15 zile de confort auto la volanul VW Jetta

Servicii de rent complete şi mereu de calitate: descoperiţi maşinile de bun venit de la AutoBoca în luna august! Vă putem surprinde plăcut!

În ultimele decenii, atât călătoriile interne cât şi cele externe, au devenit de multe ori, o necesitate. A avut loc o schimbare interesantă în societate. În loc de o activitate suplimentară, accesibilă doar celor care îşi permiteau acest lux, călătoria şi-a făcut loc în rândul tuturor claselor sociale, ceea ce nu este un lucru rău. Din contra!

Sistemul economic, politic şi juridic din România, se aliniază uşor, uşor la standardele europene, ceea ce înseamnă că şi întreaga societate românească a suferit schimbări (şi multe din ele în bine). Fiecare călătorie pe care o facem prin ţara şi nu numai, ne oferă şansa de a ne extinde orizontul cultural, social, istoric şi artistic. 

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Un număr ridicat de multinaţionale şi-au deschis filiale pe teritoriul României ceea ce a încurajat un schimb cultural cât şi mai multe delegaţii pentru angajaţi. Mulţi dintre ei călătoresc în scop de afaceri prin diverse colţuri ale lumii, inclusiv în multe oraşe din ţară. Aceştia reuşesc de multe ori să se bucure de experienţe turistice plăcute, lipsite de probleme.

Ştim cât de important este pentru unii romani să călătorească prin ţară într-un mod plăcut. Din acest motiv, credem că este important ca fiecare călător să aibă parte de o experienţă minunată, lipsită de bătăi de cap.

Astfel de comportamente, au dus şi la apariţia unor servicii noi cât şi o cerere ridicată pentru mijloace de transport capabile şi de calitate. Chiar dacă nu colaboraţi cu o multinaţională, sau nu aveţi propriul business, nevoia de o mobilitate eficientă a devenit esenţială pentru activităţile de zi cu zi. Astăzi, este destul de uşor să ne organizăm o călătorie prin România. Dacă avem la dispoziţie suficiente informaţii, putem să dezvoltăm un itinerariu fascinant, care să fie în ton cu nevoile noastre.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Oraşele mari au devenit adevărate metropole, unde agitaţia şi aglomeraţia este o realitate greu de ignorat. Aşadar, indiferent că veţi porni la drum pentru a pleca în vacanţă, la serviciu sau către supermarket (ori altă activitate similară), un element rămâne constant: mijlocul de transport folosit. Dacă veţi dispune de o maşină de încredere, atunci orice tip de călătorie poate  deveni o experienţă inedită (chiar dacă plecaţi în interes de serviciu).

În unele situaţii, autoturismul personal iese din discuţie (poate trebuie să îl reparaţi, poate nu se potriveşte cu tipul de drum ales, numărul de pasageri, etc.). Sunt momente când pur şi simplu vrem să conducem o maşină interesantă. Însă, asta nu înseamnă că nu aveţi cum să călătoriţi. Există servicii de închirieri auto, pe care vă puteţi baza în astfel de situaţii. Dacă veţi colabora cu o agenţie profesionistă, atunci veţi putea pleca în vacanţe fără niciun stres. Sună bine, nu-i aşa? Să ştiţi că este foarte uşor să faceţi acest lucru.

Photo credit: Ștefania Lău

Cum puteţi identifica un serviciu de rent de încredere în România? Din fericire, în ţara noastră, sunt multe companii care oferă autoturisme bune, la preţuri corecte. Voi va trebui să o alegeţi pe cea care se pliază cel mai bine cu aşteptările voastre. Cu toţii avem anumite preferinţe atunci când plecăm la drum. Unii şoferi prefera o maşină econoamă, care să consume puţin, alţii doresc un model spaţios, puternic şi tot aşa. Aici, vă puteţi baza pe AutoBoca. De ce să vă bazaţi pe noi? Răspunsul este cât se poate de simplu: fiindcă ştim ce facem şi vă punem la dispoziţie doar maşini de calitate.

