Mulţumim: Firma favorită a clienţilor în Suceava aeroport!

Profesionalismul agenţilor Autoboca a dat roade: În Suceava aeroport suntem firma favorită a clienţilor, conform ratingului de pe site-ul brokerului internaţional Rental Cars!

Echipa Autoboca in Suceava aeroport

De-a lungul anilor agenţii Autoboca din Suceava au muncit din greu să ofere servicii de calitate tuturor celor care au avut nevoie de maşini bune preţ de câteva zile. Am reuşit să le oferim clienţilor acces rapid la autoturisme de calitate, potrivite pentru experienţe auto de neuitat. Agenţii Autoboca sunt mereu la dispoziţia clienţilor, oferind acces la informaţii clare şi transparente.

În unul din cele mai importante puncte de tranzit din nordul României – Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava – noi oferim acces la o flotă auto diversă, orientată către nevoile de transport ale clienţilor. Vrem ca aceştia să se bucure de experienţe plăcute, lipsite de probleme. Din acest motiv, depunem efort considerabil pentru a ne asigura că fiecare client închiriază fără probleme maşina dorită.

Felicitări echipei AutoBoca din Suceava aeroport care a primit un premiu special de la brokerul internaţional Rentalcars.com: Firma favorită a clienților. Aceștia, după ce au folosit Rental Cars și au închiriat mașini de la AutoBoca, au lăsat multe recenzii pozitive și astfel ratingul ne-a adus pe primul loc. Ne-am bucurat mult atunci când am primit acest premiu. De ce?

Premiul reflecta devotamentul nostru pentru servicii de calitate. De la deschiderea punctului de lucru din aeroportul „Ştefan cel Mare” am dorit să le oferim clienţilor posibilitatea de a trece printr-o experienţă lipsită de stres. În acest sens, am pus la dispoziţia tuturor clienţilor un proces de rezervare intuitiv şi uşor de parcurs. Durează doar câteva minute să treceţi prin cei trei paşi necesari închirierii unei maşini de la noi. Simplu, nu-i aşa?

Firma favorită a clienţilor în Suceava aeroport, conform recenziilor lăsate de clienţii care au utilizat serviciile brokerului RentalCars pentru a închiria o maşină de bun venit! Mulţumim tuturor celor care au muncit de zi de zi pentru a ajuta clienţii să exploreze nordul României într-un mod plăcut şi la volanul unei maşini bune.

Pentru a afla cum este de fapt o companie, am întrebat clienţii noştri. AutoBoca este evaluate mai bine decât orice altă companie de la Suceava Aeroport – şi de aceea a câştigat Premiul Preferinţa clienţilor de la Rentalcars.com.” Preluat de pe site-ul oficial Rental Cars, locaţia Suceava aeroport

Preţuim acest premiu şi vom încerca să repetăm performanţă. Vrem ca toţi clienţii care au utilizat serviciile Autoboca să fie mulţumiţi. Nu este uşor, însă suntem determinaţi să dezvoltăm cele mai bune servicii posibile. Conform formularelor de calitate/feedback Autoboca, oferite clienţilor după fiecare închiriere, nivelul de satisfacţie este ridicat.

În acest sens, nu suntem surprinşi să vedem că peste 96% din clienţii Autoboca recomanda serviciile noastre prietenilor sau familiei. Premiul de la Rental Cars vine ca o confirmare al angajamentului firmei pentru dezvoltarea celor mai eficiente servicii de rent-a-car posibile.

Photo credit: Bogdan Tofan

În 2018 vom continua să îmbunătăţim serviciile noastre şi chiar să dezvoltăm unele noi. O să descoperiţi în flota noastră din Suceava numeroase autoturisme de calitate, potrivite pentru experienţe auto pozitive. Ar trebui să ştiţi că recent am revitalizat flota cu noi modele, de la producători auto de top. Aşadar, o să găsiţi în flota VW Polo (cu transmisie automată), VW Touran, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, Chevrolet Orlando, VW Jetta sau VW Golf 7.

De ce să nu profitaţi de această oportunitate pentru a călători prin Bucovina şi Moldova cu drag? Te aşteptam în sediul nostru din Suceava aeroport pentru a descoperi o ofertă avantajoasă. Puteţi folosi cu uşurinţă formularul online de rezervare Autoboca pentru a vă asigura că maşina dorită vă aşteaptă gata de drum la aeroport.

Deoarece în 2018 sărbătorim şi 10 ani de activitate pe piaţa românească de rent a car, sunt mari şanse să vedeţi numeroase oferte aniversare. Pentru a ţine pasul cu ele, nu strică să vizitaţi site-ul nostru sau să vă abonaţi la newsletter. Abia aşteptam să te surprindem cu o ofertă bună şi cu o maşină de calitate!