Anunt important AutoBoca rent activitate coronavirus

Având în vedere situația fără precedent cu care ne confruntăm cu toții că urmare a pandemiei cauzate de Covid-19, dorim să vă oferim o actualizare a ceea ce înseamnă acest lucru pentru planurile de călătorie pe care le aveți și închirieri auto prin intermediul AutoBoca Rent a Car & Leasing Operațional.

Vom continua să oferim servicii de închiriere auto clienților noștri care încă doresc să călătorească, acolo unde nu există restricții de călătorie și în conformitate cu îndrumările autorităților medicale. 

Cu toate acestea, înțelegem că în acest moment există incertitudine în privința planurilor de călătorie, așa că, dacă în prezent, aveți o mașină rezervată la AutoBoca, dar preferați să amânați călătoria, începând de luni, 16.03.2020, puteți să optați pentru schimbarea datei de rezervare a mașinii sau pentru anularea integrală a rezervarii.  În ambele cazuri AutoBoca nu va aplica tarife de modificare a rezervărilor sau taxe de anulare a acestora. Aceste condiții se aplică tuturor rezervărilor existente și noi, până la o notificare ulterioară. În cazul în care se optează pentru modificare datei de rezervare, poate există o diferență de tarif pe care va trebui să o plătiți. Vă asigurăm că AutoBoca vă va susține în demersurile de modificare a planurilor de călătorie. 

În cazul în care suntem nevoiți să anulăm rezervările că urmare a indicațiilor primite din partea autorităților, clienții vor putea opta pentru modificarea perioadei de rezervare, cu plata diferențelor de preț, dacă va fi cazul, sau pentru rambursarea sumelor achitate.

Pentru efectuarea modificărilor, vă invităm să ne trimiteți un email la rezervari@autoboca.ro sau să ne contactați la 00400733508484. 

Menținerea curățeniei în autoturismele din flota AutoBoca

Pentru clienții îngrijorați de expunerea la Covid-19, dorim să vă asigurăm că depunem toate diligențele pentru a asigura sănătatea clienților noștri.

Menținem cele mai înalte standarde de curățenie. Activitatea este desfășurată de întreaga echipa AutoBoca prin curățarea autoturismelor înainte și după fiecare închiriere.

In plus, interiorul mașinilor este dezinfectat înainte de fiecare închiriere de către angajații AutoBoca. Totodată, săpunul și soluții de igienizare a mâinilor sunt disponibile la fiecare sediu de închiriere pentru toți clienții și personalul AutoBoca.

Mai presus de toate, am dori să vă asigurăm că siguranța și sănătatea clienților cât și a echipei AutoBoca au fost întotdeauna și vor fi întotdeauna prioritatea noastră.

Oferim servicii de închiriere auto de peste 12 ani, timp în care ne-am confruntat cu multe situații dificile și, cu fiecare ocazie, datorită clienților și partenerilor noștri, am devenit mai puternici. În acest sens, vrem să vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem cu bine.

Vă mulțumim pentru sprijin și vă dorim multă sănătate.