Tu ce maşină ai alege?

Top 5 maşini de excursii personale de închiriat de la AutoBoca: alege maşina potrivită nevoilor tale unice de transport!

Cum alegi maşina potrivită pentru următorul tău drum prin ţară? Orice tip de călătorie ai avea de întreprins prin ţară începe de multe ori cu această întrebare. Cu toţii de dorim să avem parte de zile lipsite de stres şi bătăi de cap, însă acest obiectiv nu este întotdeauna simplu de obţinut. Totuşi, este câteodată la dispoziţia noastră, mai ales dacă suntem perseverenţi. Pentru rezultate plăcute trebuie să investeşti un pic de timp în documentare pentru a descoperi servicii avantajoase ce îţi pot veni în ajutor.

Nu poţi porni la un drum de câteva sute de kilometri fără să ai încredere că mijlocul de transport folosit îţi oferă siguranţă, confort şi încredere. Din acest motiv, foarte multe persoane aleg să închirieze maşini. Este o metodă relativ simplă şi eficientă de a găsi un autoturism potrivit pentru călătoriile tale. În rândurile următoare vom încerca să găsim un mijloc de transport de calitate, care să nu te dezamăgească atunci când îl foloseşti!

Lunile noiembrie şi decembrie nu vin fără câteva oportunităţi turistice interesante. 1 Decembrie marchează o sărbătoare naţională importantă, însă în acelaşi timp îţi aduce şi câteva zile libere.  De ce să nu te bucuri de ele din plin? Poţi profita de această perioadă pentru a pleca într-o călătorie personală, în grup, alături de prieteni sau cu alt scop.

Indiferent de motiv, nu strică să te asiguri că maşina aleasă te va ajuta să porneşti la drum cu drag şi zâmbetul pe buze. Însă, aici apare întrebarea ce maşină ai alege dacă ai avea posibilitatea să optezi pentru cele mai bune modele? Care ar fi top 5 maşini de închiriat pentru excursii personale? Unde ai putea să le găseşti? Care ar fi ofertele cele mai avantajoase? Toate acestea sunt întrebări pertinente, mai ales dacă îţi doreşti o mini vacanţă plăcută şi lipsită de griji. Eşti pregătit?

Un nou drum, o altă poveste minunată

Foto: Constantin Seghedin

Din fericire, la acest capitol de poate ajuta AutoBoca. Suntem o firmă de rent profesională, considerată printre cele mai bune de pe piaţa românească de mulţi clienţi. Am obţinut această reputaţie, în urma oferirii de servicii de calitate, de încredere şi pe care oamenii le pot accesa cu uşurinţă oricând au nevoie. Nu doar atât, însă flota noastră este reînnoită periodic, fiindcă ne place că toţi clienţii noştri să se bucure de experienţe auto de neuitat.

Bineînţeles, nu mergem pe principiul crede şi nu cerceta. Din contră! Chiar te invităm să afli chiar tu ce au de spus clienţii AutoBoca despre maşinile şi serviciile noastre. Transparenţa este una dintre politicile companiei şi la fiecare închiriere suntem clari şi expliciţi privind angajamentele fiecărei părţi contractuale. Credem că o să te încânte testimonialele lăsate de diverşi clienţi despre serviciile noastre.

Însă, care ar fi top 5 maşini de excursii personale ce merită închiriate de la AutoBoca? Avem un număr considerabil de modele noi şi de calitate, ceea ce face foarte dificil să alegem doar 5 autoturisme ce merită conduse pe drumurile româneşti. Însă, vom face acest top ţinând cont atât de feedbackul lăsat de către clienţii noştri cât şi de preferinţele şoferilor din România.

Până la urmă, ideea este să te bucuri de o maşină ce poate îndeplini toate aşteptările tale, nu? Ţinând cont de aceste aspecte, specialiştii noştri au analizat răspunsurile primite la chestionarele de calitate, testimonialele cât şi piaţa auto şi au ales 5 maşini care merită atenţia ta indiferent de drumul ce urmează să îl parcurgi.

