de calitate. VW Touran are toate caracteristicile necesare pentru a oferi experienţe auto inedite. Acesta poate fi utilizat cu încredere pentru a porni la drum fără stres.

În al doilea rând, dacă vei alege să închiriezi un VW Touran, vei dispune de un autoturism spaţios şi confortabil. Acest microbuz poate acomoda până la 7 persoane fără nici o problemă. Nici portbagajul nu te va dezamăgi. Are dimensiuni generoase şi vei putea acomoda chiar şi valize de călătorie mari. Astfel, poţi pleca liniştit într-o vacanţă de câteva zile, fără să te îngrijorezi că nu vei putea lua cu tine lucrurile esenţiale. Poţi pune aici tot ce ai nevoie!

În al treilea rând, VW Touran este simplu de manevrat la drum. Ştim cu toţii că în România calitatea şoselelor nu este tocmai la nivelul dorit. De aceea, este important să dispui de un mijloc de transport durabil şi pe care să îl poţi conduce fără probleme peste tot în ţară. VW Touran poate fi exact partenerul de drum pe care îl aşteptaţi.

Unde poţi închiria un VW Touran la un preţ bun? AutoBoca te poate ajuta şi la acest aspect. Specialiştii noştri au ales cu mare atenţie acest model de microbuz şi am creat şi oferte speciale la închirieri tocmai că tu să te poţi bucura de o vacanţă specială. Avem sedii mai peste tot în ţară, ceea ce înseamnă că ne poţi găsi cu uşurinţă. Fie că urmează să pleci din Bucureşti, Iaşi,  Bacău, Suceava, Cluj, sau alt oraş / aeroport principal din România, AutoBoca îţi este alături.

În funcţie de preferinţele tale şi ruta aleasă, noi te vom întâmpina cu un microbuz de calitate. VW Touran îţi va fi înmânat curat, cu plinul făcut şi pregătit de o aventură la drum. De asemenea, la AutoBoca vei găsi modele noi de microbuze pe care le vei conduce cu plăcere. Nu rata această ocazie şi porneşte la drum cu un microbuz nou! Te aşteptăm online sau la sediul nostru.

Autoturisme bune de inchiriat