Experienţa Autoboca pe care o preţuieşti mereu

Experienţe auto pozitive care se repetă luna de lună…şi acum vine noul an 2018!

Indiferent de perioada anului, cu toţii trebuie să călătorim: fie pentru vacanţe relaxante, în scop de afaceri sau doar pentru a ne vizita familia (dacă aceasta se afla într-un alt oraş sau ţară). Călătoriile ne pot aduce amintiri frumoase şi clipe sublime, demne de împărţit cu cei dragi.

Chiar dacă vacanţele sunt de regulă programate pentru lunile de vară, există un farmec aparte şi a micilor escapade din sezonul de iarnă (mai ales datorită sărbătorilor). În decembrie, majoritatea oamenilor vor să profite de zilele libere şi să planifice o escapadă undeva prin frumoşii Munţi Carpaţi, alături de prieteni şi familie. Munţii Carpaţi pot surprinde până şi cei mai aprigi critici ai turismului în aer liber.

Photo credit: Marius Isac

Un număr foarte mare din români stabiliţi peste hotare, vin în perioada sărbătorilor înapoi în România, doar pentru a petrece ceva clipe în compania celor dragi. Aşadar, în următoarele săptămâni, mai fiecare persoană va trebui să întreprindă o călătorie chiar şi de scurtă durată. Aceasta poate fi o experienţă plăcută sau nu, în funcţie de mijlocul de transport ales. Din acest motiv este important să ne asigurăm că maşina aleasă ne duce la destinaţie într-un mod plăcut şi sigur.

Photo credit: Marius Isac

Nu este nici un secret că la un drum lung, maşina utilizată joacă un rol esenţial în calitatea per total a vacanţei tale. Dacă ai alături un autoturism bun şi de încredere, atunci condusul va fi fără stres şi bătăi de cap. În plus, vei ajunge la destinaţia vizată relaxat şi cu energie ca să te bucuri de peisajele frumoase şi de atracţiile turistice din jur. De ce să ne stresam suplimentar cu mijlocul de transport când acesta poate fi un factor de stabilitate?

Fără îndoială România este una dintre ţările europene care a fost binecuvântată cu numeroase resurse naturale, secole de istorie şi sute de construcţii medievale pline de legende şi poveşti care ar trezi interesul chiar şi celor mai pretenţioşi turişti. Din acest motiv, nu poate fi niciodată o alegere greşită să îţi petreci vacanţă prin inima munţilor. Munţii Carpaţi ne pot surprinde în cel mai plăcut mod posibil în decembrie 2017. Ei pot ascunde câteva secrete turistice, greu de reprodus în cuvinte.

Însă, după cum am menţionat, pentru o călătorie de succes ai nevoie şi de un autoturism pe măsură. În perioada iernii, când vremea este nefavorabilă şi drumurile sunt mai greu de parcurs, este musai să dispui de un mijloc de transport capabil să înfrunte dificultăţile rutiere (polei, zăpadă şi altele). Din acest motiv, majoritatea turiştilor români şi străini aleg un serviciu de rent.

De ce? Fiindcă este o soluţie relativ uşor de accesat şi te poate salva de foarte multe situaţii problematice. Cu ajutorul unei firme de închirieri de încredere, poţi găsi modele noi, la preţuri bune şi adaptate pentru şoselele româneşti. De asemenea au crescut numărul de testimoniale pozitive, scrise de clienţi care au utilizat astfel de servicii în România.

Cum alegi o companie de rent bună? Unde poţi găsi oferte de rent avantajoase în luna decembrie? Care sunt modele cele mai bune de închiriat pentru călătorii în timp de iarnă? Toate acestea sunt întrebări pertinente, la care se caută răspuns de toţi cei care intenţionează să fie pe drum în luna decembrie. Cu răbdare şi informaţiile corespunzătoare, vei găsi opţiuni demne de luat în considerare. Ba chiar vei putea economisi şi bani!

O variantă des utilizată (în special de turiştii străini) este de a verifica online prezenta companiilor ce furnizează un anumit tip de serviciu (în acest caz, cel de închirieri). Mediul virtual este mult mai greu de controlat şi majoritatea mesajelor de aici vin din partea altor clienţi care au achiziţionat acel bun său serviciu. Aşadar, te poţi aştepta să găseşti o imagine de ansamblu şi corectă asupra companiei (fără manipulări prin publicitate).