AutoBoca, vă poate  ajuta să găsiţi modelul potrivit pentru călătoriile voastre. Cum anume? Printr-o discuţie sinceră, deschisă şi prietenoasă. Veţi intra în contact cu unul dintre agenţii noştri, ce sunt oameni profesionişti cu multe experienţă în domeniu. Ei vă vor pune câteva întrebări pentru a determina care sunt necesităţile voastre de transport. Veţi călători cu un grup mai mare? Veţi călători cu cei mici? Veţi parcurge drumuri lungi prin ţară? Ne place să ţinem cont de toate aspectele pentru a vă asigura experienţe auto superioare.

În flota noastră, veţi găsi modele noi din clase diferite. Vrem să fim pregătiţi să întâmpinăm aşteptările tuturor clienţilor ce ne păşesc pragul. Nu este simplu, însă muncim zilnic cu mult devotament şi pasiune. Bineînţeles, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. Cea mai bună evaluare a calităţii serviciilor noastre este făcută de cei care ne-au condus maşinile. 

În acest sens, vă invităm să citiţi un testimonial lăsat de una dintre clientele noastre. A închiriat un VW Jetta în Otopeni aeroport pentru 15 zile, ceea ce i-a oferit îndeajuns de mult răgaz pentru a evalua performanţa autoturismului. Sunteţi curioşi să aflaţi mai multe detalii? Dacă răspunsul este DA, citiţi în continuare!

Maşină impecabilă. Foarte mulţumită!

Identificarea unui produs său serviciu de calitate este mereu o sarcină dificilă, însă nu imposibilă. Cu informaţiile corespunzătoare, veţi ajunge la alegerile potrivite. Recenziile, testimonialele şi comentariile din partea altor clienţi vă pot ajuta enorm pentru a lua o decizie de cumpărare.

În acest sens, vă invităm să citiţi răspunsurile oferite de doamna Elena Bunea, la finalul contractului de închiriere. Dumneaei a ales noul VW Jetta pentru o perioadă de 15 zile. Iată concluziile la care a ajuns doamna Bunea:

Photo credit: Bogdan Tofan

1. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Educat şi eficient.

2. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Fără pierdere de timp!

3. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte curată!

4. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Impecabilă .

5. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Da . Eu am fost foarte mulţumită . 

6. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Da, cu mare plăcere. Este destul de dificil să găseşti seriozitate, dar noi am fost norocoşi cu voi!

Photo credit: Bogdan Tofan

După 15 zile de utilizare clienta noastră a avut doar cuvinte de laudă despre autoturism, care s-a comportat exemplar pe străzile din România. Închiriată în cel mai dinamic punct de tranzit din România, Otopeni aeroport, VW Jetta a îndeplinit aşteptările cliente noastre, oferind stabilitate, confort. Maşina a fost înmânată într-o stare tehnică impecabilă şi foarte curată. Ne place să avem grijă de fiecare detaliu înainte de a închiria un autoturism. Cu alte cuvinte, clienta noastră fost foarte mulţumită şi din acest motiv credem că şi voi veţi fi.

Nu doar atât, însă 96% din clienţii AutoBoca ne-ar recomanda şi altora. Astfel de rezultate doar ne încurajează să continuăm să lucrăm pentru a ne îmbunătăţi serviciile. De asemenea, AutoBoca se implică şi în susţinerea fundaţiilor şi asociaţiilor care vor să schimbe societatea în bine. Recent, am lansat o campanie împreună cu asociaţia ADEE pentru a strânge fonduri pentru copii ce suferă de autism. Pentru fiecare feedback primit, noi am donat 1 euro către cei micuţi. 

calatorii prin tara 2018

Aşadar, prin intermediul vostru, putem aduce un zâmbet pe faţa unui copilaş. Tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la câteva întrebări la finalul contractului de rent. Nu va costa nimic să ajutaţi un suflet tânăr să aibă acces la tratament şi o viaţă mai bună.

Noi lucrăm în fiecare lună pentru a dezvolta oferte interesante şi avantajoase, aşa că dacă veţi alege să colaboraţi cu AutoBoca, veţi avea parte de experienţe auto plăcute. Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de maşinile noastre de bun venit în luna august. Suntem mereu la dispoziţia clienţilor! 

Inchirieri auto oras