10 ani împreună cu voi

10 ani de experienţe auto inedite în România cu maşini de bun venit de la Autoboca

Industria de rent este într-o continuă schimbare, pentru a îndeplini aşteptările clienţilor care sunt din ce în ce mai ridicate. Romanii şi clienţii străini vor să fie întâmpinaţi de servicii profesioniste, mereu la standarde de calitate ridicate. Toate firmele doresc să ofere clienţilor servicii bune, care să asigure experienţe pozitive. Dorim standarde europene în calitatea serviciilor, cu accent pe promptitudine şi profesionalism.

Lucrurile trebuie să se desfăşoare cu fluiditate şi atunci când achiziţionam un bun său serviciu, vrem să primim exact ceea ce ne-a fost promis. Nu dorim să primim servicii care să ne dezamăgească. Din acest motiv, vrem mereu să ajungem la destinaţie fără bătăi de cap.

În prezent, nu este nimic anormal să călătoreşti mult chiar şi în interes de serviciu. Mobilitatea eficientă şi la îndemână a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi. Timpul este una dintre resursele cele mai valoroase şi cu toţii căutam soluţii optime pentru a o prezerva. Cu o maşină bună alături, te poţi scuti de numeroase bătăi de cap şi stres. Din fericire, avem mereu la dispoziţie servicii profesioniste, care să ne ofere acces rapid la maşini bune. Credem că este foarte important ca autoturismul utilizat să asigure stabilitate, confort şi siguranţă.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Având în vedere că un număr considerabil de turişti aleg să îşi petreacă vacanţele în România, ei caută autoturisme de închiriat care sunt potrivite pentru drumurile româneşti. În acest mod se poate explora în deplină libertate toate locaţiile din itinerariu. Însă, cum accesezi oferte de rent avantajoase? Cum alegi modelul de care ai nevoie?

Cum puteţi trece printr-un proces de rent a car lipsit de probleme? Este mai uşor decât credeţi. Tot ce trebuie să faceţi este să vă informaţi şi în acest mod să descoperiţi cele mai bune variante de drum posibile. Fiecare călătorie vine cu o poveste, ce merită să fie scrisă cu emoţii clare şi sincere.

Răspunsurile la aceste întrebări le găseşti prin informare corespunzătoare în prealabil. Atunci când ştii mai multe detalii despre autoturismul pe care îl vei conduce prin România, vei reuşi să fructifici fiecare călătorie. De ce să nu te bucuri şi tu de experienţe auto inedite şi lipsite de impedimente? În rândurile următoare o să descoperiţi de ce atât de mulţi oameni aleg serviciile noastre.

Din fericire, la acest aspect te poţi baza pe AutoBoca. Cine suntem noi? De ce să alegi să colaborezi cu AutoBoca? Suntem o firmă de rent a car cu 10 ani de experienţă în domeniul de închirieri auto. De-a lungul timpului am învăţat ce aşteptări au clienţii de la noi şi cum putem să le îndeplinim. În acest sens, lucrăm zilnic pentru a ne îmbunătăţi ofertele şi flota. Scopul nostru este că tu să pleci din biroul nostru zâmbind şi mulţumit de alegerea făcută. De cele mai ori, clienţii Autoboca s-au bucurat de experienţe plăcute, care se regăsesc în scris în secţiunea noastră de testimoniale.

Noi te putem ajuta să găseşti un autoturism de calitate. Cum anume? În rândurile următoare îţi vom oferi mai multe detalii despre cât de simplu poate fi să închiriezi o maşină de bun venit de la AutoBoca. Eşti pregătit să te bucuri de o călătorie frumoasă prin România? Speram ca răspunsul vostru este DA!

Vacanţe pline de entuziasm şi voie bună cu o maşină de bun venit de la AutoBoca

Acum 10 ani, dintr-un orăşel micuţ din inima Bucovinei, am dat startul unei adevărate aventuri în domeniul închirierilor de maşini. Începând din 2008, AutoBoca a reuşit să se extindă la nivel naţional, oferind servicii profesionale de închirieri atât în oraşele principale româneşti precum Bucureşti, Iaşi, Cluj Napoca, Suceava, Rădăuţi, Târgu Mureş, Bacău cât şi în aeroporturile de interes (Henri Coandă” (fostul Otopeni), “George Enescu” (Bacău), “Avram Iancu” (Cluj Napoca), “Ştefan cel Mare” (Suceava) and Iaşi). Din aceste locaţii puteţi închiria fără probleme maşini de bun venit.

