Aţi vrea să închiriaţi VW Jetta în august?

Cum putem călători cu drag şi fără stres în luna august? AutoBoca are o soluţie pentru voi!

În ultima lună de vară, freamătul pregătirilor pentru concedii este în toi şi parcă se simte în întreaga atmosferă un sentiment de entuziasm şi voioşie. Într-un final cea mai aşteptată perioadă din an ne este accesibilă şi vom putea pleca spre destinaţiile la care visam în timpul iernii.

Pentru unii este vorba de doar câteva zile, pentru alţii poate o săptămână sau două, însă cert este că în curând ne vom delecta cu privelişti minunate şi vom pune sub lacăt toţi factorii de stres. Foarte mulţi oameni încearcă să uite de problemele cu care se confrunta zilnic. Unii reuşesc iar alţii întâmpina dificultăţi în obţinerea unei stări de linişte depline.

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Fără îndoială că merităm să ne deconectăm de agitaţie, responsabilităţi şi să ne concentrăm doar asupra lucrurilor şi oamenilor care ne fac să zâmbesc şi ne aduc linişte sufletească. Motive să plecaţi şi să exploraţi România sunt enorm de multe. Doar la o simplă căutare online, veţi putea vedea sute (chiar şi mii) de poze din diverse zone ale ţării noastre.

Poate fi vorba de o pajişte înverzită atent păzită de masivele muntoase, sau de plajă însorită de la litoralul Marii Negre sau o cascadă ce îţi va tăia respiraţia, sau un castel impunător şi lista poate continua. Dacă ne împinge picioarele golaşe în nisipul fin de la malul mării, deja simţim cum ne relaxăm mai bine. 

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Avem sute de obiective turistice inedite care abia aşteaptă să primească turiştii curioşi cu o legendă pe măsură şi cu privelişti încântătoare. Ce poate fi mai relaxant şi îmbucurător dacă nu o vacanţă împreună cu familia? În această manieră, veţi avea şansa să creaţi multe amintiri de neuitat cât să vă şi îmbogăţiţi albumele foto.

Pasionaţii de arhitectură, istorie, cultură cât şi de arta fotografiei, vor avea la dispoziţie sute de locaţii în care predomina măiestria Mamei Natură cât  şi construcţii deosebit de frumoase. Cei care iubesc clădirile vechi o să aprecieze tot ce are de oferit România, o ţară cu oraşe incredibil de primitoare.

Imagini castel Peles

Photo credit: Dusmanu Ionut

Practic, luna august poate deveni luna aventurilor turistice. Însă, înainte de a porni la drumuri prin ţară, va trebui să vă asiguraţi că aveţi un partener de drum de încredere. Autoturismul pe care îl veţi folosi, joacă un rol crucial pentru o călătorie plăcută şi lipsită de stres.

Foarte probabil veţi dori să profitaţi la maxim de zilele libere şi să nu vă preocupaţi de starea tehnică a maşinii sau să vă simţiţi inconfortabil de fiecare dată când vă urcaţi la volan. Vacanţa merita să fie plăcută şi o sursă de voie bună. Cu puţină atenţie şi răbdare putem face acest lucru, mai ales dacă ne documentăm cum trebuie.

Majoritatea persoanelor care au nevoie de maşini în luna august pentru perioade de timp bine determinate, pot opta cu încredere pentru un serviciu rent. Foarte popular în statele occidentale (Franţa, Spania, Italia, Germania, Anglia, Scoţia, Irlanda, Belgia sau Olanda), serviciul rent a car este cu siguranţă în creştere şi în România. 

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Din ce în ce mai mulţi oameni vor să călătorească prin ţară cu un autoturism bun, care să nu dezamăgească. Coşmarul unui şofer plecat în vacanţă ar fi să i se strică maşina chiar în mijlocul drumului. Ar fi un mod tare neplăcut de a vă petrece timpul liber, nu-i aşa?

Şi tocmai astfel de situaţii vrem să vă ajutăm să evitaţi. Dacă veţi alege să colaboraţi cu AutoBoca, veţi avea la dispoziţie un agent profesionist care vă va ajuta să selectaţi modelul potrivit pentru călătoriile voastre. În cei 10 ani de când activăm pe piaţa rent a car am reuşit să oferim servicii sigure şi de calitate, optime pentru nevoile clienţilor.

De ce să optaţi pentru maşinile de bun venit de la AutoBoca? De ce să aveţi încredere în serviciile noastre? Fiindcă în flota noastră veţi găsi multe autoturisme noi care pot oferi experienţe turistice deosebite. Nu doar atât, însă avem mii de clienţi încântaţi de calitatea maşinilor şi serviciilor noastre. Din acest motiv, suntem convinşi că şi voi veţi fi mulţumiţi de ofertele de rent pentru luna august. 

calatorii prin tara 2018

În acest sens, vă propunem să închiriaţi noul VW Jetta pentru o vacanţa cu adevărat deosebită. Ce face noul Jetta un partener de drum de încredere? De ce să îl alegeţi şi voi? În rândurile următoare, vă vom oferi mai multe detalii!

de unde pot inchiria o masina

VW Jetta, o maşină de încredere pentru călătorii fără stres în august

În luna august puteţi închiria maşini de bună calitate de la Autoboca.  Noi vă invităm să aruncaţi o privire peste VW Jetta, un autoturism foarte bun, care sigur poate acomoda diverse nevoi de transport. Acest model se număra printre cele mai iubite de milioane de şoferi din întreaga lume.

Şi pe bună dreptate! VW Jetta încorporează o serie de calităţi ale autoturismelor de lux, însă la un preţ mult mai accesibil. Se deosebeşte de competitorii săi din clasa compact printr-un design elegant, motor puternic şi spaţiere generoasă.

Cu VW Jetta veţi putea călători fără probleme oriunde în ţară şi este o maşină ce se poate adapta la toate tipurile de drum (fie prin marile centre urbane sau de sute de kilometri). Şi partea bună este că puteţi închiria noul Jetta de la AutoBoca la un preţ avantajos. Cu noi, veţi avea oportunitatea să economisiţi fără să faceţi compromis la calitate. Sună bine, nu-i aşa?

Photo credit: Bogdan Tofan

Ce trebuie să faceţi ca să vă bucuraţi de noul VW Jetta în luna august? Doar să ne contactaţi. De restul ne vom ocupa noi. În mai puţin de câteva minute, veţi avea maşină curată, cu plinul făcut şi gata să vă ducă în vacanţa mult aşteptată. De ce aţi spune nu? Contactaţi-ne astăzi şi rezerva noul Jetta, poate chiar la un preţ special!

Inchirieri auto oras