A venit zăpada şi închiriem Suzuki Vitara

Cum ne pregătim pentru călătorii de iarnă? O maşină bună poate transforma orice drum într-o aventură plăcută!

Iarna este unul dintre cele mai fascinante anotimpuri. Ultimul anotimp din an deschide numeroase oportunităţi de distracţie şi voie bună. Pe o parte, această perioadă din an este idealizata, aducându-ne un plus de magie, bucuria Crăciunului, peisaje albe, iar pe de altă parte ne vedem forţaţi să înfruntăm temperaturi scăzute, viscol şi ger.

Aceasta ambivalentă trezeşte uneori sentimente mixte în inimile romanilor. Altfel zis, pe cât de frumoasă poate fi iarnă, pe atât de neprielnica, mai ales dacă nu ne pregătim corespunzător. Dacă suntem bine pregătiţi, atunci devine puţin mai uşor să ne bucurăm de latura frumoasă a anotimpului.

Photo credit: Mihaela Tanase

Sezonul rece este deseori destinat hibernării, deoarece este o perioadă în care Mama Natură încearcă să îşi refacă energiile pentru a ne putea încânta din nou cu minunăţiile sale primăvara. Însă, stilul de viaţă nu ne permite să rămânem doar în casa până când vine primăvara. Cu toţii avem câte o activitate în care ne implicăm (fie că este vorba de studii, serviciu sau propria afacere). Oamenii rămân activi, poate acum chiar mai mult ca nicioadata. Crăciunul şi revelionul ne determina să fim conectaţi la distracţie şi voie bună. Vrem să ne bucurăm de emoţii plăcute şi voioşie, demnă de împărţit cu cei dragi, prieteni sau familie! 

Suntem într-o continuă mişcare indiferent de anotimp. Şi ar fi păcat să ratăm frumuseţile iernii. Este un sentiment tare plăcut să mergeţi la ski, patinoar sau să vă construiţi propriul om de zăpadă. Ce ziceţi de o bătaie cu bulgări de zăpadă? Sigur o să vă simţiţi bine! Bineînţeles, sărbătorile de iarnă sunt punctul culminant din acest sezon şi doar gândul că ne vom revedea familia, parcă deja îmblânzeşte considerabil “furia” iernii.

Cu alte cuvinte, fiecare perioadă a anului vine cu o serie de avantaje şi dezavantaje. Ţine de noi să ne pregătim pentru a obţine cele mai bune rezultate indiferent de situaţie. Accesul la informaţii ne ajuta să luăm cea mai bună decizie. În acest sens, Internetul poate fi de ajutor, mai ales dacă îl folosim cu răbdare şi atenţie.

Photo credit: Marius Isac

Vremea rece este de cele mai multe ori imprevizibilă, mai ales atunci când trebuie să călătorim. Se circulă foarte greu şi există riscul de a se forma polei. Un carosabil lunecos este cauza multor accidente, de aceea se recomandă extrem de multă precauţie la drum. Nu doar atât, însă trebuie să ne alegem  cu mare atenţie mijloacele de transport folosite pentru a ajunge în diverse destinaţii. Fiecare provocare pe şosea este mai uşor de depăşit dacă avem la îndemână un autoturism bun.

Din acest motiv, mulţi oameni încearcă să găsească relativ rapid cele mai bune mijloace de transport pe timp de iarnă. Unii reuşesc iar alţii caută cu spor printre nenumăratele opţiuni cea mai bună variantă. Având în vedere timpul limitat pe care-l avem la dispoziţie uneori, nu suntem surprinşi să vedem o anumită crispare în alegerea unei variante de drum.

Siguranţa primează întotdeauna, aşa că nu ar fi o idee rea să ne informăm înainte de a face o alegere. Cel mai probabil, veţi avea nevoie de un autoturism rezistent, uşor de manevrat, echipat corespunzător pentru iarnă (în special cu anvelope) şi spaţios. Deşi par multe criterii de îndeplinit, sunt modele care le îndeplinesc fără probleme. Trebuie doar să fim atenţi la detalii şi sigur vom reuşi să găsim ceea ce căutam. 

Photo credit: Bogdan Tofan

Dacă sunteţi în situaţia de a închiria o maşină bună pentru călătorii prin ţară, având în vedere vremea mai puţin darnică, ar fi de preferat să aveţi la îndemână un autoturism care să nu ne dezamăgească. Pentru călătorii lipsite de stres şi ceva mai sigure, oamenii optează pentru SUV-uri. Pe timp de iarnă (mai ales în România când zăpezile sunt crunte şi dese), se caută maşini puternice, care pot înfrunta şoselele alunecoase sau pline de nămeţi. SUV-urile par să fie soluţia cea mai avantajoasă. Aceste maşini reuşesc mereu să facă faţa provocărilor unui drum înzăpezit.