Photo credit: Bogdan Tofan

Setul de valori care ne ghidează acţiunile sunt direcţionate pe trei planuri principale: profesionalism, ospitalitate şi dedicaţie pentru calitate. Aceste principii se răsfrâng asupra tuturor acţiunilor întreprinse de AutoBoca începând de la comportamentul agenţilor, maşinile incluse în flota până la ofertele prezentate către clienţi. Toţi membrii echipei noastre lucrează cu devotament pentru a îndeplini nevoile de transport ale clienţilor.

În acest sens, am pus la punct un sistem foarte uşor de accesat, care îţi permite să închiriezi o maşină în doar trei paşi simpli. Totul va dura doar câteva minute şi vei şti că maşina aleasă te va aştepta în ziua şi la locaţia dorită de tine. Bineînţeles, în cazul în care vei mai avea întrebări, ne poţi contacta cu încredere. Agenţii noştri sunt mereu prietenoşi şi dispuşi să facă orice în putinţă pentru a asigura o experienţă auto deosebită.

Să călătoreşti prin marile oraşe româneşti poate fi o adevărată plăcere, mai ales dacă ai acces la o maşină bună. Există o legătură puternică şi strâns relaţionata cu stabilitatea auto cât şi emoţiile oferite de un autoturism de calitate. După un zbor lung, ar fi de preferat să ai acces la un serviciu de rent rapid şi de încredere. Şi tocmai aici AutoBoca te poate ajuta. Maşinile noastre de bun venit sunt întotdeauna pregătite să te duce către destinaţiile vizate în condiţii de confort şi siguranţă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Pe parcursul celor 10 ani de activitate în industria de închirieri auto, am ajutat mii de oameni de peste tot în lume să exploreze România fără impedimente şi fără stres. Orice şofer poate afirma că atunci când are alături un mijloc de transport performant, condusul devine o experienţă specială şi chiar îţi face plăcere să fii pe drum. În 2018, oricine poate să se bucure de frumuseţile României cu una dintre maşinile noastre de bun venit, atent alese de către specialiştii noştri.

Ce fel de modele poţi găsi în flota AutoBoca? Până acum am învăţat că fiecare călătorie are specificul ei, deci este necesar să ai un anumit autoturism la dispoziţie. Suntem determinaţi să oferim clienţilor noştri doar mijloace de transport de calitate optime pentru tot felul de drumuri. De aceea, la AutoBoca vei găsi doar modele noi de la producătorii auto de top de pe piaţa precum Volkswagen, Open, Citroen, Mercedes Benz, Renault și altele..

Maşinile noastre sunt cunoscute pentru calitatea şi performanţa ridicată de care au dat dovadă. Conform testimonialelor şi feedbackului primit din partea celor care au ales autoturismele AutoBoca, 96% dintre ei ne-ar recomanda mai departe. Ne bucura enorm să ştim că oamenii sunt mulţumiţi de serviciile oferite şi acest lucru ne motivează să continuăm cu acelaşi entuziasm şi devotament.

Şi tu te poţi număra printre clienţii satisfăcuţi de calitatea autoturismului închiriat dacă vei alege să colaborezi cu AutoBoca. Poţi verifica chiar tu pagina de testimoniale de pe site-ul nostru oficial. Aşa, vei avea oportunitatea să citeşti şi experienţele altor oameni cu serviciile AutoBoca! Ba chiar sunt şi clipuri video disponibile pe canalul oficial de youtube. Ne place să fim deschişi, transparenţi şi sinceri cu fiecare dintre noi. Şi îţi vei da seama de acest lucru de îndată ce ne vei păşi pragul.

Photo credit: Bogdan Tofan

Nu doar atât, însă în 85% dintre cazuri, noi îţi vom oferi modelul ales şi nu clasa auto. Asta este o diferenţă importantă, având în vedere că majoritatea firmelor de rent pun la dispoziţie clasă. Un VW Polo Automat nu poate fi la fel ca un Hyundai I 20, chiar dacă amândouă aparţin de clasa mini. Ca şi client AutoBoca vei beneficia de atenţia noastră completă! Te putem ajuta să descoperi România cu una dintre maşinile noastre de bun venit. Contactează-ne chiar acum şi profită de ofertele noastre de rent avantajoase!

Autoturisme bune de inchiriat