Pornim împreună spre staţiunea montană Poiana Braşov

Vegetatie Poiana Brasov

O călătorie virtuală prin cea mai frumoasă staţiune montană din România

 

Vizita in Poiana Brasov

Photo credit: Dusmanu Ionut

Mii de români şi-au petrecut cel puţin o vacanţă în Poiana Braşov. Nu suntem surprinşi de „apetitul” romanilor pentru drumeţii în zone montane. Poiana Braşov reuşeşte să atragă noi vizitatori în fiecare an. Oamenii care deţin diverse afaceri în această zonă înţeleg că fără investiţii serioase nu pot menţine viu interesul turiştilor. Din acest motiv putem observa că sunt foarte multe noi atracţii în Poiană. Acestea sporesc numărul de surse de distracţie accesibile turiştilor. Plictiseală nu o să-şi facă apariţia atunci când păşiţi prin liniştită Poiană. Ce puteţi face în Poiana Braşov? Sunt atât de multe răspunsuri la această întrebare încât o să o tratăm cu maximă atenţie. În rândurile următoare o să găsiţi un portret detaliat al staţiunii montane Poiana Braşov.

Turiştii români abia aşteaptă să călătorească în Poiana Braşov, loc recunoscut pentru „dărnicia” să. Din punct de vedere turistic, staţiunea are o alură occidentală ieşită din comun, dar şi cu accente tradiţionale. Poiana Braşov nu mai este o simplă staţiune montană cunoscută doar pentru facilităţile oferite celor care practică diverse sporturi de iarnă.

După o metamorfoză lungă şi uneori anevoioasă, staţiunea a devenit o sursă viabilă de relaxare, tratament şi odihnă.  De altfel, în prezent turiştii se pot bucura de darurile turistice ale staţiunii pe timp de iarnă dar şi iarna. Dacă doriţi să vă delectaţi cu obiectivele turistice frumoase din Poiană, aveţi nevoie de un mijloc de transport sigur şi mereu la dispoziţia voastră. În acest sens puteţi opta pentru un serviciu de închirieri auto în Braşov, care să vă ajute să vă mişcaţi cu uşurinţă de la un punct turistic la altul. În oraşul Braşov puteţi închiria maşini de la AutoBoca. Noi vă oferim posibilitatea de a închiria autoturisme de calitate, dezvoltate pentru a face unui număr mare de activităţi de transport. Fiecare persoană are nevoile ei specifice de transport.

În flota AutoBoca o să găsiţi diversitate şi calitate în toate modelele oferite spre închiriere. Agenţii AutoBoca vă vor surprinde cu ofertele promoţionale! În acest mod aveţi oportunitatea de a închiria maşini sigure şi elegante, capabile să vă ofere experienţe auto de neuitat.

Autoturisme bune de inchiriat

O drumeţie prin Poiana Braşov

Biserica de lemn Poiana Brasov

Photo credit: Dusmanu Ionut

Sunt multe poveşti care circulă în „agora” turistică autohtone despre începuturile staţiunii Poiana Braşov. Unele sunt fermecătoare, incluzând elemente de legendă şi mit, pe când altele mai puţin inspirate. Cu siguranţă nu strică să porniţi într-o aventură a literelor, în căutarea celor mai frumoase locuri de vizitat din Poiană şi zonele înconjurătoare. În prezent Poiana Braşov este un model pentru toate staţiunile montane din România. Aici o să găsiţi numeroase hoteluri luxoase, centre spa la standarde înalte de calitate dar şi posibilităţi de distracţie care mai de care mai fascinante. Dacă iubiţi muntele cu siguranţă o drumeţie prin Poiana Braşov o să vă încânte spiritul şi nu numai. Aici aveţi şansa de a vă relaxa fără efort. Natura înconjurătoare şi simplitatea oamenilor fac din Poiană o sursă de neegalat în materie de tihna şi relaxare.

Unde se află Poiana Braşov? Aceasta este situată la doar 12 kilometri de oraşul Braşov, chiar la poalele Masivului Postăvarul. Staţiunea este flancată de 4 impunătoare masive muntoase. Acestea sunt Piatră Mare, Bucegi, Piatra Craiului şi Postăvarul. Aceşti munţi oferă vizitatorilor posibilitatea de a practica în voie diverse sporturi de iarnă fără probleme.

Conform studiilor care se fac în fiecare an, se pare că stratul de zăpadă are o grosime de 100 cm pe munte. Cei practică snowboarding sau schi în Poiana Braşov se declară mai mult decât mulţumiţi de calitatea pârtiilor. Totuşi, să nu credeţi că aici totul se rezumă la sporturi de iarnă. Puteţi să vizitaţi Lacul Mioriţa şi chiar să petreceţi câteva ore prin centrul de echitaţie. Majoritatea turiştilor care vin în Poiana Braşov sunt atraşi de frumuseţea naturii. Ei vin aici pentru a se distra alături de prieteni şi sub directa „supraveghere” a munţilor înconjurători!

Surse: Wikipedia

Inchirieri masini