9 locuri şi confort sporit în timpul unei călătorii prin ţară

calatorii frumoase prin romania

Microbuzul perfect pentru un drum minunat prin România: Mercedes Benz Vito Tourer sau Renault Trafic

Anul 2019 vine cu noi idei de cutreierat tara alături de cei mai buni prieteni. De fiecare dată când ne gândim la posibile călătorii prin România, avem în fată atât de multe posibilităţi încât cu greu ne putem plictisi. Câteodată nu strică să avem în vedere un drum cu prietenii prin locaţii minunate din ţară. Ei ne pot ajuta să descoperim pulsul frumos al vieţii şi implicit să ne bucurăm de clipe de neuitat. De fiecare dată când ajungem în situaţia de a plănui o călătorie prin ţară, trebuie să avem în vedere mai multe lucruri. O să găsim în oferta turistică a României şi o destinaţie care să fie în ton cu nevoile noastre.

Pentru a ne asigura că avem parte de o experienţă plăcută, este indicat să ne documentăm. Dacă reuşim să strângem informaţii utile despre locurile demne de vizitat cu prietenii, atunci devine mult mai plăcut să pornim în aventura noastră! Fiecare loc din ţara poate deveni o sursă de fericire şi distracţie, mai ales dacă stăm într-un hotel sau pensiune de top. Confortul este important şi merită să ne bucurăm de o experienţă stabilă şi plăcută. Dacă stăm într-o locaţie faină, atunci cresc şansele să ne simţim bine.

Foarte mulţi romani se documentează serios înainte de a alege un loc de dormit şi mâncat. Nimic nu mai este lăsat la voia întâmplării, mai ales când avem la dispoziţie atât de multe surse de informaţii. Sunt site-uri şi aplicaţii care ne pot ajuta să găsim informaţii utile despre pensiuni şi hoteluri. Avem posibilitatea de a vedea cum arată hotelul (prin accesarea pozelor postate de hotel/pensiune şi de clienţi) care ne-a captat atenţia. De asemenea, avem şi posibilitatea de a citi recenzii scrise de clienţi care au vizitat locaţia.

AutoBoca şi călătorii plăcute prin România

Mii de romani abia aşteaptă să pună la cale călătorii minunate, care să devină amintiri de neuitat. Deloc surprinzător, aceştia depun efort considerabil pentru a seta parametrii perfecţi pentru o călătorie plăcută. Uneori nu este uşor, mai ales când ne gândim la numărul mare de elemente de avut în vedere. Dacă grupul este mare (mai mult de 7 persoane), atunci putem renunţa la autoturismele personale şi implicit putem alege să închiriem un microbuz spaţios şi bun de condus. Confortul nu lipseşte atunci când alegem un microbuz bun. Dacă sunteţi în căutarea unui microbuz cu 9 locuri atunci cu siguranţă căutaţi cu atenţie printre ofertele existente pe piaţă. O să găsiţi foarte multe oferte piaţă, ceea ce nu este rău deloc. Astăzi dorim să vă atragem atenţia că avem şi noi oferte la microbuze, pe care le puteţi descoperi şi voi.

Am fost foarte atenţi atunci când am dezvoltat categoria de microbuze. Am vrut să ne asigurăm că fiecare client care doreşte să închirieze un microbuz, are de unde alege. Aşa cum poate bine intuiţi, nu a fost uşor să alegem microbuzele care să fie în oferta principală. De exemplu o să găsiţi în oferta noastră de microbuze următoarele modele: Dacia Lodgy, VW Touran, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer. Totuşi, ne-am decis să vă oferim câteva informaţii detaliate despre Renault Trafic şi Mercedes Benz Vito Tourer, microbuze des închiriate de clienţii AutoBoca de-a lungul anului 2018.

Clienţii sunt fericiţi atunci când au la dispoziţie un mijloc de transport bun. Noi încercăm mereu să le oferim clienţilor acces la cele mai bune servicii posibile. Dacă ne gândim la faptul că peste 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă serviciile, putem spune că reuşim să le oferim clienţilor exact ceea ce îşi doresc.

Renault Trafic a fost adăugat relativ recent în flota AutoBoca şi a reuşit mereu să ajute clienţii să călătorească uşor spre destinaţie. Acest microbuz are suficient loc pentru 9 persoane, care se vor simţi bine în interior. Îl puteţi închiria cu încredere dacă aveţi în faţă un drum lung. Este important să aveţi la îndemână un microbuz conceput pentru confort şi stabilitate, capabil să asigure o călătorie plăcută. Puteţi închiria acest model de la noi cu uşurinţă, fie online sau din unul din sediile noastre. Simplu şi fără bătăi de cap. Avem un sistem de rezervare online în 3 paşi care-l puteţi completa rapid. Să nu uităm: dacă plătiţi integral online, beneficiaţi şi de o reducere de 5%.

Un alt microbuz pe care-l puteţi avea în vedere este Mercedes Benz Vito Tourer, care reuşeşte mereu să ofere experienţe auto plăcute. De ce aţi putea alege şi voi acest microbuz? În primul rând are suficient loc pentru a acomoda uşor 9 persoane. Şoferul şi pasagerii se pot simţi bine şi experienţa este mai plăcută ca oricând. Dacă aveţi şi un drum lung în faţa atunci cu certitudine vrem un microbuz spaţios. Din fericire este relativ uşor să facem acest lucru. Alegem cu încredere microbuzul dorit şi pornim la drum cu încredere. Acest stare de spirit poate spori semnificativ calitatea întregii experienţe.

Dacă aveţi întrebări, vă stăm la dispoziţie. Puteţi oricând să ne contactaţi pentru a afla mai multe lucruri despre serviciile de rent a car de la AutoBoca. O să discutaţi cu agenţi profesionişti, cu peste 10 ani de experienţă în acest domeniu. Profitaţi de experienţa lor pentru a închiria maşina dorită! Aveţi acces la o gamă variată de autoturisme, optime pentru experienţe plăcute. De asemenea, vă oferim şi servicii extra.

rent a car oras