500 de feedback-uri, 500 de euro donaţi

Un nou record pentru AutoBoca în luna martie: donaţii pentru Asociatia ADEE!

Într-o societate în cadrul căreia accentul cade pe acumularea resurselor financiare cât şi a numeroase proprietăţi şi titluri, devine foarte simplu să te pierzi în această cursă continuă după profit. Credem că este important să nu ne pierdem în goană după bani şi evident, să ştim cum să dăm şi înapoi societăţii care ne alimentează afacerea.

În acest sens sunt multe cauze umanitare şi sociale ce pot fi susţinute. Ele reflectă grija noastră pentru lumea în care trăim. Fiecare cauză este importanta şi merita atenţia noastră. Din acest motiv încercam mereu să găsim cauze care să rezoneze cu spiritul restaurator al umanităţii.

Uneori suntem prinşi în iluzia conform căreia lucrurile materiale ne vor face fericiţi. Desigur, există un nivel de satisfacţie atunci când ai achiziţionat un bun sau serviciu şi este normal să fii încântat de reuşita ta. Însă adevărata mulţumire are o preponderență spirituală, dacă ţi-ai hrănit sufletul atunci poți găsi acel echilibru care să îţi aducă linişte şi fericire. Pe lângă stabilitate şi o oarecare apartenenţa la mulţumire, încercam să găsim şi lucruri care să ne ajute să fim mai buni cu ceilalţi. De cele mai multe ori este mai uşor ca niciodată să te dedici unui asemenea scop.

Photo credit: Asociatia ADEEŞi nu de puţine ori, această stare de calm este obţinută în urma ajutării altor persoane. Acest gest îţi conferă un simţ al utilităţii şi că într-adevăr acţiunile tale au un impact asupra lumii în care trăim. Bineînţeles, un individ nu poate schimba lumea singur. Dar dacă se alătură mai mulţi în susţinerea unei idei, atunci mai orice este posibil. De aceea, ţine de datoria noastră ca şi oameni să încercăm să contribuim în societatea noastră, fie şi prin cele mai simple acţiuni. De multe ori acestea ne găsesc pe noi.

Tocmai pe această idee ne axăm şi noi, cei de la AutoBoca. Deşi suntem o firmă de închirieri maşini, asta nu înseamnă că nu ne pasă şi de alte probleme care afectează milioane de oameni de pretutindeni. Din păcate, nu putem să îi salvăm pe toţi, însă putem contribui către acest obiectiv. Şi ne bucura nespus atunci când observăm că ideile prind rădăcini în planul realităţii. Despre ce este vorba? În luna martie am reuşit să donăm 500 de euro către asociaţia ADEE prin intermediul clienţilor noştri. Ei ne-au ajutat în acest demers printr-o acţiune simplă: completarea unui chestionar de calitate.

Photo credit: Asociatia ADEE

În România sunt zeci de mii de copii care suferă de autism, o afecţiune cu puternice implicaţii la nivel psihologic, ce necesită un tratament special. Cei care suferă de această condiţie sunt restricţionaţi în privinţa activităţilor ce le pot demara sau chiar şi în ceea ce priveşte accesul la educaţie.

Deşi copiii cu autism sunt foarte inteligenţi, există bariere de comunicare şi au nevoie de profesori şi psihologi bine pregătiţi în manevrarea acestei condiţii. Din fericire, cu ajutorul specialiştilor din domeniu, există posibilităţi de tratament. Însă, în România, nu sunt îndeajuns de multe fonduri alocate pentru a ajuta copiii cu autism. Totuşi, lucrurile se pot schimba, speram în bine, având în vedere sensibilitatea subiectului.

Photo credit: Asociatia ADEEAsociaţia ADEE a fost special creată pentru a sprijini micuţii care sunt afectaţi de această boală. Este o organizaţie nonguvernamentala care vine cu ideologii şi abordări noi în tratarea copiilor cu autism. Aici lucrează atât psihologi foarte bine pregătiţi, cât şi cadre didactice antrenate pentru a preda micuţilor şi a-i ajuta să îşi depăşească condiţia. Însă, fără fonduri, nu se pot aduce materialele necesare sau îmbunătăţirea claselor unde se ţin cursurile.

De aceea, noi, cei de la AutoBoca am decis să ne implicăm. Pentru fiecare feedback primit din partea clienţilor noştri, am donat 1 euro către Asociaţia ADEE. Ne bucură nespus că în luna martie am reuşit să donăm 500 de euro datorită celor 500 de feedbackuri primite. Este un exemplu real că împreună putem aduce zâmbete pe feţele copiilor. Am contribuit la îmbunătăţirea facilităţii cât şi a rechizitelor şcolare special adaptate pentru copiii cu autism. Cei care ne-au transmis feedback au participat la o campanie minunată: 1 feedback = 1 euro donat şi au ajutat micuţii să se bucure de clipe mai frumoase.

Asociatia ADEE

Ne dorim să continuăm susţinerea acestor iniţiative, pentru a sprijini astfel de cauze nobile. Iar acest obiectiv poate fi îndeplinit doar dacă ne vei comunica şi tu un feedback după închirierea unei maşini. Nu te costă nimic şi doar în câteva minute vei şti că ai adus un zâmbet pe faţa unui copil. AutoBoca se implică în sprijinul campaniilor umanitare şi tu ne poţi ajuta să contribuim la o societate mai bună.

Atunci când ai nevoie de un autoturism de calitate pentru călătoria ta, ne poţi contacta şi la un feedback lăsat, vei şti că ai făcut un prim pas către schimbare. În lună martie avem multe oferte speciale la închirieri şi multe modele noi şi interesante ce merită descoperite. Haide să afli acum mai multe detalii despre ce este vorba.

Primăvara începe cu oferte noi de rent la maşini de bun venit

Nouă ne place să îmbinăm utilul cu plăcutul, de aceea lucrăm cu pasiune şi devotament pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Şi dacă vei avea şansa să închiriezi o maşină pentru călătoria ta iar în urma acestei acţiuni să influenţezi în bine şi viaţa altei persoane, de ce ai spune nu? Cele 500 de feedbackuri primite din partea clienţilor noştri (romani şi străini) au constituit o donaţie considerabilă către Asociaţia ADEE. De asemenea, conform experienţelor oamenilor cu AutoBoca, am constatat că 96% dintre clienţii noştri ne-ar recomanda mai departe.

Photo credit: Bogdan Tofan

Altfel spus, vei avea parte de autoturisme de calitate şi prin intermediul feedbackului tău vei dona către o cauză bună. Este un câştig de ambele părţi şi un mod inteligent de a face un mix între elemente de natură practică şi cele de natură spirituală. Ce fel de modele poţi închiria în lună martie? Recent am introdus multe maşini noi în flota noastră precum VW Polo Automat, VW Jetta, VW Touran, Suzuki Vitara care au adus doar reacţii pozitive din partea celor care le-au ales că şi parteneri de drum.

Photo credit: Bogdan Tofan

Nu doar atât, însă vei avea acces şi la un pachet de servicii extra menite să îţi facă excursia cât mai uşoară şi lipsită de impedimente (Internet to Go, sistem de navigare prin GPS, scaun pentru copii şi altele). Procesul de rent nu durează mai mult de câteva minute şi te poţi baza oricând pe agenţii noştri să te ajute să faci alegerea corectă. Contactează-ne chiar acum şi descoperă ofertele noastre pentru luna martie!

Autoturisme bune de inchiriat