A venit noul VW Jetta

Bun venit VW Jetta în flota Autoboca! Descoperă un autoturism deosebit chiar acum…

A venit timpul să pornim la drum cu o maşină de calitate. Dacă autoturismul personal iese din discuţie, atunci cu siguranţa căutaţi alternative. Ştim că mijloacele de transport în comun sunt de multe ori greu de suportat, mai ales când doriţi un pic de flexibilitate. Din acest motiv şi nu numai, nu strică să analizaţi posibilitatea de a închiria un autoturism.

Din când în când, încercam să ne surprindem clienţii cât mai plăcut cu un nou model, cu o marcă nouă şi bineînţeles cu multe promoţii interesante la închirieri maşini. O experienţă auto se poate transforma într-o activitate deosebită şi cu autoturismul potrivit alături, ţi se va spori şi spiritul de aventură şi chiar îţi va face plăcere să conduci câteva sute de kilometri. Nu este uşor să ţinem pasul cu dorinţele clienţilor. Ei mereu doresc să conducă maşini diverse şi uneori chiar exotice.

Photo credit: Tinel Andronic

De-a lungul anilor, am intrat în contact cu mii şi mii de turişti (de prin toate colţurile lumii) care au ales serviciile de închirieri AutoBoca. Cu toţii îşi doreau o maşină bună ce le poate veni în sprijinul nevoilor de transport. De fiecare dată ne-am străduit să le oferim doar cele mai bune modele de pe piaţă şi preţuri avantajoase. Având în vedere testimonialele scrise de clienţi, putem spune că până acum am reuşit să ne ţinem de cuvânt! Puteţi şi voi să citiţi câteva din testimonialele prezente în site-ul nostru.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În timp, am învăţat multe despre preferinţele călătorilor şi am înţeles că locul principal pentru orice firmă de succes, trebuie să îl ocupe clienţii. În acest sens, specialiştii AutoBoca, petrec multe ore şi zile testând, analizând şi culegând informaţii doar pentru a identifica ce modele ţi-ar plăcea ţie să conduci în excursiile tale prin România.

În fond, o mare parte din orice fel de vacanţă, o vei petrece la drum, aşa că de ce să nu te bucuri de un mijloc de transport performant şi capabil? Nu este dificil să vă asiguraţi că maşina folosită o să vă impresioneze indiferent de drumul pe care-l aveţi în faţă.

Photo credit: Marius Isac

Crăciunul se apropie cu paşi repezi aşa că foarte mulţi români sunt prinși de frenezia specifică sărbătorilor. Cu toţii încercăm să găsim cele mai avantajoase oferte, cele mai frumoase cadouri şi cel mai important, o destinaţie perfectă pentru vacanţa de iarnă. Zilele libere sunt de regulă limitate, aşa că ar fi păcat să nu profiţi de această oportunitate şi să petreci câteva clipe speciale cu prietenii şi familia, undeva într-o staţiune montană. Sunt foarte multe destinaţii pe care le puteţi avea în vedere dacă o astfel de varianta va încânta!

Photo credit: Bogdan Tofan

România este recunoscută pe plan internaţional pentru frumuseţile naturale ascunse în Munţii Carpaţi, atrăgând mii de turişti în fiecare an. O călătorie la Poiana Braşov, Sinaia, Vatra Dornei (şi altele) ar putea fi remediul perfect după o perioadă plină de muncă şi griji. Cu răbdare şi atenţie, vei putea găsi cele mai bune servicii şi promoţii. Şi cum mijlocul de transport joacă un rol esenţial pentru orice tip de călătorie, noi, cei de la AutoBoca te putem ajuta. Cum? Te invităm să descoperi mai multe lucruri chiar acum!

După cum am menţionat, pentru noi, părerile şi nevoile clienţilor noştri sunt foarte importante. Pe baza feedbackului primit, construim oferte de închirieri şi alegem maşinile ce vor fi incluse în flota noastră. Am primit numeroase aprecieri şi testimoniale pozitive privind performanța autoturismelor ce poartă marca VW. Mulţi dintre cei care au ales să pornească la drum cu un model VW, au avut parte de experienţe turistice deosebite şi chiar au condus cu plăcere.

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, am introdus în flota AutoBoca multe modele interesante printre care şi noul VW Jetta. Este o maşină versatilă care poate fi utilizată cu încredere pentru multe tipuri de călătorii. Nu doar atât, însă dispune de multe dotări performante, de o compartimentare generoasă cât şi de un design ce aduce un plus de siguranţă şi confort. VW Jetta însumează multe caracteristici ce îl fac un autoturism ideal pentru călătorii în România.

Nu este niciun secret că producătorul VW are notorietate pe plan mondial pentru calitatea modelelor produse, iar Jetta cu siguranță nu dezamăgeşte. Nu prea sunt aspecte unde să fii nemulţumit: este uşor de condus, dispune de un motor optimizat să consume puţin şi vei găsi multe elemente similare cu maşinile de lux însă la un preţ mult mai accesibil. De ce să spui nu la noul VW Jetta?

Şi partea bună este că în luna decembrie, îl poţi închiria de la AutoBoca la o promoţie avantajoasă! Ce trebuie să faci pentru a pleca şi tu la drum cu o maşină bună? În rândurile următoare îţi vom explica de ce noul VW Jetta ar fi ideal pentru vacanţa ta! Mulţi din cei care au închiriat acest model s-au bucurat de experienţe auto pozitive.

Călătorii fără stres în decembrie cu noul model VW Jetta de la AutoBoca

Nu este întotdeauna simplu să identifici o maşină bună şi potrivită pentru drumul ce urmează să îl întreprinzi. Fiecare călătorie are specificităţile ei şi este de preferat să ai alături un mijloc de transport pe care să te poţi baza. Tocmai din acest motiv noul model de VW Jetta este atât de apreciat. Este un autoturism ce se poate plia cu uşurinţă pe nevoile tale şi poate fi folosit fără probleme în mai multe scopuri. VW Jetta este o alegere potrivită pentru o vacanţă în familie, pentru drumeţii turistice în diverse zone ale României. Nu te vei simţi limitat cu acest autoturism şi vei putea înfrunta chiar şi cele mai mari dificultăţi rutiere.

Photo credit: Bogdan Tofan

VW Jetta nu dezamăgeşte nici pe cei care caută o maşină de business de calitate. Vei avea parte de eleganță, stabilitate şi o vei conduce cu plăcere chiar şi prin cele mai aglomerate oraşe româneşti. Dacă eşti în căutarea unui nivel maxim de confort, la un preţ accesibil, atunci noul Jetta poate fi soluţia de care ai nevoie.

De asemenea, VW Jetta este des ales de către cupluri care vor să se bucure de o vacanţă romantică prin locuri fascinante din ţară ce merită vizitate fără presiunea stresului. Practic, cu noul Jetta poţi călători oriunde fără impedimente şi fără bătăi de cap!

Şi fiindcă vrem ca tu să te bucuri de o maşină cu adevărat deosebită la un preţ mic, în decembrie, poţi închiria noul model de VW Jetta de la AutoBoca la o ofertă greu de refuzat. Va fi ca un mic cadou de Crăciun din partea noastră! În acest fel vei porni la drum cu mai mult entuziasm şi te vei bucura de toate aventurile turistice ce urmează să le întreprinzi. Aşa că, nu mai sta pe gânduri: rezervă chiar astăzi noul VW Jetta şi descoperă România cu plăcere!

Inchirieri auto oras