100 este numărul magic la Autoboca

Descoperă şi tu noile modele din flota noastră: porneşte-te la cu o maşină de calitate!

Uneori România are darul extraordinar de a ne surprinde cu obiective turistice nebănuite, atent ascunse de localnici. Din acest motiv nu suntem surprinşi să vedem din ce în ce mai mulţi oameni călătorind prin ţara noastră. Ei reuşesc de cele mai multe ori să se bucure de experienţe turistice cu adevărat speciale.

Totuşi, pentru a reuşi să călătorească fără stres, aceştia apelează de regulă la servicii de rent a car. Moda transportului flexibil şi mobil a ajuns şi în România. Nimeni nu mai doreşte să se simtă limitat la tradiţionalele puncte A şi B. Acum oricine are posibilitatea de a închiria o maşină bună, fără să cheltuie mulţi bani.

Photo credit: Ștefania Lău

Dacă urmează să îţi planifici o vacanţă prin frumoasă România, cu siguranţă că te gândeşti şi la ce mijloc de transport vei folosi pentru călătoria ta. Îţi vei petrece câteva ore bune la volanul acelui autoturism, aşa că este important să îndeplinească anumite criterii esenţiale pentru tine. Fiecare şofer este diferit şi are preferinţele lui/ei: unii poate pun mai mult accent pe confort, alţii pe uşurinţă de a conduce sau poate chiar şi pe design. Ţinând cont de aceste elemente, noi cei de la AutoBoca, am extins numărul de maşini din flota noastră pentru că tu să ai de unde alege. De ce aţi putea alege o maşină de la noi?

Bineînţeles, nu orice autoturism este demn să fie inclus pe lista de opţiuni, de aceea suntem şi foarte exigenţi cu modelele alese. Vrem să facem tot posibilul pentru că tu să ai la dispoziţie un mijloc de transport de calitate, pe care să te poţi baza şi să îţi facă plăcere să îl conduci. Având în vedere testimonialele scrise de clienţii Autoboca, putem spune că ne îndeplinim obiectivele zilnic.

Până în prezent, la AutoBoca vei găsi peste 100 de maşini noi care sunt mereu gata să te ducă la destinaţiile dorite de tine. Am introdus în flota modele şi clase diferite ce sunt potrivite pentru variate călătorii prin ţară. Vei putea închiria următoarele tipuri de autoturisme:

 • Clasa mini: VW Polo, Hyundai I20, VW Polo Automat
 • Clasa compact: VW Jetta, VW Golf 7, Hyundai Elantra, Skoda Rapid şi multe altele;
 • SUV-uri: Suzuki Vitara, Dacia Duster;
 • Microbuze: Opel Zafira, Fiat Doblo, Renault Trafic Combi, VW Touran şi lista poate continua.

Practic, la AutoBoca vei avea parte de diversitate şi maşini de calitate. Cu siguranţă nu vei regreta dacă vei alege pentru vacanţa ta unul dintre aceste autoturisme. Noi depunem eforturi constante pentru a ne asigura că vom avea doar clienţi mulţumiţi. Şi am putea spune că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv, având în vedere că peste 96% dintre clienţii noştri ne-ar recomanda şi altora. Ştim că rezultatele dorite se obţin doar cu multă muncă şi constantă, însă nu ne este teamă de provocări.

Vrem să menţinem standarde de calitate ridicate pentru că tu să pleci zâmbind la drum cu autoturismele noastre. Haide să afli de ce beneficii vei avea dacă vei alege să închiriezi o maşină de bun venit! Credem că nu o să fiţi dezamăgiţi de autoturismele pe care le puteţi închiria de la noi.

Care sunt avantajele imediate şi de durată ale unei posibili colaborări cu AutoBoca? Bucură-te şi tu de o maşină bună pentru un drum lipsit de griji şi stres!

