10% discount pentru închirieri între 1 – 20 decembrie

ABUK10 şi ai 10% discount: porneşti la drum cu un autoturism bun prin ţară!

Luna decembrie poartă şi numele de luna cadourilor, fiindcă promoţiile sunt abundente şi motivele să dăruieşti celor dragi mici atenţii sunt din ce în ce mai multe. Aşa că, în această perioadă specială, şi noi ne-am hotărât să ne întâmpinăm clienţii cu oferte încântătoare care te vor ajuta să călătoreşti cu mai mult entuziasm. Un mic cadou pentru toţi cei care au nevoie de maşini de calitate în prima lună a iernii. Ar fi păcat chiar să nu profitaţi de el şi evident să descoperiţi România într-un mod plăcut!

Photo credit: Bogdan Tofan

De Crăciun, la AutoBoca, vei găsi multe modele de maşini speciale, la preţuri mici, gata mereu de drum. Avem o flotă care cuprinde maşini de la producători auto de top, care pot oferi experienţe auto lipsite de probleme. Vrem ca tu să te bucuri de călătoriile tale şi să ştii că ai la dispoziţie un mijloc de transport de calitate, care să nu te dezamăgească în mijlocul drumului.

Sperăm că eforturile noastre de a atinge acest obiectiv se vor dovedi a fi cu folos și că vei avea parte de multe experiențe turistice plăcute. Încercam mereu să ne surprindem clienţii cu oferte avantajoase, de care să profite cu drag! Nu-i aşa că ţi-am stârnit interesul? Dacă răspunsul este da, atunci rândurile următoare o să te surprindă într-un mod plăcut.

Photo credit: Marius Isac

Fără îndoială, freamătul sărbătorilor de Crăciun au pus stăpânire pe gândurile noastre şi uşor, uşor pregătirile pentru vacanţa mult aşteptată îşi fac apariţia în activităţile de zi cu zi. Începem să ne gândim la cele mai bune moduri de a ne petrece timpul liber. De asemenea, şi foarte mulţi români de peste hotare vin pe meleagurile natale pentru a fi alături de prieteni şi familie.

În decembrie, avem o oportunitate de a profita de câteva zile libere şi să ne concentrăm atenţia asupra creării de amintiri frumoase şi de a vizita locuri care ne inspiră. Din fericire, România are sute de astfel de locaţii, care te vor fermeca cu un spirit aparte şi îţi vor reaminti de bogăţiile naturale şi culturale ale ţării noastre. Vreţi să încercaţi şi voi câteva locaţii romaneşti de vacanţă?

Brasov Tampa

Photo credit: Laura Seghedin

Staţiuni montane precum Poiana Braşov, Sinaia, Predeal, Vatra Dornei, Buşteni sunt doar câteva dintre destinaţiile turistice de interes pentru vacanţa de iarnă. Sunt locuri în inima Munţilor Carpaţi ce surprind măiestria naturii şi îţi pot oferi acel refugiu mult dorit, de tot ce înseamnă agitaţie şi aglomeraţie. Spiritul sărbătorilor de iarnă se resimte mai puternic atunci când eşti înconjurat de oamenii speciali din viaţa ta, multă zăpadă şi multe oportunităţi turistice.

În Braşov, Sibiu sau alte oraşele montane, vei putea participa şi la diferite festivaluri şi evenimente special organizate de Crăciun. Toate oraşele vor fi împodobite cu atenţie şi grijă, fiecare dintre acestea, încercând să se evidenţieze cu câte ceva. Cu siguranţă îţi vei putea transforma zilele libere în adevărate aventuri turistice pline de momente în care să zâmbeşti şi să te simţi eliberat de griji.

Photo credit: Dusmanu Ionut

De Crăciun, în mod special, vei putea vedea cum prind viaţa zeci de tradiţii româneşti care îţi vor aduce aminte de clipele speciale ce ţi-au marcat copilăria. Oriunde te-ai duce, parcă nimic nu se compară cu bunătăţile preparate de bunica şi fiecare bucăţică te duce cu gândul la fericirea sinceră şi pură de când erai micuţ şi îl aşteptai cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Aceste trăiri pot fi recreate în prezent cu familiile noastre şi o metodă bună de a te relaxa ar fi să îi iei pe cei dragi şi să plecaţi într-o excursie scurtă prin ţară.

