7 zile de călătorii personalizate prin România

O săptămână de călătorii prin zonele istorice ale României: călători fericiți și experiențe minunate

Atunci când suntem “îmbrățișați” de lumina armonioasa a soarelui, începem să fugim printer gânduri delicioase de călătorii prin tara. Deodata România devine o bucurie turistica, care o putem accesa relative ușor, mai ales daca avem puțin timp la îndemăna. Avem ocazia de a ne bucura de călătorii plăcute prin tara și implicit să strângem multe amintiri frumoase. Tara noastră minunata ne poate delecta cu superbe emoții, demne de revitalizat sufletul și inima.

Astăzi este puțin mai ușor decât în trecut să plănuim o drumeție prin meleagurile mioritice. Emoția unei călătorii sublime prin România poate deveni un ghid util. Ne putem dedica placerii turistice și în acest mod să descoperim locuri interesante, menite să ne bucure spiritul. Pentru a seta correct parametrii unei experiențe turistice cel puțin plăcute, este indicat să strângem informații despre posibile destinații. Așa cum o să desoperiti relativ rapid, România este “casa” primitoare pentru mii de obiective turistice, cu origini în istorie, arta, cultura, natura și ingeniozitate umana. În doar câteva minute căutând informații prin diverse website-uri, vom găsi locuri incredibile, demne de inclus în itinerarii de scurta sau lunga durata.

Photo credit: Marius Isac

7 zile de călătorii minunate prin România

Vacanta de primăvara sau chiar de vara este mai lunga decât celelalte din timpul anului. Vrem să profitam de fiecare zi pe care o avem la dispoziție și să strângem cât mai multe amintiri frumoase posibile. Exista o presiune destul de apăsătoare pe noi să găsim soluții turistice minunate, care să se transforme miraculos (aproape) în amintiri de prețuit peste ani și ani. Cel care organizează excursia într-o anumită locație, simte din plin presiunea alegerii călătoriei perfecte.

Nimeni nu poate spune că locația “x” garantează experiențe de nedescris și emoții cutremurător de plăcute. Nimeni nu poate face acest lucru, indiferent de povestea țesută cu grija de agentul de la firma de travel. El sau ea încearcă să “vanda” o locație anume, uneori uitând de bunăstarea clientului. Din acest motiv din ce în ce mai mulți oameni organizează singuri călătorii prin tara și străinătate. Sunteți surprinși? Cel mai probabil răspunsul este un nu vehement.

Photo credit: Georgiana Boca

Daca avem în fata 7 zile libere, atunci încercam să le folosim la maximum. Fie că dorim să pornim în mijlocul naturii sau să descoperim orașele istorice ale tarii, avem de unde să alegem. Trebuie doar să ne informam și să alegem un drum în ton cu ceea ce iubim noi și ce vrem să vedem în timpul călătoriei. De foarte multe ori nu doar destinația contează ci și drumul în sine. Daca știm ce mai putem vizita în drum spre destinație, atunci sporim semnificativ experiență turistica. De multe ori reușim să dam peste surprize turistice, care ușor dar sigur devin amintiri frumoase. Fie că ne oprim la casa memoriala a unui artist roman sau admiram cu drag un peisaj incredibil, șansele cresc să ne simțim bine șiș a uitam de problemele de zi cu zi.

În prezent putem găsi relativ ușor o destinație buna. România se deschide complet, mai ales când vorbim de experiențe turistice de neuitat. Internetul poate fi un ajutor pe cinste. Totuși, este important să citim câteva articole interesante, scrise de călători experimentați dar și de novici. Aceștia din urma pot surprinde anumite detalii dintr-o locație turistica pe care alții le-au omis. Din entuziasm sau curiozitate, turiștii novici reușesc câteodată să surprindă bucuria unei locații fară să-i știrbească din naturalețe.

Photo credit: Mihaela Abălăesei

Tara Doinei și a lui Ilie Moromete vă așteaptă!

De-a lungul anilor am văzut o creștere a numărului de turiști romani și străini care-și petrec cu drag vacantele în România. În tara noastră turiștii se bucura de siguranță, frumusețe și elemente de istorie, arta și cultura de neprețuit. Într-o astfel atmosfera, cum să nu te simți bine? Să știți că majoritatea celor care au vizitat una sau doua provincii istorice romanești s-au bucurat de momente plăcute. Suntem conștienți de calitatea precara a drumurilor, care mereu sunt menționate de turiști. Speram că în viitorul apropiat lucrurile să se schimbe și țoață lumea să se bucure de drumuri mai bune. Știm că nu este ușor că situația să se remedieze rapid, mai ales într-o tara că România, dar rămânem optimiști.

Atunci când o să avem drumuri bune în România, o să ne bucuram de experiențe și mai complete, lipsite de probleme. Până la urma acesta este scopul unei vacante într-o tara: să ne simțim bine și să uitam de lucrurile care ne mâhnesc. Macar 7 zile să ne detașam complet de elementele care nu ne aduc liniște și pace. Sunt o mulțime de locuri în România care pot fi incluse într-un itinerariu, atent realizat. Tara devine o bucurie, pe care o putem împărtăși cu prietenii dar și cu familia. Alegem să vizitam Bucovină sau Delta Dunării și deja zâmbetele apar pe chipurile celor care ne acompaniază în călătorie.

Photo credit: Ștefania Lău

Să nu uitam de pasiunea unei călătorii cu adevărat reușite

Fiecare călătorie poate ascunde o poveste minunata. Uneori simple discuții cu prietenii transformă întregul drum în ceva special. Încercam să ținem aproape persoanele dragi, care ne ajuta să înțelegem mai bine bucuria simpla de a trai. Acum când vine vorba de călătorii cu mașină prin România, nu este greu să avem la dispoziție modele de calitate. Nu doriți să conduceți mașină personala la drum lung?

Vă invitam să explorați opțiunea rent a car. Este simplu astăzi să închiriați o mașină buna, pe care să o folosiți cu drag prin tara. Un drum prin tara poate fi plăcut la volanul unui autoturism bun. Din acest motiv vă invitam cu deosebita placere să descoperiți ofertele noastre.

În această primăvară puteți închiria cu încredere un autoturism de bun venit de la AutoBoca. Fie online sau direct în unul din sediile noastre, clienții se bucura de experiențe plăcute. Peste 96% din clienții AutoBoca ne recomanda prietenilor și familiei. Le mulțumim tuturor celor care ne-au recomandat serviciile. În fiecare zi muncim din greu pentru a dezvolta servicii de calitate pe care clienții să le folosească cu încredere. Vă așteptăm cu drag să încercați mașinile noastre de bun venit!

Inchirieri auto oras