Nouă ne pasă de pararea clienţilor noştri aşa că ţinem cont de feedbackul lăsat în urma fiecărei închirieri. Dacă tu îţi vei dori un pachet de servicii extra sau poate ai o preferinţă faţă de un anumit tip de autoturism, sunt şanse foarte mari să îţi ascultăm cererea. Ţinând cont de răspunsurile primite la chestionarele de calitate administrate, am introdus în flota noastră şi maşini cu transmisie automată. Acum poţi închiria un VW Polo Automat de la AutoBoca!

Foarte mulţi clienţi îşi doreau să aibă la dispoziţie un autoturism eficient şi foarte uşor de condus. VW Polo Automat îndeplineşte în totalitate aceste criterii şi nu vei fi dezamăgit de performanţa lui la drum. Poate fi o alegere ideală pentru cupluri sau persoane care caută un autoturism mini şi uşor de manevrat.

De asemenea, am observat şi o cerere către microbuze pentru 5-9 persoane. În vacanţele de vară, poate îţi vei dori să descoperi românia alături de prieteni şi familie. În acest caz, nu ar strica să ai la îndemână un microbuz bun. Printre noile adiţii la această categorie, putem enumera VW Touran şi Renault Trafic Combi. Sunt autoturisme excelente pentru călătorii în grupuri mari de persoane şi aduc acel plus de confort şi siguranţa de care ai nevoie.

Însă, care sunt avantajele închirierii unei maşini AutoBoca? Noi am îndrăzni să spunem că numărul lor este ridicat, însă cel mai bine le descoperi chiar tu! Dacă vei porni la drum cu un autoturism din flota noastră, te poţi aştepta la următoarele:

 • Maşini noi, km puţini: mereu predate curate şi cu rezervorul plin – te urci la volan şi porneşti la drum fără griji şi stres;
 • Posibilitatea de a adăuga servicii extra: pentru o călătorie plăcută poţi opta pentru servicii adiţionale precum Internet to Go, sistem de navigare prin GPS, scaun pentru copii, mobile rent şi multe altele;
 • Proces de închiriere eficient şi rapid: vei fi întâmpinat de agenţi profesionişti care ajută mereu clientul să găsească cea mai bună variantă. În doar câteva minute vei avea maşină dorită;
 • Modele variate: cu AutoBoca ai de unde alege şi îţi vei putea găsi cu uşurinţă o maşină pe placul tău;
 • Asistenţă tehnică şi rutieră: în cazul în care există vreo situaţie neprevăzută, poţi contacta cu încredere agentul de închirieri şi îţi va veni în sprijin cu o soluţie viabilă.

Cu AutoBoca în doar 3 paşi ai maşina optimă pentru călătoria ta! Nu rata această oportunitate!

Flota AutoBoca este în prezent mai mult decât echipată pentru a acomoda dorinţele clienţilor noştri. Acum că ai o idee despre ce tipuri de maşini poţi închiria de la noi, cât şi numărul de beneficii, tot ce îţi rămâne de făcut este să rezervi un autoturism pentru călătoria ta. Poţi face asta în doar 3 paşi foarte simpli:

 1. Intri pe site-ul nostru oficial şi selectezi locaţia şi perioada de închiriere;
 2. Alegi maşina dorită de tine;
 3. Completezi un formular scurt cu câteva date personale.

Asta este tot! Nu îţi ia mai mult de câteva minute şi poţi sta liniştit că ţi-ai găsit un mijloc de transport de calitate pentru călătoria ta. În cazul în care mai ai întrebări, poţi contacta unul dintre agenţii noştri şi ei îţi vor oferi toate informaţiile necesare privind procesul de închiriere şi alte caracteristici ale maşinilor. În plus, o dată cu venirea verii, am introdus şi preţuri promoţionale la închirieri maşini. Descoperă şi tu cât de uşor este să porneşti la drum cu un autoturism de la AutoBoca! Profită şi tu de această şansă şi bucură-te de o maşină de bun venit pe gustul tău! Ar fi păcat să nu porneşti la drum cu un autoturism bun şi fără să plăteşti mulţi bani!

Inchirieri masini