Amabilitate, competență și bun simt!

calatorii frumoase prin romania

Cele mai recente testimoniale despre serviciile AutoBoca ne onorează!

În fiecare lună ajutăm clienții să se deplaseze în voie prin România. Le oferim acces rapid la mașini bune, pe care aceștia le utilizează cu încredere pentru a ajunge la destinație. Atunci când aceștia încep să caute oferte de mobilitate auto, dau peste tot felul de variante. Nu este rău deloc să ai competiție. Acesta este un mod sănătos de a dezvoltă servicii de calitate, pe care clienții să le acceseze la nevoie. Știm că în România clienții au nevoie de siguranță atunci când optează pentru un serviciu. În acest sens, muncim din greu pentru a ne asigura că toți cei care trec pe la noi au parte de serviciul potrivit.

Uneori nu este ușor să ții pasul cu toate trendurile din industrie, dar ne informăm corespunzător, încercând astfel să ne ajutăm clienții să conducă mașini bune. În anul 2008 am deschis firma în micuțul oraș Rădăuți. Din prima zi de activitate, am promis să dezvoltăm un altfel de serviciu, orientat 100% către nevoile clientului.

Am învățat multe lucruri utile pe parcursul celor 10 ani de când activăm pe piață rent a car. Acestea ne-au ajutat să dezvoltăm serviciul optim pentru clienți. Așa am ajuns că în 2019, peste 96% din clienții AutoBoca să ne recomande prietenilor și familiei. Le mulțumim tuturor celor care au ales să închirieze mașini de la noi și ulterior ne-au recomandat celor apropiați. Pentru o firma românească, un astfel de ajutor contează enorm!

unde se afla sarmizegetusa
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Cele mai recente testimoniale din 2019

Încercăm să menționăm o legătură cu clienții care închiriază mașini de la noi. Vrem să le oferim ocazie de a lasă testimoniale. Folosim feedbackul oferit de clienți pentru a dezvoltă cele mai bune servicii posibile. Dacă suntem criticați la anumite aspecte ale procesului de închiriere, nu ne supărăm, din contra! Vrem să reparăm lucrurile care nu sunt ok iar clienții sunt cei mai în măsură să ne ajute.

Anul 2019 a venit cu multe schimbări dar și cu oportunități de dezvoltare. Am reușit să le oferim clienților șansă de a închiria autoturisme bune, optime pentru diverse activități de transport confortabile. Ce spun clienții despre serviciile AutoBoca din acest an? Va invităm să aflați chiar acum! Care sunt cele mai recente testimoniale scrise de clienții noștri?

Săptămâna acesta am făcut un mic update la secțiunea de testimoniale, unde am pus cele mai noi impresii lăsate de clienți. A fost plăcut să vedem că majoritatea clienților AutoBoca încă sunt mulțumiți de serviciile primite. Pentru noi este o reală bucurie să oferim oamenilor posibilitatea de a închiria mașini bune și servicii de calitate. Nu este mereu ușor dar facem un efort suplimentar când este nevoie. Vrem că cei care vin la AutoBoca să știe că urmează să fie tratați cu respect, profesionalism și atenție. Acum a venit timpul să descoperiți ce au avut de zis doi clienți despre noi.

Domnul Răzvan a închiriat de la noi Ford Fiesta în Bacău, în perioada 19.06.2019 – 21.06.2019 și a lăsat o recenzie completă și măgulitoare pentru noi. „Mașina Ford Fiesta bine întreținută, aproape nouă, motorizare excelență, un foarte bun partener de drum lung! Amabilitate, competență și bun simt! Nu am așteptat mult, instrucțiunile mi-au fost oferite cu claritate, conciliere și într-o manieră elegantă! Totul a fost la superlativ! Foarte mulțumit, mai ales că am condus o mașînă pentru nefumători! Foarte ușor, în drum către Aeroportul Bacău! Ne-ai recomandă altora? Bineînțeles, cu mare drag! Da, pentru calitatea serviciilor dumneavoastră!”

Vrem să-i mulțumim cu acest prilej pentru acest minunat gând. În sediul nostru din Bacău o să gășiți mereu agenți profesioniști care va pot oferi asistență în fiecare moment al procesului de închiriere.

Un alt client care ne-a lăsat un feedback util este doamna Geanina. Această a închiriat Opel Corsa în Suceava în perioada 20.06.2019 – 24.06.2019. „Calitate bună, prețul e puțîn diferit cu celelalte companii de rentals. Băieții din Suceava sunt de ajutor și foarte respectoși. Rapid. Ușor și la subiect. Foarte ușor și la dispoziție. Da, ar fi bune și câteva oferte atractive pentru clienții fideli.” Mulțumim mult pentru acest feedback. Vom avea în vedere dezvoltarea unui sistem de recompensare a clienților fideli. Sperăm că în curând să fie gata!

opel astra transmisie automata de inchiriat pret mic

În această vară vă invităm să descoperiți mașinile noastre de bun venit!

Știm că lunile de vara iulie și august sunt caracterizate de numeroase călătorii prin România. Toată lumea vrea să folosească zilele de concediu pentru experiențe plăcute. Unii merg la mare, alții la munte, însă obiectivul general rămâne același: să se simtă bine.

Din fericire, majoritatea celor care și-au plănuit vacanțele în România în următoarele luni, pot opta cu încredere pentru o mașînă de bun venit de la noi. Avem o sumedenie de modele ce pot fi închiriate fără stres. În parcul auto o să gășiți mașini de la producători auto de top: Mercedes Benz, Dacia, Renault, Opel, Hyundai, Ford și alții. Vrem că cei care apelează la serviciile noastre să primească mașini de calitate. 

Inchirieri auto oras