Pentru călătorii lipsite de stres şi impedimente, te poţi baza pe AutoBoca. După cum am menţionat, în decembrie, ne-am hotărât să te întâmpinăm cu oferte speciale la închirieri maşini deosebite. În luna cadourilor, ţi-am pregătit o promoţie de nerefuzat, aplicabilă oricând în perioada 1 – 20 decembrie. Ar fi păcat să nu profiţi de un discount special, ce merită să fie la îndemâna tuturor celor care vor să închirieze maşini bune la preţuri mici. Cum trebuie procedat pentru a te bucura şi tu de această ofertă? Menţionezi un simplu cod, ABUK10, şi ai un discount pe care-l simţi la buzunar! Simplu, nu-i aşa? Haide să afli mai multe detalii privind autoturismele ce le poţi închiria pentru vacanţă ta de iarnă!

Luna decembrie, începe la AutoBoca cu promoţii noi şi maşini bune

În primele 20 de zile ale lunii decembrie, oricine poate închiria o maşină de la AutoBoca cu un discount de 10% cu simpla menţiune a codului ABUK10 la telefon, online (secţiunea observaţii), telefon, email sau la birou. Simplu şi eficient. Nu durează mai mult de câteva minute pentru a îţi alege un autoturism bun. Nu doar atât, însă economiseşti bani şi te bucuri de o maşină de calitate, optimă pentru călătorii prin diverse colţuri ale României. Aceşti bani economisiţi pot fi investiţi în alte activităţi, sau pentru cadouri şi alte surprize. Noi îţi punem la dispoziţie acest discount pentru o perioadă limitată, motiv pentru care ar fi păcat să nu profitaţi de el.

La AutoBoca, vei găsi o flotă bogată şi diversă cu maşini noi din toate clasele. Scopul nostru este de a oferi autoturisme de încredere ce se pot plia pe diferite nevoi de transport. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că tu vei dispune de toate condiţiile necesare pentru un drum lipsit de stres şi probleme. În decembrie, poţi închiria multe modele noi, recent introduse în parcul nostru auto. Vei avea access la noul VW Polo Automat, VW Jetta, VW Touran, Suzuki Vitara, Mercedes Benz Vito şi multe altele. Totul depinde de preferinţele tale şi de zonele ce urmează să le vizitezi.

Photo credit: Bogdan Tofan

Dacă vei petrece mai mult timp prin oraşele mari din România (Iaşi, Bucureşti, Timişoara), atunci ar fi de preferat să ai la îndemână un autoturism eficient, practic şi care să te scape de traficul intens. VW Polo Automat poate fi alegerea ideală în acest sens. Este un model potrivit atât pentru călătoriile în cuplu cât şi pentru un grup mic de persoane. Nu te vei simţi limitat de vei alege să conduci un Polo Automat. Clienţii noştri au lăsat zeci de recenzii pozitive în urma experienţei auto avute cu acest autoturism. Din acest motiv, suntem încrezători că şi tu vei pleca zâmbind la volanul unui VW Polo.

Pentru familii, VW Jetta poate fi soluţia pe care o căutai. Este o maşină spaţioasă, eleganta şi îţi oferă un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Mai mult decât atât, un VW Jetta este o adevărată plăcere să îl conduci, fiind un model asemănător cu celor din clasa de lux. Grupurile mai mari de prieteni pot opta pentru un VW Touran sau un SUV, precum Suzuki Vitara. La rândul lor, aceste autoturisme sunt puternice, cu o compartimentare generoasă, potrivite pentru un număr mai mare de persoane. Cu un Suzuki Vitara nu vei fi dezamăgit, mai ales dacă intenţionezi să petreci câteva zile de iarnă la munte.

Photo credit: Bogdan Tofan

Cei care vor să se bucure de o vacanţa cu toată familia şi prietenii, pot închiria un microbuz mai mare, precum Mercedes Benz Vito Tourer. Se număra printre ultimele adiţii din flota noastră, deci vei avea oportunitatea să conduci un autoturism nou, cu puţini km la drum. Mercedes Benz Vito Tourer, poate acomoda până la 9 persoane şi te poţi baza pe acest microbuz să te aducă în siguranţă la toate destinaţiile vizate, indiferent de dificultăţile rutiere.

Şi pentru că vrem să îţi facem un decembrie cât mai frumos, acum vei avea oportunitatea să te bucuri de toate aceste maşini deosebite ce pot fi accesate la o reducere de 10%! În perioada 1-20 decembrie, menţionezi codul ABUK10 fie la telefon +40 733508484, email rezervari@autoboca.ro sau la birou (oricare sediu din România) şi noi îţi vom oferi maşina dorită la un preţ redus! La AutoBoca, este foarte simplu să te bucuri de promoţii! Aşa că nu mai sta pe gânduri: contactează-ne acum şi profită de oferta noastră!

Autoturisme bune de inchiriat