Descoperă oferte avantajoase de închirieri maşini din Timişoara aeroport cu predare în Cluj!

Top oferte de închirieri auto în Timişoara aeroport – cu predare în Cluj Napoca

 

rent a car ieftin romania

În anul 2015 se poate observa o cerere clară pentru maşini de închiriat bune în aeroportul internaţional din Timişoara. Creşterea semnificativă pentru servicii profesioniste de închirieri maşini vine odată cu dezvoltarea economică a oraşului.

În ultimii ani, oraşul Timişoara a cunoscut o dezvoltare culturală, economică şi intelectuală impresionantă. Universitatea de Vest din Timişoara reuşeşte să atragă din ce în ce mai mulţi studenţi iar facilităţile fiscale regionale au determinat investitorii străini să-şi dezvolte afacerile în oraş. În acest context de efervescenta economică cererile numeroase pentru servicii rent a car în aeroportul internaţional Timişoara sunt uşor de înţeles. Din fericire sunt câteva firme de la care puteţi închiria maşini fără probleme atunci când aveţi nevoie.

AutoBoca rent a car Timişoara aeroport vă stă la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii utile despre toate maşinile disponibile în flotă. Reprezentanţii noştrii din aeroport sunt pregătiţi să vă ofere asistentă în timpul procesului de selecţie. Dumneavoastră o să primiţi toate datele privitoare la autoturismele care vă interesează. De asemenea agenţii AutoBoca vă răspund la orice întrebare pe care o aveţi. Chiar încurajăm clienţii noştrii să vorbească onest şi liber cu noi. În acest mod, putem să le oferim recomandări şi sfaturi de care se pot folosi fără probleme. Este important ca dumneavoastră să ştiţi care sunt clauzele contractului de închiriere. Dacă sunteţi bine informaţi, o să închiria mai uşor autoturismul dorit. AutoBoca rent a car promovează 100% transparentă în ceea ce priveşte serviciul rent a car oferit în toate sediile din ţară!

Autoturisme bune de inchiriat

 

Autoboca Rent a car

Oferte avantajoase de închirieri maşini din Timişoara aeroport cu predare în Cluj

 

Autoturisme de inchiriat preturi mici

În prezent sunt foarte persoane interesate să închirieze la preţuri bune maşini şi să le predea ulterior în alte locaţii. Se observă o legătură strânsă între oraşele Timişoara, Cluj Napoca şi Bucureşti.

Oameni de afaceri, fotografi, istorici sau politicieni optează pentru serviciul de închirieri auto atunci când sunt nevoiţi să pornească dintr-un oraş şi să rămână în altul. Din fericire AutoBoca rent a car le pune clienţilor la dispoziţie o flexibilitate de invidiat. Aveţi posibilitatea de a închiria maşina în Timişoara aeroport şi să o predaţi oriunde doriţi (după o discuţie cu agentul responsabil). În acest sens puteţi închiria fără probleme maşina în aeroportul internaţional din Timişoara şi ulterior să predaţi maşina reprezentanţilor noştrii din Cluj Napoca.

Ne-am gândit să redactăm un mic top oferte de închirieri masini în Timişoara aeroport – cu predare în Cluj Napoca! După ce treceţi prin recomandările noastre, o să înţelegeţi de ce atât de mulţi timişoreni şi nu numai închiriază maşini de la noi! Am realizat acest top după corelarea mai multor testimoniale scrise de clienţi AutoBoca şi nu numai. De asemenea am ales câte o maşină din fiecare clasă.

 

Din Clasa Mini: Toyota Yaris

 

Inchiriaza Toyota Yaris

Una din cele mai apreciate maşini din flota AutoBoca este Toyota Yaris. Această maşină micuţă, economică dar şi puternică impresionează prin stabilitatea de care dă dovadă pe drum. Majoritatea celor care au închiriat această maşină s-au bucurat de experienţe auto mai mult decât plăcute. Ei au reuşit să-şi îndeplinească toate obiectivele şi până la urma acest lucru contează. Autoturismul este echipat cu aer condiţionat şi sistem audio, necesare pentru a oferi experienţe auto confortabile. De altfel, trebuie să menţionăm faptul că maşina are un consum relativ redus de doar 5.5 l/100 km (benzină). Din acest motiv puteţi porni la drum cu încredere că nu o să vă loviţi de problema „consumului de combustibil”. Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre Toyota Yaris?

 

Din Clasa Compact: Skoda Rapid

 

Skoda Rapid Autoboca Rentacar

Dacă doriţi să conduceţi o maşină cu adevărat deosebită, trebuie să aruncaţi o privire la caracteristicile tehnice ale modelului Skoda Rapid. Din clasa compact Skoda Rapid impresionează prin designul elegant şi puterea motorului. Şoferii pot conduce o maşină de calitate, sigură şi uşor de controlat. Din primul moment în care v-aţi urcat la bordul maşinii, o să simţiţi că aţi făcut alegerea bună. Skoda Rapid au un consum acceptabil de 5.9 l/100 km (benzină), ceea ce o recomandă şi pentru drumuri ceva mai lungi. Dacă optaţi pentru acest model în Timişoara aeroport, o să beneficiaţi de asigurare furt, asigurări auto (RCA şi CASCO)! Maşina vă este predată curata şi cu plinul făcut. Dumneavoastră întoarceţi cheia şi porniţi la drum.

 

Din Clasa Standard: Chevrolet Cruze

 

Chevrolet Cruze masina de inchiriat

Un număr tot mai mare de oameni se arata interesaţi de modelul Cruze de la Chevrolet. În clasa standard acest autoturism reuşeşte să atragă din ce în ce mai multe priviri. Printre numeroasele oferte avantajoase de închirieri maşini din Timişoara aeroport cu predare în Cluj de la AutoBoca, o să regăsiţi şi referinţe la modelul Chevrolet Cruze. Maşina poate acomoda fără probleme 5 persoane şi încorporează aer condiţionat şi sistem audio. Cu o capacitate cilindrică de 1998 şi un consum de 5.6 l/100 km (motorină), maşina este alegerea ideală pentru cei care doresc să pornească la drum lung. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre acest autoturism nu ezitaţi să ne contactaţi! Vă stăm la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii utile despre toate maşinile disponibile în flota din Timişoara.

 

Din Clasa Premium: Bmw 320d

 

Masini premium Autoboca Bmw 320d

Atunci când vine vorba de maşini premium, cu siguranţă modelul 320d de la Bmw vă poate atrage atenţia. Oamenii de afaceri închiriază cu încredere acest autoturism de fiecare dată când urmează să pornească la drum lung, în interes de serviciu. De ce aţi putea alege acest autoturism?

În primul rând autoturismul este construit pentru a oferi experienţe auto confortabile şi sigure. Maşina este o reală plăcere de condus. Nu o să regretaţi decizia de a conduce preţ de câteva zile acest autoturism de la Bmw. Maşina vă este predată cu plinul făcut pentru a evita drumuri până la benzinării. De asemenea autoturismul răspunde exemplar la comenzi în timpul călătoriei. Cu siguranţă o să conduceţi acest autoturism de la Bmw cu plăcere. În siguranţă şi cu încrederea la cote înalte, o să ajungeţi la destinaţie. Bmw 320d are „darul” de a face orice călătorie mai plăcută!

Autoturisme bune de inchiriat