Autoboca şi oferte avantajoase de leasing operaţional pentru firme

Un pachet de leasing auto pentru firma pe care o administraţi

 

Autoboca iasi vw polo (2)

În fiecare firmă există un departament special care se ocupă de bunăstarea flotei. Maşinile care fac parte dintr-o flotă auto trebuie să respecte anumite standarde de calitate înalte. Cei care doresc să asigure un grad ridicat de siguranţă şi confort şoferilor trebuie să investească inteligent în autoturismele prezente în flotă. Ce înseamnă acest lucru? Accesul la flotă auto sigură poate fi asigurat prin intermediul ofertelor de leasing operaţional. Acestea sunt mai mult decât utile atunci aveţi un buget de respectat şi nu vreţi să rămâneţi cu maşini uzate, ulterior greu de vândut altor persoane.

Noi încercăm mereu să le oferim clienţilor acces la oferte de leasing operaţional avantajoase. În cadrul departamentului nostru de leasing o să găsiţi specialişti în domeniu, mai mult decât pregătiţi să vă ofere informaţii detaliate despre ofertele disponibile. Ei o să vă ajute să găsiţi o maşină sau mai multe care să revitalizeze capacităţile de transport ale firmei voastre. Totuşi vom trece în revistă câteva dintre autoturismele aflate în prezent în ofertele noastre de leasing operaţional:

 

 • Dacia Logan (1.2 i) – de la 249 euro/lună + TVA
 • Skoda Rapid (1.2 PI) – de la 279 euro/lună + TVA
 • Dacia Duster (1.6 I 2WD) – de la 329 euro/lună + TVA

 

În ceea ce priveşte pachetele noastre de 3SLease avem următoarele oferte de care puteţi profita:

Targu Mures auto leasing oferte

START LEASE – închiriere de maşini între 1 şi 3 luni avem preţuri speciale

 • VW Polo (1.2 tsi) – doar la 375 euro/lună
 • VW golf (1.2 tsi) – doar la 420 euro/lună
 • VW Jetta (1.2 tsi) – doar la 510 euro/lună

SMALL LEASE – închiriere de maşini între 3 şi 6 luni avem preţuri avantajoase

 • VW Polo (1.2 tsi) – doar la 360 euro/lună
 • VW golf (1.2 tsi) – doar la 405 euro/lună
 • VW Jetta (1.2 tsi) – doar la 480 euro/lună

SMART LEASE – preţuri deosebite pentru o perioade de închiriere maşini între 6 şi 12 luni

 • VW Polo (1.2 tsi) – doar la 345 euro/lună
 • VW golf (1.2 tsi) – doar la 390 euro/lună
 • VW Jetta (1.2 tsi) – doar la 450 euro/lună

 

Oferte de leasing pentru firme mici şi mijlocii de la Autoboca

 

citroen c-elysee

Ştim că uneori poate fi o reală provocare să dezvolţi o flotă utilă şi de încredere. Sunt anumite aspecte pe care managerii trebuie să încorporeze în oferta de leasing. Aici intervine şi flexibilitatea agenţilor noştrii din cadrul departamentului de leasing. Agenţii Autoboca o să încerce să găsească un preţ şi un pachet corespunzător nevoilor de transport pe care le aveţi.

Când vine vorba de leasing auto, trebuie să existe un simţ acut pentru răbdare şi înţelegere – de ambele părţi. Autoboca vine de partea firmelor mici şi mijlocii cu oferte flexibile şi uşor de accesat. Vrem să găsiţi în flota noastră autoturisme de calitate şi capabile să vă ajute să duceţi produsele le clienţi mai uşor. Indiferent de scopul transportului maşina trebuie să răspundă rapid la comenzi şi evident să asigure un anumit grad de siguranţă şi confort.

În marile oraşe din România o să găsiţi reprezentaţi Autoboca mereu disponibili să vă ajute să găsiţi o ofertă de leasing bună. Vreţi să beneficiaţi de avantajele ofertelor Autoboca de leasing operaţional? Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi!

Autoturisme bune de inchiriat