Atenţie la starea precară a drumurilor din Iaşi

Controlează apetitul pentru şofat mai bine!

 

Photo credit: Dusmanu Ionut

Photo credit: Dusmanu Ionut

În fiecare zi descoperim drumuri mai puţin bune prin oraşul în care trăim. Din nefericire în loc să scadă numărul acestor probleme, ele tot apar.

De ce răsar ca ciupercile după ploaie rămâne un mister în multe comunităţi auto din România. Se pare că sunt foarte mulţi oameni care „vânează” cu o veritabilă plăcere locaţiile gropilor din oraşele în care locuiesc. Ne-am gândit să ne facem datoria şi să scoatem în evidenţă câteva din locurile de evitat din cel mai mare oraş al Moldovei: Iaşi. Să ştiţi că sunt foarte multe străzi în oraş care se prezintă într-un stare îngrijorătoare pentru posesorii de maşini. În ciuda faptului că aceste probleme ale asfaltului sunt scoase în evidenţă zi de zi de şoferi autorităţilor locale, lucrurile rămân neschimbate.

Cum putem „remedia” această problemă în viitorul apropiat? Credem că o presiune adiţională peste cei care pot face o diferenţă prinde bine. Este important să lăsăm tăcerea deoparte şi evident să cerem câteva schimbări. În Iaşi nu trebuie să faceţi un efort considerabil pentru a găsi gropi sau şosele groaznice. Şoferii ieşeni sunt absolut terorizaţi de anumite gropi din oraş. Dacă întrebaţi orice şofer din Iaşi despre situaţia gropilor o să auziţi un suspin lung urmat de o cascadă de cuvinte mai puţin frumoase. Drumurile din fosta capitală a Moldovei au nevoie de un serios upgrade. Totuşi hai să trecem în revistă drumurile care au nevoie de multă îngrijire. Chiar dacă oraşul Iaşi este cunoscut pentru obiectivele turistice frumoase, există şi o parte mai puţin plăcută ochiului. În rândurile următoare pe aceasta o să o detaliem.

 

Lucrurile neştiute despre oraşul Iaşi

 

Biblioteca centrala universitara din Iasi

Photo credit: Dusmanu Ionut

Cu ceva timp în urmă, cei de la Primăria Iaşi au anunţat că au înscris oraşul în marea cursă pentru a deveni Capitala Culturală Europeană. S-au concentrat pe aspectele culturale însă le-au neglijat pe cele ce ţin de infrastructură. Au fost demarate proiecte culturale dar puţine în ceea ce priveşte calitatea drumurilor din Iaşi. Care sunt drumurile de evitat din Iaşi? Apoi, în primul rând trebuie să aveţi grijă dacă ajungeţi pe strada Smârdan. Cu certitudine statutul de şosea este oarecum depăşit. Aici trebuie să aveţi foarte mare grijă deoarece nu doriţi să fiţi surprinşi de gropi şi câteva fisuri destul de mari. Viteza nu este recomandată în această parte a Iaşiului. De asemenea trebuie să conduceţi o maşină suficient de puternică pentru a răspunde unor cerinţe de drum clare. Pe măsură ce exploraţi oraşul Iaşi o să descoperiţi şi mai multe astfel de drumuri.

Pentru a gestiona aşa cum se cuvine drumurile pe care urmează să le faceţi în Iaşi, trebuie să aveţi la dispoziţie un autoturism sigur şi de calitate. Dacă nu aveţi la dispoziţie un autoturism personal bun, puteţi mereu opta pentru un serviciu rent a car profesionist. Care sunt opţiunile dumneavoastră? Apoi, în oraşul Iaşi sunt multe firme care oferă servicii de închirieri auto. Fiecare firmă vine cu oferte diverse, unele avantajoase şi altele mai puţin.

Trebuie să aveţi în vedere priorităţile imediate de transport şi astfel să găsiţi cea mai bună variantă. AutoBoca rent a car oferă oamenilor posibilitatea de a conduce autoturisme sigure şi de calitate, potrivite petru drumurile mai puţin bune din Iaşi. Vă invităm să descoperiţi oraşul Iaşi la bordul unui autoturism din flota AutoBoca!

Inchirieri auto oras