Amabili si disponibili pentru orice fel de informatie: personal Autoboca

Ce spun clientii Autoboca despre serviciile noastre? Va invitam sa aflati lucruri interesante despre cele mai utilizate servicii de la noi!

In momentul in care incepeti sa cautati o masina de inchiriat, este important sa va asigutati ca aceasta o sa fie in ton cu nevoile voastre de transport. Majoritatea persoanelor care au inchiriat masini de la Autoboca, s-au bucurat de serviciile primite. Ei au fost intampinati de agenti profesionisti, cu ani de experienta in domeniu. De fiecare data cand treceti pragul firmei noastre sau accesati formularul de inchiriere online, o sa descoperiti cat de usor poate fi sa inchiriati o masina. Daca nu ati mai inchiriat un autoturism pana acum si nu stiti cum sa procedati, agentii Autoboca o sa va ofere suport considerabil. Noi vrem ca voi sa inchiriati cu usurinta autoturismul care v-a captat interesul, fara sa intampinati probleme.

Firma noastra a reusit sa dezvolte un sistem de rezervare si inchiriere usor de parcurs. De altfel, au observat si clientii acest lucru. Chiar si persoanele care nu au inchiriat masini pana acum, au reusit sa faca acest lucru la noi fara stres. Suntem siguri ca si voi o sa reusiti sa inchiriati un autoturism bun, potrivit pentru drumurile pe care urmeaza sa le faceti prin tara. Totusi, oricand aveti o dilema referitoare la procesul de inchiriere, noi va stam la dispozitie. Vrem sa stiti cat mai multe lucruri despre masina pe care urmeaza sa o conduceti. In acest mod o sa reusiti descoperiti relativ rapid si corect care sunt caracteristicile autoturismului. Conteaza foarte mult sa stiti cateva lucruri despre mijlocul de transport pe care urmeaza sa-l folositi.

 

Ce spun clientii Autoboca despre serviciile Autoboca de inchirieri?

Noi avem o politica atent dezvoltata in ceea ce priveste accesul la informatii si relatiile cu clientii. Vrem ca fiecare client sa stie ce primeste pentru banii platiti. Este important ca atunci cand platiti pentru un serviciu, sa stiti exact ceea ce o sa primiti. Transparenta este prezenta in fiecare moment al procesului de inchiriere de la Autoboca. Agentii Autoboca o sa va ofere informatii detaliate despre toate masinile disponibile spre inchiriere sau despre anumite componente ale contractului de inchiriere. In acest mod stiti exact care sunt fazele de inchiriere si ce implica. O sa va raspundem cu placere la intrebari. De asemenea pentru a consolida relatia cu clientii, noi ii invitam sa ne raspunda la un chestionar de calitate. Acesta ne ajuta pe noi sa dezvoltam servicii mai bune si sa intelegem corect nevoile de transport ale clientilor.

Sunt clienti care ne ofera raspunsuri utile, pe care le folosim pentru a dezvolta servicii de rent a car mai bune. Vrem sa-i multumim domnului Gheorghe Andrievici pentru timpul acordat completarii chestionarului nostru. Vom tine cont de raspunsurile sale si vom incerca sa mentinem nivelul calitatii ridicat. In randurile urmatoare o sa gasiti raspunsurile acestui client. Va invitam sa descoperiti lucruri interesante despre experienta domnului Andrievici cu Autoboca.  Raspunsurile domnului GHEORGHE ANDRIEVICI la intrebarile chestionarului sunt urmatoarele:

  1. Cat de multumit ati fost de raportul calitate-pret? – 5 STAR\nComentariu: Preturi foarte bune avand in vedere calitate masinii inchiriate
  2. Cat de multumit ati fost de modul in care ati fost primit/intampinat de personalul de la biroul de inchiriere? – 5 STAR – Comentariu: Tot personalul s-a comportat in mod exceptional fiind foarte amabili si disponibili pentru orice fel de informatie!
  3. Cum apreciati timpul petrecut la preluarea masinii? – 5 STAR
  4. Cum apreciati timpul petrecut la predarea masinii? – 5 STAR
  5. Cat de multumit ati fost de curatenia masinii? – 5 STAR
  6. Cat de multumit ati fost de starea tehnica a masinii? – 5 STAR
  7. Cum apreciati locatia biroului de inchirieri? usor/greu de gasit – 5 STAR – Comentariu: Foarte accesibila,pentru cine are nevoie de o masina din zona aeroportului.
  8. Veti apela la serviciile noastre in viitor? – DA

Asa cum ati putut observa, clientii sunt multumiti de serviciile primite. Am uitat sa specificam ca domnul Andrievici a inchiriat VW Golf in aeroportul international „Henri Coanda” (fost Otopeni). Aceasta masina a reusit sa impresioneze intr-o perioada destul de scurta multi clienti. Nu suntem surprinsi. VW Golf este un autoturism care merita sa fie condus pe strazile romanesti. Va invitam sa ne contactati pentru a descoperi mai usor cum sa inchiriati o masina de la Autoboca!

Autoturisme bune de inchiriat