Aniversari romantice în România: călătorii de neprețuit în doi

Călătorii romantice cu iz romanesc pentru cei care iubesc să descopere locuri noi

Ieșim din monotonia rece a iernii și ne bucuram de venirea soarelui prietenos. Lumina de afară și temperaturile ridicate ne invita la plimbări și activități în aer liber. Ușor și deosebit entuziasm, uitam de restricțiile impuse de vremea rece și pornim în aventuri minunate pe afara. Putem să folosim vremea frumoasa pentru a sărbători anumite momente importante din viața noastră. Începem să cochetăm cu ideea de a călători pentru a aniversa clipele speciale împărtășite cu cei dragi. Și este chiar ușor să ne bucurăm de o călătorie specială, cu iz romantic. Folosim informațiile pe care le avem la dispoziție pentru a ne bucura de momente de neuitat alaturi de persoana iubită.

Din când în când nu strica să investim în bunăstarea căsniciei și a relației în care suntem. Este chiar indicat să facem acest lucru, mai ales daca timpul este potrivit pentru o astfel de activitate. Daca investim puțin timp pentru o documentare atenta, vom reuși relativ ușor să găsim o destinație care să ne încânte. Suntem siguri că mulți oameni încearcă găsească cele mai frumoase locuri romantice de vizitat.

România este o tara minunata, care ascunde o sumedenie de surprize turistice, potrivite pentru diferite ocazii. Totuși, pentru a celebra iubirea într-un loc minunat, este bine să ne informam bine. Așa putem descoperi locații romanești romantic. Sunteți pregătiți să descoperiți și voi câteva locuri faine, demne de vizitat împreună persoana iubită? Fie că vorbim de iubita, sotie sau amanta, România poate acomoda cu ușurință nevoi turistice diverse.

De fiecare data când ieșim din zona de confort facem pasi importanți către experiențe speciale, care să fundamenteze angajamentul nostru pentru frumos. Astăzi avem de libertatea de a ne bucura de călătorii plăcute, lipsite de elemente stresante. Putem găsi în România multe locuri minunate, mai ales daca le căutam cu atenție. De ce să nu ne simțim bine macar preț de câteva zile? Hai să descoperim împreună câteva locuri frumoase, care să devină reper în setarea călătoriei voastre. De multe ori găsim sfaturi bune pe internet, și ar fi chiar păcat să le ignoram. Noi așa am descoperit o sumedenie de locuri incredibile care ne-au surprins prin frumusețea lor.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Care sunt cele mai romantice locuri de vizitat în România?

În 2019 avem posibilitatea de a ne petrece timpul liber alături de cei dragi în tot felul de locuri superbe. Printre acestea se numără stațiunile montane de la poalele munților Carpați, mereu dornice să întâmpine turiști din România și nu numai. Azuga, Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Vatra Dornei, Frasin, Dorna Arinii, Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Pojorâta, Cavnic, Borsă, Arieșeni, Stana de Vale, Râncă și alte stațiuni montane reușesc să bucure oamenii. Acestea sunt doar câteva din locurile care merita atenția celor care în prezent caută o locație frumoasa de împărtășit cu cineva drag. O alta locație pe care merita să aveți în vedere este Bâlea lac. De ce? Romantismul prinde viață în munții Făgăraș, un loc care încântă vizitatorii cu peisajele sale incredibile.

De fiecare data când cochetam cu ideea de a porni la drum prin tara, începem să enumeram o sumedenie de locuri pe care ne-am dori să le vedem. Uneori numărul acestora este atât de mare încât nici macar o viață de om nu ne-ar permite să le vizitam pe toate. Poate că nici nu trebuie să facem acest lucru. Contează să găsim un loc care să ne bucure sufletul și să ne încânte ochii. Trebuie totuși și să menționam Delta Dunării, ce merita un loc de cinste în inimile romanticilor.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Cei care ajung în aceasta parte a României se pot bucura de darul nenumit al Dunării. Delta este absolut minunata, mai ales daca vremea este plăcuta. Pregătiți aparatul de fotografiat deoarece sigur o să-l folosiți aici. Sunt foarte multe peisaje frumoase aici, pe care merita să le imortalizați în fotografii și chiar clipuri video. Acestea pot fi ulterior distribuite pe diverse canale de socializare (Facebook, Instagram, Twitter sau chiar YouTube).

Fiecare călătorie romantica pe care o facem în România are potențialul de a deveni ceva deosebit. Pe lângă placerea de a ajunge într-o destinație minunata, drumul în sine poate oferi surprize plăcute. De foarte multe ori drumul a rămas în inimile noastre, nu neapărat șederea la locația aleasa. În timpul drumului ascultam muzica, discutam și ne bucuram de compania celor dragi. Telefoanele rămân ascunse sau sunt scoase rar de co-pilot sau de pasagerii din spate. Ne putem îndepărtă puțin de lumea digitala și de darurile ei nespuse.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Daca vă pregătiți de drum în următoarea perioada, ați putea arunca o privire peste posibilitățile auto existente. Preț de câteva minute să uitam de mijloacele tradiționale de transport care pot influenta într-un mod sau altul calitatea drumului. Călătorii trebuie să se bucure de libertate, flexibilitate și voie buna. Nimeni nu vrea să fie constrâns în timpul călătoriei. Timpul liber trebuie să fie celebrat și prețuit. Din acest motiv, țoață lumea încearcă să găsească variante de transport utile. În acest sens, AutoBoca poate fi de ajutor. Cum? Firma noastră vă poate ajuta să închiriați mașini bune, demne de folosit prin România. Astăzi vă puteți bucura de experiențe auto plăcute la volanul mașinilor noastre de bun venit!

Contactati-ne cu încredere pentru a închiria un autoturism pentru călătoria pe care urmează să o faceți! Suntem în fiecare zi pregătiți să vă oferim acces la mașini bune!

Inchirieri auto oras