Photo credit: Bogdan Tofan

Site-urile de tip social media, forumuri, blog-uri de la specialişti pot fi surse valoroase care te pot ajuta să găseşti o firmă de închirieri profesională în România. Nimic nu atestă cel mai bine adevăratul nivel de calitate decât experienţele altor clienţi. În acest sens, poţi citi şi testimonialele lăsate de cei care au închiriat maşini. Din reacţiile lor, vei putea decide mult mai uşor dacă îţi doreşti şi tu astfel de experienţe sau nu. Clienţii pot să vă facă procesul de selecţie mai uşor. Aceştia sunt, într-o oarecare măsură, garantul unei experienţe pozitive.

Din acest motiv, noi cei de la AutoBoca îţi recomandăm câteva modele deosebite de autoturisme ce pot fi folosite pentru vacanţă de iarnă. Nu doar atât, însă pentru toată perioada lunii decembrie ţi-am pregătit şi multe promoţii avantajoase ce îţi vor permite să conduci maşini de calitate şi să economiseşti şi bani. Sună prea frumos să fie adevărat? De ce să nu verifici chiar acum?

Foarte mulţumit! Foarte bun! Foarte repede!

Nevoia de mobilitate auto ridicată creşte de la an la an iar 2018 cere din start stabilitate şi eficientă mobila. Şi acest lucru este posibil şi uşor accesibil. Cum? Prin alegerea unui serviciu profesionist de rent, optim pentru drumuri diverse prin ţară ( prin oraşe şi sate). Dacă vei alege să colaborezi cu AutoBoca, nu te vei simţi restricţionat. Din contră! În flota noastră vei găsi multe modele noi de maşini ce pot fi utilizate cu încredere.

Bineînţeles, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Mai bine lăsăm clienţii noştri să ne descrie calitatea serviciilor noastre. Domnul Gondos, ce a închiriat un Citroen C-Elysee din Iaşi, a lăsat următorul feedback: “Mulţumit! Foarte bun! Excelent!” Dumnealui a fost plăcut impresionat atât de calitatea autoturismului cât şi de profesionalismul agenţilor (foarte atenţi la detalii).

Citroen C-Elysee este un autoturism spaţios, ce poate  fi folosit cu încredere pentru vacanţe cu familia sau cu prietenii undeva la o staţiune montană. Vei dispune de toate condiţiile necesare pentru a te bucura de o vacanţă plăcută şi relaxanta. De asemenea, Citroen C-Elysee are şi un portbagaj generos, ce poate fi un mare avantaj mai ales pentru drumeţii de câteva zile.

Photo credit: Bogdan Tofan

Domnul Marius Iordachioaia descrie colaborarea cu AutoBoca precum: “Sunt foarte mulţumit! În aproximativ 10 minute am rezolvat cu predarea maşinii!” A ales un VW Polo închiriat din Bucureşti, Otopeni, una dintre noile adiţii din flota noastră. De asemenea, vei găsi şi noul model de Polo Automat, pentru a te bucura de drumuri liniştite şi lipsite de stres. Aceste autoturisme, deşi fac parte din clasa mini, dau dovadă de o performanţă ridicată la drum, în special în marile oraşe aglomerate din România. Dacă vrei să scapi şi tu de trafic, atunci VW Polo ar putea fi soluţia pe care o cauţi!

Photo credit: Bogdan Tofan

Doamna Raluca Istrate a ales o Skoda Rapid, închiriată din Suceava şi feedbackul lăsat este următorul: “O maşină foarte plăcută, perfectă din punct de vedere mecanic şi estetic.” A fost foarte mulţumită şi de timpul pentru a încheia contractul cât şi de amabilitatea agenţilor. Noi, cei de la AutoBoca, întotdeauna depunem eforturi suplimentare pentru a veni în sprijinul nevoilor de transport ale clienţilor noştri.

Cu alte cuvinte, la AutoBoca, vei găsi multe modele noi de maşini, cu puţini km la bord şi oricând pregătite pentru o aventură turistică. După cum am menţionat, în toată luna decembrie vei avea acces la promoţii şi discounturi considerabile pe care nu ar trebui să le ratezi. Aşa că nu mai sta pe gânduri: rezervă maşina ta de bun venit chiar acum!

Inchirieri auto oras