15 euro pe zi, pentru Dacia Logan ofertă specială!

O nouă ofertă de toamnă la AutoBoca! Te înviam să porneşti la drum cu o maşină românească!

Oficial suntem în plin sezon de toamnă, ceea ce înseamnă că este printre ultima ta şansă să îţi iei o vacanţă lipsită de zăpadă. De ce să nu ne bucuram de câteva drumuri lipsite de fulgii de nea? Deşi iarna are farmecul ei, îţi aduce şi o serie de impedimente, nu prea dispui de libertate completa să explorezi toate destinaţiile turistice după bunul plac.

Pentru moment, vremea este încă de partea noastră şi vei putea să te aventurezi şi în alte locaţii care pe timp de iarnă nu mai sunt accesibile. În prezent mulţi oameni abia aşteaptă să se bucure de călătorii lipsite de stres prin ţară. Trebuie doar să te înhami la noua experienţă pe străzile romaneşti.

Photo credit: Ștefania Lău

De regulă, zonele montane sunt preferate de mulţi romani pentru vacanţele de toamnă. Vei putea să te ascunzi în inima pădurilor dese şi frumoase, de tot ce înseamnă agitaţie şi aglomeraţie specifice marilor oraşe. În prezent, majoritatea timpului nostru este consumat de responsabilităţile de la serviciu şi de cele familiale. Prea puţine zile ne sunt alocate doar pentru relaxare şi reîncărcarea bateriilor. De aceea, este preferat să profiţi de fiecare ocazie de a pleca într-o scurtă excursie prin frumoasa Românie. Ţara noastră este mereu darnică cu cei care îi trec pragul. Voi sunteţi pregătiţi de drum?

Din fericire, ţara noastră, este bogată pe plan istoric, cultural cât şi natural. Vei putea găsi locaţii care îţi vor încânta toate simţurile şi te vor ajuta să uiţi de conceptul de stres. În plus, vei avea şansa să îţi concentrezi toată atenţia asupra celor dragi şi să crezi zeci de amintiri plăcute ce vor dăinui peste ani şi ani. Sunt multe site-uri de călătorii şi bloguri de unde te poţi inspira pentru o vacanţă de câteva zile. De asemenea, vei putea participa şi la unele festivaluri tradiţionale care să te facă să înţelegi mai bine rădăcinile culturii ţării româneşti. Acestea scot mereu la iveală spiritul tării, de multe ori ascuns în tertipuri de marketing.

Photo credit: Ștefania Lău

Pentru a te deplasa cu uşurinţă şi fără impedimente, va fi necesar să îţi găseşti un mijloc de transport ce poate înfrunta cu brio provocările drumurilor româneşti. Ştim cu toţii că infrastructura din România (în special în regiunile montane) are nevoie de îmbunatăţiri considerabile, iar acest aspect ar putea să creeze câteva neplăceri. Însă, dacă vei alege un autoturism pe care te poţi baza, atunci călătoria ta va fi plăcută şi lipsită de griji. Şi cum altfel să te bucuri de o experienţă turistică românească dacă nu cu o maşină proiectată special pentru drumurile din ţara noastră?

Dacia Logan a primit numeroase aprecieri pentru caracterul robust, fiabilitate şi practicabilitate. Milioane de şoferi din multe ţări europene şi-au arătat aprecierea pentru performanta Daciei Logan. Este o maşină ce poate fi utilizată cu încredere chiar şi pe cele mai dificile drumuri. Avem numeroase testimoniale în care puteţi regăsi o atentă punere în valoare a acestui autoturism.

Mulţi romani aleg să închirieze o Dacia Logan atunci când au de întreprins călătorii prin ţară. Ştiu de la început că vor dispune de un autoturism rezistent ce poate fi închiriat şi la un preţ atractiv. Care sunt avantajele închirierii acestei maşini? Logan-urile nu sunt pretenţioase şi nici nu necesită o întreţinere specială, ceea ce le fac atrăgătoare pentru cei care caută maximizarea utilităţii. De asemenea, vei dispune şi de o spaţiere generoasă atât în interior cât şi în portbagaj.

Este o soluţie de transport la îndemână şi accesibilă tuturor indiferent de buget. Tu şi familia ta o să aveţi parte de siguranţă şi confort pe toată durata drumului. Un alt mare plus pentru Dacia Logan este că are şi un consum redus ceea ce înseamnă că te poţi folosi de acest autoturism şi când trebuie să parcurgi sute de kilometri. Practic, închirierea unei Dacia Logan este o alegere avantajoasă!

Ţinând cont de aceste aspecte, AutoBoca, a inclus în flota şi acest model de autoturism. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să poată porni la drum cu maşini bune şi care se pot plia pe nevoile lor de transport. Suntem o firmă de rent 100% românească şi avem încredere în calitatea produselor româneşti. În acest sens, Dacia Logan este un exemplu bun.

Această maşină nu a dezamăgit indiferent de provocările la care a fost supusă. Aşa că, în luna octombrie, vrem să îţi oferim şansă să închiriezi Dacia Logan cu doar 15 euro pe zi, pentru închirieri mai mari de 15 zile. Este o ofertă greu de refuzat şi cu siguranţă ai  constatat şi tu acest lucru. Eşti curios să afli mai multe detalii despre această ofertă (supusă unor termeni şi condiţii)? Dacă răspunsul tău este DA, citeşte în continuare!

Profită de ofertele de rent de la AutoBoca: Dacia New Logan la doar 15 euro pe zi

O maşină românească îmbinata cu tehnica franceză ar putea însemna reţeta succesului pentru a crea un autoturism bun şi de încredere. Dacia Logan a reuşit să impresioneze un număr considerabil de oameni din Europa şi nu numai.

Din acest motiv, ne-am gândit să facem o ofertă specială de toamnă care să îţi facă vacanţele şi mai frumoase. Dacia Logan este o maşină ce reuşeşte să atragă atenţia celor care doresc autoturisme de încredere, potrivite pentru drumurile româneşti. De ce să nu te bucuri şi tu de o maşină specială şi pe care să o poţi utiliza fără probleme?

La AutoBoca, după cum am menţionat, vei putea să închiriezi Dacia Logan cu doar 15 euro pe zi! Ce trebuie să ştii despre oferta noastră? Nu este deloc complicat să poţi accesa această ofertă! Este accesibilă tuturor celor interesaţi de închirierea unor maşini bune. Singura condiţie pentru a te încadra la obţinerea acestui preţ avantajos, este să închiriezi Dacia Logan pentru o perioadă de minim 15 zile. Vei avea oportunitatea să foloseşti timp de două săptămâni un autoturism simplu de manevrat şi foarte util. Poţi pleca în vacanţă, în vizite la rude sau efectiv să îţi îndeplineşti activităţile de zi cu zi. Dacia Logan este o maşină versatilă ce îţi poate aduce multe beneficii.

Bacau rent Dacia Logan

AutoBoca are sedii în oraşele şi aeroporturile principale din ţară, ceea ce înseamnă că ne poţi găsi cu uşurinţă. La oricare din sediile noastre poţi întreba de această ofertă şi unul dintre agenţii noştri îţi va explica cum poţi profita şi tu de promoţia Dacia Logan. Procesul de închiriere se încheie în doar câteva minute fiindcă nouă nu ne place să îţi irosim timpul. Aşa că nu mai sta pe gânduri: contactează-ne astăzi şi alege să porneşti la drum cu o maşină românească!

Autoturisme bune de inchiriat