Alături de Eroii României din prima linie!

Crizele nasc EROI și oameni cu adevărat extraordinari!

De fiecare dată când omenirea a trecut prin crize sau catastrofe naturale, cumva a supraviețuit, trecând peste toate obstacolele întâlnite. Oameni puternici au reușit să se impună și să facă tot ce era necesar că societatea să treacă peste momentele grele. Anul 2020 a început cu stângul, chiar încălțată în cea mai nepotrivită gheată (uzată, uitată în debara și neutilizată de ani-n șir).

Virusul Covid-19 a dat peste cap bunul mers al lucrurilor în întreaga lume. Au fost multe state afectate îngrozitor de acest virus, înregistrând pierderi de vieți omenești. Pe lângă numărul de persoane care și-au pierdut viața, statele au avut de înfruntat și măsuri economice fără precedent. Așa a luat naștere un climat de incertitudine și panică (în unele locuri intens, în altele mai puțin).

Pe lângă numeroasele incertitudini și probleme, criza a născut și eroi, oameni incredibili care și-au riscat viața pentru alte persoane. Aceștia merită să fie recompensați pentru munca și efortul lor. Așa că am urmărit cu deosebită atenție nenumăratele campanii de donații. Ne-am bucurat să vedem atât de mulți oameni dornici să ajute, să fie implicați în dezvoltarea unei Românii mai sănătoase. În ciuda nenumăratelor greutăți care au apărut în anul 2020, încercăm să rezistăm, chiar dacă nu este deloc ușor. Aceste adversități ne fac mai puternici. Vom depune efort considerabil pentru a oferi asistență noastră celor care vor să facă diferența.

Așadar, ne-am decis să fim alături de Eroii României din prima linie. Cine sunt aceștia? Personal medical, lucrători în supermarketuri, transportatori, poștași, curieri și mulți alții. Ei au luptat din greu împotriva virusului Covid-19. Știm că lupta nu s-a încheiat. Ea încă continuă. Trebuie să fim vigilenți și să nu lăsăm garda jos, mai ales când suntem atât de aproape de finalul bătăliei. Ne-a încântat perspectiva de a contribui la o campanie interesantă „Și Eroii Merg În Vacanță” dezvoltată de aplicația mobilă Booking-Mania, in parteneriat cu InBusiness.

Credit photo Booking-Mania

Vrem să ne recompensăm Eroii!

Aplicația Booking-Mania și-a propus să strângă suficienți bani pentru a trimite 50 de eroi în vacanță. Aceștia merită să se bucure de clipe de relaxare și liniște, departe de stresul luptei împotriva coronavirusului. Nu o să fie ușor. Orice luptă lasă cicatrici, unele mai adânci decât altele. Așa că trebuie să fim pregătiți să le înfruntăm pe toate.

Într-un cadru seren, departe de griji și stres, devine puțîn mai ușor să ne relaxăm. Sperăm că o să ieșim cât mai repede din această criză. Observăm cum începem ușor să ne îndepărtăm de restricții însă parcă simțim în ceafă o grijă nenumită, care ne previne să ne bucurăm complet de noile libertăți. Precauția trebuie să ne ghideze pașii.

Noi am reușit să donăm, atât cât ne-a permis bugetul într-o perioada de criză. Am fi dorit să fim mult mai generoși. Așa cum sperăm că alte persoane o să fie! Cei care au posibilitatea, pot dona cu ușurință pe site-ul aplicației Booking-Mania. Ne-am gândit să le popularizăm cauza, deoarece o considerăm nobilă și sinceră. Atunci când vom ieși din această criză, sperăm să vedem români fericiți și lipsiți de griji. Până atunci le urăm tuturor multă sănătate! Nu uitați să aveți grijă de voi!