Auto de schimb în caz de accident în România

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Ați avut un accident auto? Închiriați o mașină GRATIS!

În 2019 mulți romani încearcă să se bucure de experiențe auto plăcute, lipsite de probleme. Totuși, chiar daca depunem efort considerabil pentru a evita accidentele, acestea au nefericitul obicei de a ne găsi pe noi. Probabil ați văzut cât de multe accidente au fost în ultimii ani în România. Din păcate numărul accidentelor rutiere creste de la an la an. Cine este de vina pentru această realitate oribila?

Putem găsi mulți responsabili dar nu trebuie să ne concentram pe acest aspect, cel puțin nu în cadrul acestui articol. Ne dorim o infrastructura mai buna, care să ajute șoferii să conducă mașinile pe drumuri de calitate. Vrem să spunem „la revedere” druumurilor proaste. Daca privim realitatea românească obiectiv, atunci sigur trebuie să mai așteptam câțiva ani buni pentru a conduce pe autostrăzi sau măcar drumuri europene cel puțin decente.

rent vw polo in romania great price

Pentru a nu avea parte de accidente auto, trebuie să ne deplasam cu atenție și cu grija prin trafic. Nu trebuie să ne grăbim și să ispitim soarta. Destinația aleasa nu o să plece nicăieri. Daca avem răbdare în trafic atunci putem îndeplini obiectivul de a ajunge la destinație fară să trecem printr-o experiență negativă.

Și char daca facem tot ceea ce tine de noi pentru a nu avea parte de un accident auto, se poate întâmplă că aceasta să se producă. Alt șofer poate fi de vina. El sau ea poate că vorbea la telefon sau i-a fost distrasă atenția din „x” factor, motiv pentru care s-a produs un accident. Nimeni nu vrea să aibă parte de un accident. Și dacă acest lucru se întâmplă și nu a fost vina noastră, atunci nu strică să știm că avem câteva drepturi.

În caz de accident auto, putem închiria GRATIS o mașină!      

Știm că un accident auto reprezintă o nefericită experiență, de evitat. Daca totuși se întâmplă, macar să nu fie cu victime sau vătămări corporale. Mașină se poate repara dar omul suferă în urma unui accident. În cazul unui accident auto, sunt șanse să nu mai putem utiliza mașină personala și astfel intram într-o oarecare panica deoarece suntem obișnuiți cu ea. Totuși, exista o soluție: închiriem o mașină. Ați putea spune că după un necaz, nu mai aveți puterea financiara de a închiria un autoturism. V-ați înșelă cu privire la un aspect: nu costa nimic să închiriați o mașină în caz de accident auto. Nu știați? Ați aflat acum! Puteți primi de la AutoBoca o mașină de schimb, ce poate utilizata cât timp mașină personala avariata se afla în service.

Cine plătește pentru acest serviciu? Poliță RCA a persoanei care a cauzat accidentul facilitează gratuitatea serviciuli. Baza legala a serviciului este o modificare a legii RCA din 2017, care specifica că persoana păgubită într-un accident auto are dreptul la o mașină de schimb, atâta timp cât mașină personala este în reparații. Puteți alege un autoturism din clasa mașinii avariate. În aceasta perioada, o puteți folosi pentru a vă îndeplini toate obiectivele. De ce să rămâneți „prizonierul” mijloacelor de transport în comun și să plătiți pentru ele când puteți accesa un serviciu de mobilitate gratuit? Aveți acum șansa de a opta pentru un serviciu de mobilitate auto GRATIS!

Cum puteți accesa acest serviciu? Este simplu: veniți la noi cu copii după nota de constatare și devizul de reparație, certificatul de înmatriculare, cartea de identitate și permisul de conducere. Acestea sunt actele impuse de lege pentru a închiria o mașină gratis. Trebuie să știți că actul legislativ este Norma nr. 20/2017, Art. 25.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Îl puteți consulta cu ușurință, pentru a înțelege în profunzime cum funcționează sistemul. De asemenea, puteți discuta cu noi pentru a descoperi mai multe lucrui despre mașinile noastre de schimb. Este ușor să faceți acest lucru. Ne puteți suna la numărul de telefon 0733.50.84.84 sau ne puteți trimite un email la adresa rezervări@autoboca.ro. Suntem mereu la dispoziția celor care doresc la mai multe informații despre acest serviciu. Avem agenți pregătiți care vă pot oferi informații utile despre acest serviciu.

Am vrut mereu să le oferim clienților posibilitatea de a conduce mașini de bun venit potrivite pentru nevoile lor. Într-un moment dificil, cum este cel al unui accident, șoferul poate opta pentru un astfel de serviciu, care este mai mult decât util. De ce să nu profitați de această ocazie pentru a închiria o mașină gratis? Discutați astăzi cu reprezentanții AutoBoca, care o să vă ajute să înțelegeți câteva lucruri despre serviciu. Vrem să găsiți relativ ușor o mașină bună, care să vă ajute să porniți la drum cu drag!

Inchirieri auto oras