O zi în Braşov, departe de griji mondene

Bun venit în Braşov, oraşul cu multe secrete speciale

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

Se spune că fiecare drum pe care-l facem prin Braşov devine o amintire frumoasă. Să ştiţi că acest oraş de munte ascunde o sumedenie de poveşti captivante, ce merită să le descoperiţi. Atunci când ai la dispoziţie câteva zile la dispoziţie nu strică să le foloseşti pentru a te relaxa. Dintre nenumăratele destinaţii turistice de relaxare româneşti, Brasovul se numără cu siguranţă printre ele. De ce aţi opta şi voi pentru o scurtă excursie în acest oraş? Sunt numeroase lucruri de avut în vedere. În primul rând oraşul este binecunoscut pentru darurile lui turistice. Cei care vizitează Brasovul reuşesc să strângă numeroase amintiri frumoase. Turiştii reuşesc să facă poze şi clipuri cu adevărat impresionante, care ulterior sunt postate pe Facebook, Twitter, Instagram sau Flickr.

Puteţi şi voi face parte din această comunicate restrânsă a fotografilor care promovează oraşele frumoase ale României de fiecare dată când au ocazia. Atunci când am avut ocazia de a vizita Brasovul ne-am minunat de monumentele istorice, culturale şi artistice de aici. Este un oraş deosebit, cu o sumedenie de secrete ce merită descoperite. Atunci când aveţi oportunitatea, vă invităm să porniţi într-un drum prin Braşov. Acest oraş o să vă impresioneze. Este suficient de organizat pentru a vă descurca pe străzile braşovene şi fără să întâmpinaţi probleme. Totuşi având în vedere funcţia de GPS şi aplicaţia Google Maps prezente pe majoritatea smartphone-urilor de top este foarte uşor să descoperiţi orice oraş din lume.

 

Oraşul Braşov merită atenţia oricărui călător

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

În funcţie de preferinţele voastre (culturale, istorice sau artistice) Brasovul vă poate acomoda. Oraşul este o mare de monumente şi poveşti. Acestea stau testament vivacităţii turistice de care dă dovadă Brasovul. Sunt mulţi oameni care vin aici şi sunt plăcut surprinşi de ceea ce găsesc.

Chiar şi cei care vin din Statele Unite, China sau Australia rămân impresionaţi de ceea ce găsesc în oraşul care cândva se numea „Stalin”. Sunt atât de multe lucruri de văzut aici încât cu siguranţă nu o să vă plictisiţi. Aţi petrecut vreodată o vacanţă în Braşov, măcar pentru câteva ore? Dacă răspunsul vostru este da atunci cu siguranţă înţelegeţi de ce am spus că merită să veniţi aici.

Photo credit: Laura Seghedin

Photo credit: Laura Seghedin

Dacă aveţi nevoie de o maşină pentru câteva zile, atunci puteţi opta pentru un serviciu de închirieri. Este simplu să faceţi acest lucru. Cum? Autoboca este firma de la care puteţi închiria fără probleme o maşină. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi. În acest mod o să aveţi acces rapid la un autoturism şi fără stres.

Inchirieri auto oras