Renault Trafic Combi, un microbuz pentru călătorii de neuitat

Vrei să pleci în vacanţa de vară alături de familie şi prieteni? Descoperă nouă adiţie AutoBoca: microbuzul Renault Trafic Combi!

O dată cu venirea lunilor de vară (cele mai aşteptate de pe tot parcursul anului), una dintre întrebările cel mai des întâlnite este: unde pleci în vacanţă? De regula această întrebare vine cu multe răspunsuri şi un entuziasm de invidiat. Cum România “gazdă” primitoare pentru sute dacă nu mii de destinaţii turistice incredibile, îţi va trebui puţin timp până să faci o alegere.

Însă, de ce să te limitez doar la câteva locaţii, când poţi să faci chiar şi un mini-tur al frumoasei noastre ţări? Să începi din Nord, din încântătorul Maramureş unde se păstrează cel mai bine spiritualitatea şi viaţa tradiţională românească. O să vă delectaţi cu peisaje minunate, care vă surprind în cel mai plăcut mod posibil.

Poţi admira câteva din cele 47 bisericuţe şi mănăstiri din lemn ce au fost construite acum câteva secole însă nu încetează să minuneze vizitatorii curioşi prin farmecul lor aparte. Turişti din toate colţurile lumii pentru a descoperi aceste minunate biserici. Ei nu pleacă dezamăgiţi de ceea ace găsesc aici. Câteva exemple de astfel de lăcaşe de cult pe care ar trebui să le incluzi pe lista ta sunt: Mănăstirea Bârsană, Poienile Izei, Plopiş, Rogoz  şi nu numai.

Apoi poţi poposi câteva zile în frumoasa Moldova, unde vei fi întâmpinat de cetăţi medievale (Cetatea de Scaun din Suceava) şi mănăstiri cu fresce speciale (Mănăstirea Voroneţ de exemplu). O să faceţi câteva fotografii deosebite, care merita să le împărtăşiţi cu prietenii şi chiar familia. Acestea de regula ajung pe cele mai importante reţele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter sau Pinterest).

Foto: Dusmanu Ionut

În partea de Sud poţi să te aventurezi nestingherit prin împrejurimile Bucureştiului şi să descoperi locaţii minunate şi bogate în monumente istorice şi culturale (Hanul lui Manuc, Palatul Ştirbei din Buftea, Palatul Mogoşoaia şi aşa mai departe). La doar câţiva kilometri distanţă o să găseşti cetatea domnească de la Târgovişte şi celebrul Turn Chindia.

În Dobrogea te vei bucura de plajele însorite ale litoralului Marii Negre şi poţi profita de câteva zile de relaxare. Nici în Vestul ţării nu vei fi dezamăgit. Oraşe precum Cluj Napoca, Alba Iulia sunt mereu acompaniate de poveşti şi legende atrăgătoare (de asemenea şi cu privelişti ce îţi vor tăia răsuflarea). Ar fi păcat să nu vă bucuraţi de momente plăcute în astfel de oraşe superbe!

Photo credit: Constantin Seghedin

De ce să nu te bucuri de câte o frântură din fiecare colţişor al României? Şi cel mai important: de ce să nu îţi faci o astfel de vacanţă alături de cei iubiţi şi apropiaţi ţie? Dacă tot vei avea parte de un concediu de vară, atunci merită să îţi faci aceste zile cu adevărat memorabile. Însă, pentru o excursie de o asemenea anvergură şi într-un grup mai mare de persoane, îţi trebuie şi un mijloc de transport pe măsură.

Un autoturism care poate acomoda toţi pasagerii şi să ofere un anumit nivel de confort şi siguranţă. În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi un microbuz şi anume Renault Trafic Combi. Este o maşină nou adăugată în flota noastră deci poţi fi sigur că vei beneficia de condiţii excelente şi că vei avea parte de o experienţă auto plăcută. Haide să afli mai multe detalii despre acest microbuz deosebit!

De ce să te porneşti la drum cu un Renault Trafic Combi? Află ce avantaje vei avea dacă vei alege să închiriezi acest microbuz!

Nouă ne place să ne surprindem mereu clienţii, fie cu oferte speciale la închirieri maşini, fie cu modele noi de autoturisme. Ne dorim ca tu să ai experienţe auto plăcute şi să îţi doreşti să fii la volanul maşinilor noastre de bun venit. Dacă tu eşti mulţumit, cu siguranţă şi noi vom avea motive să zâmbim. De aceea ne îmbunătăţim flota periodic, pentru că tu să ai mai multe opţiuni şi să ştii că te porneşti la drum cu un autoturism de calitate.

Aşa că îţi propunem să închiriezi Renault Trafic Combi pentru călătoria în România. De ce acest microbuz şi nu altul? Deşi Mercedes Benz Vito este un competitor puternic pentru acest model de la Renault, acesta se deosebeşte printr-o constituite practică ce aduce un confort atât pentru pasageri cât şi permite depozitarea bagajelor într-o manieră sistematică şi utilitară.

De asemenea, un mare plus la Renault Trafic Combi îl constituite uşurinţa de manevrare. Deşi este un autovehicul de dimensiune mare, are o cabină cu un design inteligent ce vine în sprijinul şoferului. Astfel, vei putea trece fără bătăi de cap peste dificultăţile rutiere (de care drumurile româneşti nu duc lipsă). Practic, cu acest microbuz te vei simţi în siguranţa atât tu cât şi restul pasagerilor şi veţi dispune de toate condiţiile necesare pentru o călătorie fără stres. Vei putea să îţi concentrezi energia pentru a-ţi crea amintiri cât mai frumoase.

Acum poţi închiria Renault Trafic Combi de la AutoBoca în doar câţiva paşi simpli. Pentru a economisi timp, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul nostru oficial. Aici vei completa un formular de închiriere uşor de completat care îţi va permite să îţi rezervi microbuzul pentru vacanţa ta. De ce să nu profiţi de această ocazie să conduci noul Renault Trafic Combi? Este mai uşor decât crezi să porneşti la drum alături de cei dragi cu acest microbuz. De asemenea agenţii Autoboca o să fie alături de voi pentru a închiria în timp util microbuzul potrivit!

Autoturisme bune de inchiriat