Ați început să căutați soluții de mobilitate auto de iarnă?

unde sunt muntii fagaras

Ne apropiem de sezonul rece și ne gândim la posibile văcanțe de iarnă!

Abia ce am pășit în luna octombrie și gândurile cu și despre văcanța de iarnă apar la orizontul minții creative. Nu știm cum o să decurgă lucrurile iarna. Dacă gripa și Covid-19 o să se suprapună, atunci o să fie dificil să ne bucurăm de viață. Chiar și în condiții mai vitrege, românii vor dori să se bucure de magia Crăciunului.

Știm că sunt oameni care abia așteaptă să descopere România albă, îmbrăcată-n omăt și colinde fermecătoare. Mirosul de vin fiert, cozonac și turtă dulce, plutesc în atmosfera. Luminile colorate, oamenii îmbrăcăți în promoroacă și magazinele deghizate în Moși Crăciun, fac că luna decembrie să fie cea mai frumoasă din an. În 2020 nu știm cum o să sărbătorim Crăciunul dar avem speranța că lucrurile vor decurge așa cum ne dorim. Totuși, avem experiență unei stări de urgență și precauția ne ajută într-o viitoare situație similară. Dacă prima oară avem luați prin surprindere, acum lucrurile s-au schimbat.

În această iarnă, avem în față o gamă văriată de provocări și probleme de rezolvăt. Nu trebuie să întrăm în panică, din contra! Curajul o să ne ghideze pașii în lunile rămase ale anului 2020. O să fie dificil, dar oamenii se adaptează rapid la situații noi.

Photo credit: Dusmanu Adina

În ceea ce privește mobilitatea auto de iarnă, AutoBoca vă poate fi de folos!

Lunile decembrie, ianuarie și februarie pot deveni rapid surse de bucurie dacă știm cum să le petrecem împreună cu cei dragi. Știm că a devenit o provocare să împărțim timpul responsabil cu prietenii și membrii familiei. Înainte de a spune da unei invitații de ieșit în oraș, ne gândim automat „oare persoană respectivă a respectat regulile de siguranță și protecție?”. Uneori primim răspunsuri clare și alteori unele evăzive. Încrederea este mai prețioasă că oricând. Nu știi cui să o dai și de unde să o primești. Această este noua realitate în care ne desfășurăm activitatea de zi cu zi.

Noul normal este greu de suportat însă o să devină din ce în ce mai ușor să ne adaptăm lui. Timpul s-a dovedit a fi mereu un aliat de nădejde pentru oameni. Vom reuși să trecem și peste această criză sanitară. Luna decembrie este cu siguranță cea mai așteptată a anului.

Moș Crăciun și ale sale cadouri minunate transformă complet sărbătoarea Crăciunului. Nașterea Domnului și atmosfera generală de sărbătoare, fac din decembrie o sursă constanța de fericire și bucurie. Încercăm să fim mai buni și să-i surprindem plăcut pe cei dragi. În contextul pandemiei, o să fie puțin mai dificil să găsim un echilibru între a rămâne sănătoși și a răspândi cadouri și bucurie celor dragi.

VW Polo de inchiriat 2020

Pentru a vă putea deplasa în voie în ultimele luni ale anului 2020 și primele ale anului 2021, ar trebui să aveți la îndemână un autoturism de calitate. Aici vă putem ajuta cu brio! Cum? Vă punem la dispoziție mașini de bun venit, potrivite pentru necesități de transport cât mai diverse. Diversitatea auto este importantă într-un prezent cu atât de multe nevoi diferite. Unii oameni vor mașini mici pentru a se deplasa în voie prin orașele României.

Alții doresc modele compacte cu portbagaje mari, unde să stocheze bagaje mici și mari. Aveți nevoie de un microbuz spațios și ușor de condus? Avem în flotă modele precum VW Touran, Renault Trafic și Mercedes Benz Vito, care pot fi folosite cu ușurință pentru a descoperi diverse orașe și sate românești.

Obiectivul AutoBoca a fost mereu clar: să le oferim clienților acces rapid la mijloace de transport sigure și confortabile. Așa că am adăugat în flota mașini de la producători auto de top, recunoscuți pentru produsele lor. Rămâne doar să intrați pe site și să explorați opțiunile de rezervare disponibile.

inchiriati vw polo in romania

Formularul online de rezervare durează doar câteva minute pentru a fi completat. Rezervați mașina online în siguranță. Noi primim rezervarea, o confirmăm și voi aveți mașînă pregătită pentru o nouă aventură turistică, personală sau profesională prin România. Fiecare mașină este curată și igienizată înainte de a fi predată clientului. Mai mult decât atât, autoturismele sunt predate cu plinul făcut. În acest mod, clientul se poate bucura de drum fără să facă opriri la benzinării.

În luna decembrie, avem posibilitatea de a explora câteva din cele mai frumoase locuri din România. Țara este superbă și poate fi descoperită mai ușor dacă aveți la dispoziție un autoturism bun. După ce am parcurs mai mult de 1000 de kilometri în România, putem spune că țară merită atenția turiștilor români și străini. Am avut parte de experiențe turistice de neprețuit prin țară, motiv pentru care atât de mulți români și-au plănuit vacanțele de iarnă în locații noi și interesante.

Crăciunul și revelionul în 2020 o să fie diferite dar nu neapărat mai rele că în anii precedenți. Putem găși modalități sigure de distracție și voie bună, care să devină amintiri frumoase și poate chiar de neuitat!

Pe măsură ce vă informați corespunzător, devenie o reală plăcere să dezvoltați un traseu de urmat sau un itinerariu captivănt. Nu uitați că ne aveți alături. Ori de câte ori aveți nevoie de un autoturism bun, îl puteți închiria cu ușurință de la noi! 

Inchirieri auto oras