De unde puteţi închiria maşini de la AutoBoca rent a car în 2015?

Locaţii de unde puteţi închiria maşini de la AutoBoca rent a car

 

Centre de inchirieri auto AutoBoca

Locatii rent a car AutoBoca Romania

Accesul la un autoturism înseamnă pentru mulţi români oportunitatea de a îndeplini diverse activităţi rapid şi fără restricţii. În lipsa unui autoturism personal, puteţi opta pentru un serviciu de închirieri auto. Sunt destul de multe firme rent a car profesioniste de unde puteţi închiria fără probleme maşina dorită. Noi am încercat să vă oferim o caracterizare completă a serviciilor oferite de AutoBoca rent a car în România. De unde puteţi închiria maşini de la AutoBoca în 2015? Vom încerca să răspundem le această întrebare în rândurile următoare. Este esenţial să ştiţi de unde puteţi închiria autoturismul dorit. AutoBoca rent a car are peste 20 de sedii în România. Dacă doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre serviciile oferite de firma noastră, următoarele rânduri o să vă ajute.

Atunci când urmează să închiriaţi un autoturism, aveţi nevoie de informaţii utile. AutoBoca vă oferă acces la diverse maşini, alese de reprezentanţii noştrii pentru a servi unor necesităţi generale dar şi specifice. Unde ne puteţi găsi? Sediile AutoBoca încep din nordul ţării: Botoşani, Rădăuţi, Suceava, Iaşi, Bacău, Vaslui şi Piatra Neamţ; continuă în sudul ţării: Bucureşti, Constantă (aeroport); vest: Timişoara dar şi centrul României: Cluj Napoca, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş.

de unde pot inchiria o masina

Fiecare sediu a fost dezvoltat pentru a oferi oamenilor acces la autoturisme sigure şi confortabile. Înţelegem că fără un autoturism de calitate, nu o să vă deplasaţi spre locul dorit în linişte. Ne-am gândit să vă facem o scurtă prezentare a marilor sedii AutoBoca din ţară. În acest mod, dumneavoastră ştiţi la ce să vă aşteptaţi atunci când luaţi contact cu agenţii noştrii.

Autoturisme bune de inchiriat

 

 

 

AutoBoca rent a car Iaşi:

 

Autoboca Rent a Car Iasi 14 Decembrie

În fosta capitală a Moldovei, AutoBoca rent-a-car oferă ieşenilor posibilitatea de a închiria autoturisme sigure şi confortabile, optime pentru diverse activităţi. Avem două sedii în Iaşi: unul în centrul oraşului, chiar lângă restaurantul Select. Al doilea sediu este în aeroportul internaţional Iaşi.

În aceste două locaţii o să întâlniţi agenţii noştrii care sunt instruiţi să vă ajute să găsiţi în timp util autoturismul potrivit de drum. AutoBoca vă oferă acces la maşini diverse, pornind de la Toyota Yaris şi terminând cu Porsche Cayenne. Este foarte uşor să închiriaţi un autoturism de la noi în Iaşi. Aveţi oportunitatea de a rezervă şi închiria o maşină de calitate, uşor de condus. Dacă doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre serviciile noastre din acest minunat oraş, puteţi să folosiţi una din datele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi.

 

Date de contact:

  • Str. 14 Decembrie 1989, Iaşi, în apropierea restaurantului Select
  • E-mail: iasi@autoboca.ro
  • Nr. Telefon: (+40) 735848461
  • Pagina de prezentare: Inchirieri auto în Iasi

Autoboca Rent a car

 

AutoBoca rent a car Bucureşti:

 

autoturisme de inchiriat in Bucuresti

Atunci când vine vorba de închirieri auto în capitala României Bucureşti, ne-am gândit să dezvoltăm un serviciu profesionist, uşor de accesat de cei interesaţi. În acest mod, oricine doreşte să conducă un autoturism de calitate în Bucureşti, pot face acest lucru cu uşurinţă de la AutoBoca rent a car. Aici o să fiţi întâmpinaţi de agenţi cu experienţă în domeniu, care vă pot asista aşa cum se cuvine în timpul procesului de selecţie.

Reprezentanţii AutoBoca vă vor ajuta să închiriaţi rapid maşina potrivită pentru nevoile dumneavoastră auto. În Bucureşti ne puteţi găsi şi în aeroporturile internaţionale „Henri Coandă” şi Băneasa. Aici vă aşteptam în fiecare zi cu oferte promoţionale la diverse autoturisme. Să nu uitaţi că maşinile o să vă fie predate cu plinul făcut, asigurările auto (RCA şi CASCO) la zi şi curate. Maşinile sunt gata de drum: dumneavoastră doar le ridicaţi!