De ce sunt mai bune SUV-urile în această perioadă? Romanii au o slăbiciune pentru acest tip de maşină fiindcă prefera să călătorească relaxaţi, confortabil şi la volanul unui mijloc de transport rezistent. Pentru şoferi este important să aibă parte de o experienţă plăcută atunci când sunt la drum. Modelul de autoturism folosit joacă un rol extrem de important în acest proces. Aşadar, de ce să nu vă bucuraţi de călătorii plăcute pe timp de iarnă în România?

Photo credit: Bogdan Tofan

Cu un SUV puternic şi spaţios, veţi ajunge fără stres către toate destinaţiile dorite. Nu doar atât, însă va fi o adevărată plăcere să conduceţi acest autoturism impunător, fiindcă veţi şti că dispuneţi de condiţii de maxim siguranţă şi confort. Ce fel de SUV să închiriaţi pentru drumurile voastre? 

AutoBoca are o soluţie demnă de luat în considerare. Vă propunem să descoperiţi Suzuki Vitara, un SUV hibrid şi care vă va surprinde tare plăcut. Care sunt avantajele închirierii unui Suzuki Vitara pe timp de iarnă? Răspunsul ar fi multe, însă vom detalia în rândurile următoare.

Suzuki Vitara, alegerea înţeleaptă pentru călătorii de iarnă fără stres

Cu toţii ne bucurăm de magia primei ninsori şi cât de frumoşi au devenit copacii, acum că sunt ornaţi cu acea beteală argintie. Totul pare magic, feeric şi încântător, până când suntem nevoiţi să ne urcăm la volan şi să conducem. Dintr-o dată, se aşează un mic sentiment de panică fiindcă suntem preocupaţi de condiţiile rutiere.

O altă mare probleme este echiparea autoturismului cu anvelope de iarnă. Carosabilul are cu totul altă structură în sezonul rece şi este important să ne pregătim mijlocul de transport corespunzător. De asemenea mai trebuie verificate şi alte elemente precum presiunea din pneuri, lichid de parbriz de iarnă şi altele. 

Photo credit: Marius Isac

Altfel zis, călătoriile pe timp de iarnă ne pot da adevărate bătăi de cap. Însă, acestea se pot transforma în adevărate aventuri turistice, dacă veţi alege să porniţi la drum cu un SUV bun. AutoBoca vă recomanda să închiriaţi Suzuki Vitara. De ce să alegeţi acest model? În primul rând, nu va trebui să vă îngrijoraţi privind pregătirea autoturismului pentru iarnă. De acest aspect ne ocupăm noi. În al doilea rând, Suzuki Vitara este un SUV spaţios (atât în interior cât şi în portbagaj), cu o motorizare puternică şi o manevrabilitate uşoară.

Cu Suzuki Vitara veţi călători fără probleme şi chiar o să vă bucuraţi de experienţe turistice inedite. Conform feedbackului primit din partea clienţilor noştri, acest SUV se descurcă minunat atât la drumuri lungi prin ţară cât şi în cadrul marilor oraşe aglomerate. Datorită designului  şi a compartimentării, Suzuki Vitara poate fi utilizat atât de o familie cât şi de un grup de prieteni. Unii oameni aleg să închirieze acest SUV pentru călătorii de business, având în vedere că Vitara este un model impunător ce inspiră profesionalism.

Photo credit: Bogdan Tofan

Unde puteţi găsi oferte avantajoase la SUV-uri bune? La AutoBoca! Suntem o firmă de închirieri auto cu 10 ani de experienţă în domeniu şi mereu căutam noi variante de a ne surprinde clienţii plăcut. Am ajuns în acest punct datorită celor care ne-au ales serviciile şi ne-au onorat cu încrederea lor în AutoBoca. Cu siguranţă nu vrem să dezamăgim şi de aceea depunem eforturi suplimentare şi zilnice pentru a vă pune la dispoziţie maşini de calitate.

Specialiştii noştri au ales cu mare atenţie Suzuki Vitara fiindcă este un SUV ce îndeplineşte criteriile esenţiale de performanţă. Clienţii noştri au fost mulţumiţi de acest SUV şi suntem convinşi că şi voi veţi fi. De ce să nu vă bucuraţi şi voi de o experienţă turistică plăcută? Modelul Vitara vă poate surprinde plăcut! 

Autoboca are sedii în 13 locaţii din ţară (oraşe şi aeroporturi principale) şi vă aşteptam cu agenţi specializaţi în domeniu, mereu capabili să ofere asistenţă şi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a face alegeri bune.

Nu doar atât, însă pentru lunile de iarnă v-am pregătit câteva oferte speciale de rent pe care ar trebui să le descoperiţi. De ce să nu porniți la drum cu un SUV bun pe care să îl închiriaţi la un preţ avantajos? Suntem mereu la dispoziţia voastră. Aşadar, dacă aveţi întrebări, ne puteţi contacta cu încredere! 

Autoturisme bune de inchiriat