23 de zile de foarte mulţumită în Suceava

calatorii prin tara 2018

Cum alegem un serviciu de închirieri de calitate în Suceava? AutoBoca va sta alături oricând cu oferte avantajoase şi maşini superbe!

Utilizarea unui mijloc de transport a devenit o necesitate mai pentru orice tip de activitate am întreprinde. Avem nevoie de maşini bune, de încredere şi care ne pot oferi condiţii maxime de siguranţă şi confort. Acestea ne ajuta să ajungem la destinaţie într-un mod plăcut şi lipsit de stres.

Majoritatea celor care acum se gândesc la călătorii prin România au nevoie de mijloace de transport utile. Dacă avem la dispoziţie un autoturism bun, devine mult mai uşor să ajungem unde ne dorim fără să întâmpinăm probleme.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Timpul este o resursă preţioasă şi vrem să o valorificăm pe cât de mult posibil, mai ales dacă suntem plecaţi în vacanţe. Aşa că, dacă se poate economisi câteva ore în timpul unei deplasări, atunci de ce să nu profitaţi de această oportunitate? Uneori timpul câştigat poate fi transformat în ceva special, într-o activitate nouă şi interesantă. Din acest motiv, dacă tot putem câştiga timp, de ce să nu facem acest lucru?

În plus, dacă vă simţiţi bine la volanul autoturismului pe care îl conduceţi, atunci orice călătorie se poate transforma într-o experienţă deosebită. În perioada verii, mulţi turişti romani şi străini şi-au propus să plece în vacanţe prin România. Ei şi-au propus să descopere frumuseţile naturale, istorice şi tradiţiile frumoase ale ţării noastre. Bucovina şi Maramureş se enumera printre regiunile preferate ale vizitatorilor.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

De ce? Fiindcă aici veţi găsi munţi încântători, secole de istorie ascunse în zidurile cetăţilor impunătoare sau în cele ale bisericilor şi mânăstirilor atent pictate. Turiştii care au optat pentru călătorii prin această parte a României au avut parte de clipe minunate. Ei au strâns numeroase amintiri frumoase, imortalizate în fotografii şi diverse clipuri video (scurte sau lungi). Multe dintre ele au fost distribuite pe diverse canale de socializare Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube.

Veţi avea la dispoziţie zeci de obiective turistice deosebite ce au propria poveste de împărtăşit. Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Voroneţ, Mănăstirea Bârsană, drumeţii montane cu pornirea din Vatră Dornei sau Gura Humorului pot fi câteva exemple de obiective de trecut în itinerariul vostru.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Însă, pentru a ajunge la toate destinaţiile propuse în condiţii de maxim confort şi siguranţă, veţi avea nevoie de o maşină bună şi potrivită pentru necesităţile voastre de transport. Din acest motiv, majoritatea turiştilor optează pentru un serviciu de închirieri auto. Este o variantă avantajoasă şi eficientă pentru a accesa autoturisme de încredere. Dacă sunteţi şi voi aici, cu siguranţa căutaţi un serviciu bun.

Cum anume puteţi identifica un serviciu de rent de calitate în Suceava? Alegerea unui autoturism din flota unei flote de rent a car implica de multe ori o documentare serioasă şi atentă. Din fericire, mulţi oameni au acum acces la informaţii utile. Internetul poate fi extrem de folositor mai ales atunci când aveţi nevoie de ajutor. De ce să nu îl folosiţi aşa cum trebuie?

Photo credit: Bogdan Almajan

Dacă sunteţi nesiguri în privinţa profesionalismului unei companii şi nu ştiţi dacă este optimă pentru nevoile voastre de transport, puteţi oricând să citiţi un testimonial sau două, o recenzie video sau alte comentarii lăsate pe site-urile de socializare. În mediul online este foarte dificil să se falsifice imaginea reală a unei firme.

De regulă, clienţii vor împărtăşi experienţele avute pe diferite tipuri de platforme (forumuri, site-uri socializare, blog-uri şi altele). Cu doar câteva căutări pe Google (sau alt motor de căutare), veţi descoperi care este adevărata calitate a produselor/serviciilor oferite de o companie anume. În plus, nu este o idee rea să fiţi informaţi despre experienţele altor persoane care au vizitat aceleaşi locuri pe care intenţionaţi voi să le vedeţi.