 

Date de contact:

  • Str. Amiral H. Macelariu, Nr !, Sector 1, Bucureşti
  • E-mail: bucuresti@autoboca.ro
  • Nr. Telefon: (+40) 755032994
  • Pagina de prezentare: Inchirieri auto în Bucuresti

Autoboca Rent a car

 

AutoBoca rent a car Bacău

 

Inchirieri auto in Bacau

În oraşul Bacău ne-am gândit să le oferim oamenilor posibilitatea de a închiria maşini bune, potrivite pentru orice tip de transport. În acest sens o să descoperiţi maşini de toate tipurile, de la modele mini, SUV şi standard până la microbuze şi de transport mărfuri. AutoBoca rent a car Bacău oferă servicii rent a car şi în aeroport, unde o să găsiţi maşinile noastre de „Bun Venit”.

Datele de contact pentru sediul din Bacău o să le găsiţi mai jos. Sunt foarte multe oferte de închirieri auto în Bacău şi este păcat să nu profitaţi de ele. Cu puţină atenţie o găsiţi în ofertele AutoBoca varianta optimă pentru nevoile dumneavoastră. În parcul auto de la Bacău o să găsiţi multe maşini, dezvoltate pentru activităţi de transport diverse. Ştim cât de important poate fi pentru dumneavoastră accesul la o maşină de calitate, dezvoltată pentru a răspunde admirabil în timpul unei călătorii.

 

Date de contact:

  • Str. Aeroportului nr. 8C, Bacău
  • E-mail: bacau@autoboca.ro
  • Nr. Telefon: (+40) 735877861
  • Pagina de prezentare: Inchirieri auto in Bacau

Autoboca Rent a car

 

AutoBoca rent a car Suceava

 

Servicii de inchirieri masini

Oraşul Suceava este o atracţie turistică importantă, atrăgând mii şi mii de turişti străini şi romani în fiecare an. AutoBoca rent-a-car le oferă celor interesaţi posibilitatea de a închiria maşini de calitate, optime pentru diverse activităţi de transport (personale şi de grup). Sediul nostru din Suceava este deschis în fiecare zi de luni până sâmbătă. Aici o să găsiţi oferte avantajoase la diverse maşini, dezvoltate pentru o gamă variată de activităţi.

Este important să aveţi la dispoziţie autoturisme sigure şi confortabile, care să nu vă dezamăgească atunci când porniţi la drum. Reprezentanţii AutoBoca din Suceava o să vă ajute în timpul procesului de selecţie. Ei o să vă ajute să găsiţi rapid autoturismul potrivit pentru necesităţile dumneavoastră de transport. Într-un timp relativ scurt o să închiriaţi un autoturism de calitate fără a cheltui mulţi bani. Respectarea bugetului este important şi pentru noi. În acest sens, vă invităm să descoperiţi oferta AutoBoca din Suceava!

 

Date de contact:

  • Str. Unirii 22, Suceava
  • E-mail: suceava@autoboca.ro
  • Nr. Telefon: (+40) 735848460
  • Pagina de prezentare: Inchirieri auto in Suceava

Autoboca Rent a car

AutoBoca rent a car Cluj

Inchirieri auto in Cluj Napoca

În oraşul Cluj Napoca nevoia de mobilitate auto se simte din plin. Oraşul este într-o dezvoltare economică fără precedent. Din acest motiv, cererile pentru servicii profesioniste de închirieri maşini au crescut semnificativ. Este important să avem acces la un autoturism de calitate care să ofere siguranţă în fiecare moment al călătoriei.

AutoBoca rent a car Cluj va sta la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii şi ofere mai mult decât avantajoase. Oamenii de afaceri pot găsi în oferta AutoBoca numeroase maşini premium, optime pentru activităţi de transport confortabile. Un pic de stil şi eleganta nu strica atunci când doriţi să porniţi la drum, pentru a ajunge la diverse întâlniri de afaceri. Agenţii noştrii din Cluj o să vă ajute să găsiţi rapid autoturismul potrivit de drum!

 

Date de contact:

  • Str. Traian Vuia, nr 156
  • E-mail: cluj@autoboca.ro
  • Nr. Telefon: (+40) 735877859
  • Pagina de prezentare: Inchirieri auto in Cluj