10 idei faine de călătorie vara

România frumoasă și bucuria unei călătorii de neuitat

În țară găsim o pasiune aparte pentru călătorii. Românii iubesc să exploreze și să descopere locuri noi și povești cu talc. De fiecare dată când au puțîn liber, aceștia aleg să pornească la drum în căutarea unei aventuri minunate. Aproape fiecare drum pe care-l facem prin România are potențial să devină o bucurie de nedescris. Mai mult decât atât, dacă investim timp într-o documentare atentă, atunci cresc șansele să ne simțim bine și să descoperim locuri românești incredibil de frumoase. Dacă reușim să facem acest lucru, ne vom bucură de experiențe minunate prin țară. Totuși, având în vedere cât de multe locuri frumoase sunt în România, o să fie o reală provocare să setați un itinerariu.

Știm că sunt o sumedenie de posibilități turistice pe care le putem avea în vedere. Această diversitate este benefică oricând turiștilor care iubesc să descopere locuri noi. Ei vor să pășească pe urmele istoriei și să demistifice secretele culturii românești. Uneori reușesc să descopere locuri superbe, pe care le împart cu prietenii și familia. Alteori este o reală provocare să sintetizăm informațiile disponibile și implicit să alegem un drum fain, care să-l urmăm cu drag. Având în vedere că ați ajuns la blogul nostru, doriți să descoperiți câteva lucruri interesante despre potențialul turistic al României.

Călătorim des prin țară și reușim să luăm contact cu o sumedenie de locuri frumoase. Uneori avem timp să le vizităm cu atenție iar alteori nu. În timpul călătoriilor noastre prin România, am avut ocazia de a da peste câteva locații superbe, ce pot fi incluse în diverse itinerarii. În acest sens, ne-am gândit să va prezentăm 10 idei faine de călătorie vara, pe care să le aveți în vedere!

peisaje natura romania frumoase
Photo credit: Tinel Andronic

Drumuri minunate cu iz românesc veritabil

Vrem să menționăm de la început că România este o țară subestimată din punct de vedere turistic. În parte acest lucru se datorează și infrastructurii precare din țară, care determina mulți turiști să se gândească de două ori înainte de a opta pentru o vizită. Această status-quo turistic nu este dezirabil, mai ales pentru o țară care vrea să fie un pol turistic regional. Totuși, sunt numeroase promisiuni de revitalizare a infrastructurii. Vom vedea în anii următori dacă promisiunile se vor transformă în realități pe care să ne conducem mașinile cu drag. De-a lungul anilor am tot primit promisiuni dar puține s-au transformat în realitate.

Pentru a va putea bucură de o experiență plăcută prin România, aveți nevoie de un mijloc de transport util. În acest mod o să gășiți plăcere în fiecare drum pe care-l faceți. Astăzi puteți călători prin țară cu avionul (curse destul de limitate și fixe), trenul, autobuzul și microbuzul. În același timp, aveți și posibilitatea de a închiria mașini. Această opțiune asigura flexibilitatea dorită pentru a va bucură de drum. Din fericire aveți de unde alege un serviciu bun de închirieri mașini. Credem că este important că fiecare client să se bucure de experiențe auto plăcute. AutoBoca va poate ajută! Avem pregătirea necesară pentru a ajută clienții să se bucure de momente plăcute pe străzile României.

Photo credit: Tinel Andronic

Bucuroși să ne continuăm călătoria: Descoperim România cu drag

Atunci când vine vorba de călătorii prin țară, aveți multe opțiuni la dispoziție. În primul rând, avem posibilitatea de a porni în city breakuri. Orașele din România sunt foarte primitoare, mai ales când vine vorba de turiști. În lista de orașe care merită să fie vizitate în această vara o să gășiți Iași, București, Suceava, Brașov, Constanța, Cluj Napoca, Oradea și Timișoara. Nu am uitat de Sibiu și Sighișoara, dar ele sunt atât de populare încât cu greu le poți ignoră. Aici au loc tot felul de festivaluri interesante, la care participa mulți oameni.

Pentru cei care doresc să se bucure de experiențe spirituale aparte, Bucovina este mereu o destinație fascinantă. În această regiune a României o să gășiți multe mănăstiri interesante, care pot fi vizitate cu deosebit entuziasm. Printre acestea putem menționa Voroneț, Probota, Moldovița, Sucevița, Arbore, Putna și Dragomirna. Acestea sunt vizitate des de turiști români și străini. Puteți să le vizitați și voi, mai ales dacă călătoriți alături de prieteni sau familie. Ei se pot bucură de clipe liniștitoare.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

De ce ați putea călători cu o mașînă de bun venit?

În România puteți opta cu încredere pentru serviciile de rent a car de la AutoBoca. Firma noastră va poate ajută să închiriați rapid și cu ușurință un autoturism bun, pe care să-l folosiți cu drag prin țară. De 10 ani ajutăm clienții să închirieze mașini bune. Astăzi peste 96% din clienții AutoBoca ne recomandă serviciile celor dragi. Le mulțumim și noi cu această ocazie tuturor celor care au recomdant firma! Ne onorează și motivează încrederea voastră. În acest sens muncim din greu pentru a ne asigura că fiecare client care apelează la noi are parte de un serviciu profesionist. Agenții AutoBoca sunt mereu la dispoziția voastră și va pot oferi asistență necesară pentru a închiria fără probleme autoturismul dorit.

În parcul auto al firmei o să gășiți multe modele interesante, ce pot fi închiriate fără probleme. Avem modele de la producători auto de top. Am fost foarte atenți cu autoturismele adăugate în flota. La noi o să gășiți mașini de la producători auto respectabili: Mercedes Benz, Renault, Dacia, Hyundai, Ford, Volkswagen și alții. În același timp, merită menționat că avem mașini pentru diverse necesități de transport. Autoturismele sunt împărțite în clase specifice: mini, compact, standard, microbuze și ieftine. În acest mod clientul găsește mai ușor mașînă potrivită de drum!

Contactați-ne cu încredere pentru a închiria un autoturism. Suntem mereu la dispoziția voastră!  Vă putem oferi acces rapid la mașinile noastre de bun venit! 

Inchirieri auto oras