Așteptări de la anul 2021 și promisiuni optimiste de călătorie

Să ne dedicăm timpul călătoriilor plăcute prin România!

Anul 2020 a fost acompaniat de multe oportunități de călătorie pierdute-n negura pandemiei. Nu a fost ușor să trecem prin „furtuna” emoțională a anului trecut, însă păstrăm speranța că 2021 o să fie mai darnic cu momentele frumoase. În ciuda nenumăratelor restricții și limitări de mobilitate, românii au sperat mereu că va veni vremea călătoriilor. Așa că s-au tot documentat în ultimele luni, punând accent pe turismul intern.

Turismul românesc o să necesite ajutor pentru a reveni după dezastrul economic din 2020. Nu o să fie ușor pentru hotelurile, pensiunile, vilele, restaurantele și cafenelele românești să revină la normalitate. Din nefericire, știm de multe localuri minunate care au căzut sub tăvălugul pandemiei. Poate că anul 2021 o să le ajute să revină la normal. Cum? Dacă vom reuși să scăpăm de pandemie atunci cresc șansele că business-urile românești care oferă servicii în industria HORECA să recapete încredere.

Românii vor să contribuie activ la redresarea economică a țării. Ei înțeleg responsabilitatea pe care o au pentru revitalizarea firmelor care oferă servicii turistice. Așadar, sunt șanse destul de mari ca în 2021 să vedem mulți români colindând meleagurile ancestrale. Chemarea Carpaților și cântecul de sirenă al Mării Negre pot aprinde „flăcări” turistice în inimile românilor. Cine nu vrea să parcurgă măcar o singură dată în viață Transfăgărășanul? Cine nu vrea să admire munții Rarău din popasurile special amenajate de pe Transrarau? Acestea sunt două din cele mai frumoase drumuri românești, ce pot fi parcurse cu patos și plăcere.  

Dacă v-ați gândit că anul 2021 este potrivit pentru câteva călătorii plăcute, atunci cu siguranță merită să fiți bine informați. Pandemia ne-a învățat multe lucruri despre noi și potențialul turistic existent pe meleagurile Doinei și ale Mioriței. Acum știm că trebuie să fim documentați înainte de a porni la drum.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Trebuie să știm:

  • – unde să ne cazăm
  • – unde putem mânca
  • – ce putem vizita în regiune
  • – ce mașină să închiriem pentru a călători

Ordinea este diferită în funcție de persoană. Așa că nu este surprinzător să vedem atât de mulți oameni cu priorități diverse și așteptări specifice de la călătoriile pe care vor să le întreprindă prin România. Nimeni nu dorește să plece orbește prin țară, mai ales după învățămintele anului 2020. În următoarele 12 luni, România așteaptă călători curioși și entuziasmați de farmecul naturii. Ar fi indicat să ne pregătim din timp și astfel să redescoperim țara.

unde sunt muntii fagaras
Photo credit: Dusmanu Ionut

Vine noul an cu experiențe auto de bun venit!

Nu este dificil să privim cu optimism noul an. La cât de complex și greu a fost 2020, avem așteptări înalte de la următoarele luni, chiar dacă nu o să fie ușor să scăpăm de anumite obiceiuri, prinse de-a lungul anului. Timpul ne este aliat. El ne poate fi pastor prietenos în vremuri tulburi, ceea ce poate fi extraordinar. Majoritatea românilor care și-au propus să călătorească prin țară în 2021, au nevoie repere pentru a se bucura de experiențe cât mai plăcute posibil. Trendul de evitare al locurilor aglomerate o să continue și în următorul an. Același lucru poate fi spus și despre mijloacele de transport în comun care au fost ocolite de români (de cei care nu au avut alte posibilități).

După un an în pandemie, românii au început să caute soluții de transport personale care să-i țînă departe de străini. Din fericire, serviciile de rent a car pot fi accesate cu ușurință. Ele pot fi folosite pentru a închiria autoturisme de bună calitate. Acestea au demonstrat în repetate rânduri că reprezintă opțiuni de încredere pentru români și străini, turiști sau oameni de afaceri. În România pre-pandemie, serviciul rent a car era extrem de popular printre călători. Atunci când aceștia din urmă nu au mai venit în țară, firmele de rent a car au avut de suferit. Ele nu au mai avut clienți. Am simțit și noi din plin efectele negative ale lipsei clientelei cu care eram obișnuiți an de an.

Schimbările au afectat business-ul rent a car și se poate observa acest lucru din numărul firmelor care au fost nevoite să-și termine activitățile. Dacă oamenii vor recăpăta libertatea de mișcare în 2021, atunci cu siguranță și industria auto o să crească. Sunt foarte multe slujbe care depind de o revitalizare a sectorului. Sperăm că acest lucru să se întâmple cât mai curant.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În căutarea unui sens superior al experienței turistice

Călătoriile prin România au un spirit aparte. Țara este un bastion de surse de relaxare, distracție și voioșie vizuală. Majoritatea persoanelor care au pornit în călătorii prin țară, au avut parte de experiențe plăcute, chiar dacă uneori s-au plâns de calitate infrastructurii.

Totuși, putem observa că lucrurile evoluează în direcția potrivită. În ce în ce mai multe județe din România au bani alocați pentru dezvoltarea drumurilor. Ne bucurăm să vedem un interes specific în acest segment. Toată lumea are de câștigat dacă infrastructură rutieră beneficiază de o actualizare serioasă.

microbuz 7 locuri de inchiriat

Aveți nevoie de un autoturism de închiriat în 2021?

Noul an înseamnă călătorii posibile prin Europa. Libertatea de mișcare ne poate surprinde în cel mai plăcut mod în anul următor. Sperăm că vara să ne încânte cu certitudini de călătorie. Românii abia așteaptă să pornească în aventuri turistice prin țară. Ei s-au săturat de stat în case și implicit de plimbări prin orașele în care locuiesc și muncesc. Călătoriile prin România în 2021 pot fi plăcute și sigure în același timp.

Dacă v-ați decis să explorați România în următoarele luni, va puteți asigura că aveți la dispoziție un autoturism bun. Aici intervenim noi, oferindu-va acces facil și lipsit de stres la mașini de bun venit! În ultimii 13 ani, am oferit experiențe auto plăcute și sigure clienților, prin intermediul autoturismelor închiriate. Acestea din urmă au reușit mereu să impresioneze clienții. Puteți oricând citi testimoniale scrise de cei care au închiriat autoturisme de la noi în ultimii ani. Acesta este poate cel mai bun mod de a descoperi dacă serviciul nostru vi se potrivește.

Să știți că toți agenții AutoBoca vă pot oferi asistență în timpul procesului de închiriere. Profitați de expertiza lor pentru a găsi rapid cel mai bun mijloc de transport pentru călătoria pe care vreți să o faceți! 

Inchirieri auto oras