Care sunt aceste top 5 autoturisme ce au obţinut scorurile de calitate cele mai bune? Iată „câştigătorii”: VW Polo (Automat/Manual), VW Jetta, Citroen C-Elysee, Dacia Logan şi Suzuki Vitara. De ce aceste 5 maşini şi nu altele? Care sunt avantajele de care vei dispune dacă vei alege şi tu să le închiriezi? În rândurile următoare, îţi vom explica în mai multe detalii de ce ar fi o idee bună să alegi şi tu modelele menţionate. Dacă eşti curios, continua să citeşti! Considerăm că nu vei fi dezamăgit de beneficii!

O călătorie de succes are loc la volanul unei maşini de bun venit

Acum că ştii care este topul nostru a 5 maşini de închiriat pentru excursii personale, haide să afli şi motivele pentru care le-am ales. De-a lungul timpului, am învăţat că fiecare călătorie este unică în felul ei şi nevoile de transport diferă de la un drum la altul. Este şi de aşteptat, fiindcă nu poţi compara drumurile montane cu cele din interiorul oraşelor.

Trafic diferit şi performanţele trebuie să fie diferite (o maşină bună pentru drumuri scurte şi dese, o altă maşină pentru drumuri lungi). Ţinând cont de aceste elemente, haide să luăm pe rând fiecare autoturism şi să îi descoperim utilitatea. În acest mod o să reuşeşti să descoperi modelul potrivit nevoilor tale.

Photo credit: Bogdan Tofan

VW Polo Automat/Manual. În flota AutoBoca, vei găsi ambele variante de Polo, în funcţie de preferinţele tale. Unii şoferi aleg transmisia manuală fiindcă simt mai mult control asupra maşinii, alţii prefera transmisia automată fiindcă le uşurează călătoria foarte mult. Nouă ne place să îţi oferim opţiuni, pentru că la AutoBoca, mereu ai de unde alege. VW Polo Automat/Manual este o maşină ideală pentru a înfrunta traficul intens din oraşele mari româneşti (Iaşi, Timişoara, Cluj, Bucureşti). Cuplurile sau familiile cu un copil, pot închiria un VW Polo Automat/Manual cu încredere. Acesta va fi un partener de drum pe care te poţi baza şi îţi va oferi siguranţă şi confortul de care ai nevoie.

VW Jetta este un autoturism din clasa compact, însă datorită dotărilor de calitate şi a eleganţei construcţiei sale, este încadrat într-un clasament superior. Aduce foarte mult cu sedanurile de lux iar compartimentare este foarte generoasă. Cu un VW Jetta nu vei suferi din cauza spaţierii sau confortului. Conform feedbackului lăsat de către clienţii noştri, Jetta îţi aduce o adevărată plăcere la condus şi se poate plia pe toate tipurile de drumuri (urbane şi extraurbane).

Citroen C-Elysee nu se lăsa nici el mai prejos. Deşi nu este la fel de luxos precum un Jetta, Citroen C-Elysee poate fi alegerea perfectă pentru vacanţă familiei tale. Vei dispune de toate condiţiile pentru o călătorie lipsită de stres. C-Elysee poate fi folosit pentru vacanţe la ţară, în vizită la bunici sau pentru a vizita un sătuc de munte fermecător.

Dacia Logan este o maşină românească făcută pentru drumurile din România. Ceea ce deosebeşte acest model de alte autoturisme din clasa compact este durabilitatea şi caracterul practic. Cu o Dacia Logan poţi trece fără probleme chiar şi prin cele mai prăfuite drumuri din zonele rurale. Te poţi baza pe acest autoturism să ajungi la destinaţia vizată fără probleme.

Suzuki Vitara este un SUV hibrid destinat atât familiilor cât şi grupurilor mai mari de prieteni. Dacă urmează să pleci prin frumoşii Munţi Carpaţi, cu siguranţă nu te vei simţi limitat de vei alege să închiriezi un Vitara. Este un autoturism bine închegat şi vei dispune de dotări folositoare ce îţi vor face drumul mai plăcut şi mai simplu.

Bineînţeles, la final, tu eşti cel care alege. Noi vrem să îţi punem la dispoziţie doar cele mai bune modele de pe piaţă şi la un preţ avantajos. Nu este întotdeauna simplu, însă zilnic depunem eforturi pentru a ne asigura că tu vei pleca din sediul nostru mulţumit. Aşa că, nu mai ezită: contactează-ne acum şi descoperă aceste frumoase maşini de bun venit!

Autoturisme bune de inchiriat