Photo credit: Bogdan Almajan

Prin intermediul testimonialelor şi a recenziilor se evidenţiază cel mai bine efortul depus de firme pentru a oferi servicii bune care ulterior să determine clienţii să răspundă pozitiv invitaţiei de a lăsa un feedback. Dacă aţi fost mulţumiţi de un produs/serviciu atunci veţi fi inclinaţi să prezentaţi firma într-o manieră pozitivă şi chiar o veţi recomanda şi altor persoane.

Aşa că, dacă doriţi să accesaţi un serviciu de rent de calitate în Suceava, vă puteţi orienta şi ghida după testimonialele şi experienţele altor clienţi. Ei vă pot spune cu sinceritate şi fără nicio reţinere care sunt avantajele şi dezavantajele colaborării cu o companie anume.

AutoBoca vă poate ajuta la acest aspect. Suntem o firmă de rent cu 10 ani de experienţă în domeniu şi mereu ne punem clienţii pe primul loc. Însă, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt când spunem că oferim servicii de închirieri auto excelente.

Vă invităm să descoperiţi ce spun cei care ne-au utilizat maşinile despre AutoBoca! De ce să colaboraţi cu noi în Suceava? De ce să ne alegeţi autoturismele noastre? În rândurile următoare vă vom prezenta mai multe detalii!

Foarte mulţumită! VW Jetta închiriat în Suceava timp de 23 de zile!

AutoBoca este o firmă de închirieri care încearcă constant să identifice noi modalităţi de a îmbunătăţi experienta auto a clienţilor. Vrem ca voi să aveţi parte de călătorii fără stres oriunde v-aţi duce în ţară. În acest sens, ne îmbunătăţim flota periodic cu multe modele noi şi interesante.

Astfel, veţi putea alege o maşină care să fie în ton cu preferinţele şi necesităţile voastre de transport. Indiferent de ce nelămurire aţi avea, vă puteţi baza pe unul dintre agenţii noştri să vă ghideze către alegerea corectă. Scopul nostru este că voi să plecaţi cu un zâmbet şi cu autoturismul dorit!

Printre noile adiţii se numără şi VW Jetta, un autoturism spaţios, elegant, puternic şi care se adaptează fără probleme la toate condiţiile de drum. Face parte din clasa compact, ceea ce înseamnă că dispune de o spaţiere generoasă atât în interior cât şi în portbagaj. Clienţii care au ales Jetta pentru călătoriile lor nu au fost dezamăgiţi. Din contră: şi-au arătat mulţumirea şi încântarea faţă de performanţă de care a dat dovadă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Doamna Narcisa Maria Ieremie a închiriat noul VW Jetta din sediul nostru din Suceava, pentru o perioadă de 23 de zile (17.06.2018-10.07.2018). A avut îndeajuns de mult timp la dispoziţie să testeze maşina la toate tipurile de drumuri cât să identifice corespunzător avantajele şi dezavantajele acestui model. La finalul perioadei de închiriere, doamna Ieremie a fost foarte amabilă şi ne-a împărtăşit experienţa sa cu AutoBoca, după cum urmează:

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Prețurile foarte ok mașinile extrem de bune. Nu am avut niciodată probleme.
  2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Foarte mulțumită!
  3. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Mașinile foarte curate,noi fără probleme. Extrem de mulțumită!
  4. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Recomand!
  5. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Sigur că dă întotdeauna!

Photo credit: Bogdan Tofan

După cum se poate observa din răspunsurile oferite, clientul nostru a fost foarte mulţumit de calitatea maşinii, serviciile oferite cât şi de preţul de închiriere. AutoBoca lucrează din greu pentru a furniza oferte de rent avantajoase şi potrivite pentru necesităţile voastre de transport. Vrem să vă fim alături pentru călătorii fără stres şi nu ne este frică să depunem eforturi suplimentare în această privinţă.

calatorii prin tara 2018

Nu doar atât, însă agenţii din Suceava, au primit şi un premiu pentru servicii client excepţionale. Obiectivul principal AutoBoca este să ne asigurăm că voi veţi avea parte de experienţe auto plăcute. Aşa că, dacă aveţi nevoie de o maşină bună în Suceava, contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de ofertele noastre! Vă aşteptam în fiecare zi pentru a descoperi o maşină de calitate, demnă de folosit pe străzile din Bucovina!

Autoturisme bune de inchiriat