3 paşi simpli şi maşina te aşteaptă, gata de drum

Cât de simplu este să închiriezi o maşină în mediul online românesc? Hai să aflăm împreună!

Având în vedere că trăim în secolul tehnologiei dinamice, unde toate informaţiile sunt procesate în doar câteva secunde, avem anumite aşteptări ca şi celelalte servicii existente pe piață să fie la fel de rapide şi eficiente. Acestea trebuie să răspundă unor nevoi clare şi la un anumit nivel de calitate.

Timpul este o resursă preţioasă şi trebuie folosită cu multă precauţie. De aceea este foarte important să te organizezi corespunzător şi să lucrezi doar cu profesionişti. În această manieră, poţi să întreprinzi activităţile dorite în timp util şi să obţii şi rezultatele dorite. Uneori este mai uşor decât credeţi să găsiţi servicii profesioniste.

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Acelaşi principiu trebuie urmat şi în momentul când vrei să închiriezi o maşină. Trebuie să identifici acele servicii care îţi pot oferi suportul necesar pentru a încheia procesul cât mai rapid posibil. Din fericire, acum poţi închiria maşini şi online fără probleme. Cum? Hai să aflăm! Datorită dezvoltării Internetului, mai orice bun său serviciu este accesibil cu doar câteva click-uri.

Convenabil, nu-i aşa? Până la urmă, este important să beneficiezi de o maşină de calitate şi care se poate plia pe nevoile tale de transport. În România, sunt câteva agenţii de rent de încredere ce oferă şi posibilitatea de închiriere online. Dacă vei colabora cu o firmă serioasă, vei putea alege autoturismul potrivit drumului pe care-l ai în faţă.

AutoBoca ţine cont de aceste aspecte şi de aceea specialiştii noştri au implementat un sistem de închiriere simplu şi eficient. În doar 3 paşi uşor de urmat vei avea şansa să rezervi o maşină deosebită pe care să o conduci cu plăcere. Avantajele închirierii online sunt multiple, cel principal fiind că te ajuta să economiseşti timp şi energie.

De asemenea, este un serviciu flexibil şi poate fi utilizat în orice oră din zi şi noapte. Asta înseamnă că poţi rezolva un aspect esenţial al călătoriei tale în funcţie de programul tău. AutoBoca doreşte să ofere asemenea produse flexibile tuturor ce sunt interesaţi de maşinile noastre. De ce să ratezi şansă să porneşti la drum cu un mijloc de transport bun doar fiindcă timpul nu îţi permite să vii la unul dintre birourile noastre?

Photo credit: Bogdan Tofan

De asemenea, am extins canalele de comunicare online: poţi închiria maşini atât de pe site-ul nostru oficial cât şi dacă ne contactezi pe mail, live chat chiar şi pe Facebook (avem o rată de răspuns ridicată şi în maxim 5 minute unul dintre operatorii noştri îţi va prelua cererea). Vrem să te bucuri de o experienţă auto plăcută şi îţi stăm la dispoziţie 24/7! Cu AutoBoca nu vei avea motive să te simţi limitat. Din contră! Avem o flotă bogată cu modele de maşini diferite şi din clase diferite. În această manieră putem îndeplini şi nevoi de transport diverse.

Photo credit: Bogdan Tofan

Însă, nu doar procesul de închiriere este flexibil la AutoBoca ci şi condiţiile de închiriere! În funcţie de preferinţele tale, noi te putem aştepta cu autoturismul tău la locaţia dorită de tine. Ajungi la unul din aeroporturile principale din ţară? Nicio problemă! Unul dintre agenţii noştri va fi acolo la ora stipulată de tine cu maşina pregătită de drum! Nu ne este frică de provocări şi cu certitudine vom face tot posibilul să ne asigurăm că ai toate condiţiile necesare să te bucuri de călătoria ta. Haide să afli mai multe detalii despre cât de simplu este să închiriezi online o maşină de la AutoBoca!

Flota diversă – noi experienţe auto confortabile

După cum am menţionat, în doar 3 paşi vei avea rezervarea făcută şi poţi şti sigur că maşina selectată te va aştepta atunci când ai nevoie. Ce trebuie să faci mai precis? Un prim pas constă să accesezi site-ul nostru oficial, să alegi perioada de închiriere şi locaţia. Un al doilea pas constă în alegerea autoturismului cât şi alte servicii extra (Internet to go, navigare prin GPS, scaun pentru copii şi multe altele).

Ultimul pas constă în completarea unui formular cu câteva date personale. Gata! Asta este tot şi nu îţi va lua mai mult de câteva minute! În cel mai scurt timp rezervarea va fi confirmată de un agent Autoboca. De asemenea o să primeşti informaţii cu privire la starea rezervării.

Ce fel de maşini poţi închiria online de la AutoBoca? Totul depinde de preferinţele şi nevoile tale de transport. AutoBoca are o flotă diversă, atent împărţită în categorii pentru a ajuta oamenii să aleagă fără probleme maşina potrivită. Dacă ai de întreprins drumuri prin oraşe aglomerate, atunci poţi opta pentru un autoturism din clasa mini precum VW Polo sau Hyundai I 20.

Dacă vrei o maşină mai spaţioasă poţi alege una din clasa compact precum VW Jetta, Hyundai Elantra, VW Golf (şi nu doar atât), SUV-uri sau chiar microbuze. Recent am adăugat peste 100 de maşini noi în flotă, tocmai că tu să ai de unde alege. Printre acestea putem enumera VW Polo Automat, Mercedes Benz Vito Tourer, Chevrolet Orlando şi multe altele. De ce să ratezi şansa să conduci o maşină nouă, întreţinută în condiţii excelente?

Bineînţeles, dacă ai nevoie de orice fel de informaţii, poţi apela cu încredere la unul dintre agenţii AB. Ei îţi pot oferi asistenta atât în timpul procesului de rent car cât şi recomandări în privinţa a ce autoturisme s-ar plia cel mai bine pe nevoile tale de transport. Te poţi folosi de experienţa lor vastă în domeniu să faci o alegere bună. Astfel, te vei bucura de o experienţă auto plăcută şi vei călători fără stres şi probleme. De asemenea, vei şti că o să porneşti la drum cu un autoturism de calitate care te poate aduce la destinaţiile vizate în siguranţă.

Şi pentru că tu să fii complet mulţumit de serviciile noastre, în luna august ţi-am pregătit oferte speciale la închirieri maşini. Ne dorim să te vedem zâmbind aşa că îţi oferim şansa să şi economiseşti fără a face compromis la calitate. Poţi profita şi tu de aceste promoţii şi să te bucuri de o maşină bună şi uşor de condus. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi iar de restul ne vom ocupa noi. Da, este chiar atât de simplu cu AutoBoca!

Inchirieri auto oras