3SLease soluţia auto pentru firma ta

Soluţia optimă pentru compania ta: 3Slease de la Autoboca

În 2017, un an cu o dinamică economică instabilă, este din ce în ce mai important să dispui de o flotă pe care să te poţi baza şi să îţi ofere stabilitate auto. Când vine vorba de mobilitate auto, nu strică să ai la îndemână un mijloc de transport util. Nu poţi controla fluctuaţiile pieţei financiare însă poţi controla calitatea maşinilor din noul tău parc auto. De ce să nu dispui de mijloace de transport bune şi care pot veni în sprijinul obiectivelor companiei?

Desigur, orice formă de extindere presupune şi investiţii suplimentare, iar uneori acest efort financiar poate veni cu presiuni foarte mari asupra capitalului tău. Din acest motiv, poate vei considera că nu este încă momentul oportun să investeşti şi vei fi înclinat să amâni acest pas. În această situaţie, exista riscul ca firmele concurente să câştige mai mult din piaţă şi să îţi fie foarte dificil să recuperezi. Însă, asta nu înseamnă că nu există soluţii optime la care poţi apela cu încredere. Trebuie doar să le găseşti pe cele mai bune, potrivite firmei tale.

O variantă foarte des folosită de întreprinderi, este leasingul operaţional. Prin intermediul acestui serviciu, vei putea dispune de maşini noi şi de calitate din clase diferite (bineînţeles, totul depinde de nevoile tale de transport). Este totuşi destul de uşor astăzi să dezvolţi o flotă stabilă şi uşor de administrat.

Un avantaj considerabil pentru contractarea unui pachet de leasing îl reprezintă faptul că de regulă nu sunt necesare investiţii iniţiale. Practic vei putea să te foloseşti de maşinile dorite fără costuri din prima lună. Astfel, poţi utiliza capitalul către alte activităţi ce îţi deservesc obiectivelor tale.

Fără îndoială că leasingul operaţional reprezintă o soluţie avantajoasă pentru orice fel de companie care vrea să dispună de o mobilitate ridicată. Însă, un rol important îl joacă şi agenţia de rent care îţi pune la dispoziţie acest serviciu. Aceasta trebuie aibă experienţa necesară pentru a oferi servicii profesioniste. Este esenţial pentru sănătatea businessului tău, să colaborezi cu o firmă de închirieri serioasă şi cu oferte diverse. În acest mod vei putea beneficia de un parteneriat de încredere şi mai ales de maşini de calitate. Cum poţi găsi o ofertă de leasing auto avantajoasă? Care sunt elementele ce trebuie avute în vedere? Acestea sunt întrebări cu o importanţă deosebită şi merită un răspuns pe măsură.

  • Un prim pas consta în colectarea de informaţii care te pot ghida către pachete de leasing benefice pentru firma ta.
  • Un al doilea pas consta în selectarea acelor firme de rent care îţi pot pune la dispoziţie autoturisme din clase diferite şi de la producători auto de top.
  • Un al treilea pas consta în evaluarea profilului acestor companii pentru a determina dacă sunt soluţii potrivite pentru tine sau nu. Orice fel de parteneriat se face cu oameni profesionişti ce pun accent pe comunicare şi transparentă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Pe aceste principii se bazează şi Autoboca: mereu ţinem un canal de comunicare deschis pentru toţi clienţii noştri. Ştim că doar aşa îţi putem oferi servicii personalizate şi de care ai nevoie. În acest sens, specialiştii noştri au conceput câteva pachete de leasing operaţional avantajoase potrivite pentru toate tipurile de întreprinderi (start-ups, mici, mijlocii şi mari).

Programul se numeşte 3SLease şi un mare beneficiu al acestuia este că poate fi personalizat pentru nevoile tale de transport. De asemenea, te poţi baza pe agenţii noştri să îţi ofere asistentă, acces la informaţii utile şi să te ghideze pe tot parcursul de închiriere. Haide să afli mai multe detalii despre ce este vorba! Credem că o să vă încânte pachetele noastre, care pot optimiza mobilitatea firmei voastre.

3SLease – pachet pentru companii inteligente

După cum am menţionat, programul 3Slease îţi oferă oportunitatea să închiriezi maşini de calitate şi care pot spori mobilitatea flotei tale. Ştim că fiecare firmă are nevoi de transport diferite, aşa că am şi creat pachete de leasing operaţional care să le întâmpine corespunzător. În acest mod, îţi va fi mult mai simplu să îl identifici pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine. Ce pachete de leasing auto vei găsi la AutoBoca? În rândurile următoare îţi vom explica concret la ce te poţi aştepta de fiecare pachet:

  • Start Lease: un serviciu de leasing destinat firmelor start-up sau care sunt la începutul activităţii şi au nevoie de 1-2 autoturisme bune. Perioada de închiriere este cuprinsă între 1-3 luni, deci nu este necesar să îţi iei un angajament pe termen lung (ideal pentru cei care vor să testeze o nişă nouă).
  • Small Lease: acest pachet de leasing auto se adresează IMM-urilor sau firmelor care îşi doresc un număr mai mare de maşini şi pe o perioadă de timp medie. Vei putea să închiriezi autoturismele pe care ţi le doreşti pe o perioadă de maxim 6 luni. În acest mod, vei şti că vei dispune de mijloace de transport de calitate şi pe care te poţi baza.
  • Smart Lease: un pachet de leasing operaţional pentru firmele mari ce au nevoie de mijloace de transport recurente şi pentru perioade de minimum 12 luni. Vei beneficia de maşini din clase diferite ce pot spori calitatea transportului firmei. În acest fel ai rezolvat un element esenţial pentru afacerea ta: ştii că ai o flotă bine pusă la punct şi mereu gata de drum!

Photo credit: Bogdan Tofan

Aceste pachete de leasing operaţional vin cu numeroase avantaje ce îţi vor face viaţa mult mai uşoară. Nu va trebui să îţi faci griji în privinţa reparaţiilor sau mentenanţei maşinilor. Acest aspect ne revine nouă, fiindcă noi ne asigurăm că tu să dispui de autoturisme performante şi într-o stare tehnică bună.

Cei care au ales să contracteze un pachet de leasing auto 3Slease au descris experiența avută astfel : “Foarte avantajos să lucrezi cu AutoBoca: am primit repede o ofertă bună, condiţiile au fost foarte clare şi am încă o echipă la dispoziţie, care se ocupă de parcul auto, cu toate cele necesare”. Mai multe testimoniale poţi citi pe site-ul nostru oficial. În ceastă manieră, îţi poţi face o idee generală despre adevărata calitate a serviciilor noastre. Însă, noi suntem convinşi că nu vei fi dezamăgit.

Recent am introdus în flota noastră peste 100 de maşini noi precum VW Polo Automat, Renault Trafic Combi, VW Touran şi multe altele. Vei avea la dispoziție autoturisme întreţinute în condiţii excelente, cu puţini kilometri la bord şi pe care le vei putea utiliza fără probleme. Profită şi tu de această oportunitate şi îmbunătăţeşte-ţi flota ta cu maşinile noastre de bun venit!

Ne poţi contacta oricând pentru a discuta termenii şi condiţiile în care poţi accesa unul dintre pachetele noastre de leasing operaţional avantajoase. Te aşteptam la sediul nostru pentru o primă discuţie!

Autoturisme bune de inchiriat