Autoturism de familie perfect pentru călătorii confortabile

Vacanţe cu familia în România: vă invităm să vă bucuraţi de experienţe turistice de neuitat alături de o maşină de bun venit de la noi!

Începem să cochetam cu ideea unei vacanţe. Poate că am avut deja mici ieşiri prin apropierea oraşului în care trăim dar tonul unei călătorii mai lungi pare a ne bântui gândurile. Foarte mulţi romani deja se gândesc la vacanţă şi unde pot să călătorească alături de cei dragi din viaţa lor.

Gândul că urmează să pornească la drum îi încânta, mai ales când ştiu că se vor îndepărta de problemele zilnice. Din acest motiv, ne-am gândit că nu ar strica să scriem un articol despre posibilităţile turistice existente în România. Poate câteva sugestii o să fie apreciate şi poate altele nu, contează să ne informăm corect.

Cu luna august doar la o săptămână distanţă, începe să se simtă freamătul pregătirilor pentru concedii, călătorii şi explorări turistice. Perioada vacanțelor a venit şi mulţi oameni abia aşteaptă să pornească la drum. Acum este momentul să uităm (fie şi pentru câteva momente) de toţi factorii care ne aduc stres şi motive de îngrijorare în vieţile noastre.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Din când în când trebuie să ne concentrăm atenţia doar asupra lucrurilor şi oamenilor care ne plac. Foarte mulţi oameni şi-au programat vacantele pentru luna august. Ei vor să se bucure de temperaturile ridicate şi apa caldă a Marii Negre.

În societatea din prezent, ne aflăm într-o continuă mişcare, grabă şi parcă niciodată nu avem îndeajuns de mult timp la dispoziţie să ne bucurăm de clipele simple (precum o cină liniştită cu familia sau o plimbare relaxantă).  Bineînţeles este important să muncim ca să putem oferi suport şi siguranţa celor dragi, însă nu trebuie să uităm că sursele de satisfacţie cele mai mari nu sunt de natură financiară ci spirituală.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Aşadar, de ce să nu profitaţi de lunile de vară şi să vă delectaţi cu excursii deosebite alături de familie? Să ştiţi că este mai uşor ca oricând să vă bucuraţi de o experienţă minunată prin ţară. Totuşi, având în vedere vremea imprevizibilă din ultimele săptămâni, nu strică să vă informaţi cu atenţie cu privire la acest aspect.

August este perioada în care şi românii plecaţi peste hotare se întorc cu mare drag acasă. După multe luni de muncă, printre străini, este o adevărată binecuvântare să vă delectaţi inima şi sufletul cu priveşti ale plaiului românesc. Munţii, plajele, dealurile şi văile României vor rămâne unice şi niciunde în lume nu vom găsi un loc care să le egaleze frumuseţea.

Nu este de mirare că şi mulţi turişti din alte ţări vin în România pentru a îşi petrece vacanţele. Ei încearcă să se bucure de călătorii plăcute şi să intre în contact cu lucruri noi şi poate ieşite din comun. În fond, atunci când plecăm în vacanţe, vrem să descoperim şi locuri, oameni, poveşti care să ne scoată din zona noastră de confort. Uneori România ne oferă posibilitatea de a face acest lucru într-un mod relativ facil şi lipsit de bătăi de cap. Alteori, trebuie să depunem efort pentru a putea găsi destinaţii fascinante, demne de urmat alături de familia.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Cum se pot simţi bine familiile în România? Cum pot ele transformă o simplă călătorie într-o emoţie turistice cu totul specială? Acestea sunt întrebări importante şi care sunt adresate la începutul oricărei vacanţe cu cei dragi. Dacă tot avem la dispoziţie puţin timp pentru vacanţe, atunci ar fi de preferat să îl maximizăm. Internetul poate fi o sursă de informaţii tare utilă în astfel de momente.

Cu doar câteva clickuri veţi putea da peste informaţii valoroase ce provin din partea specialiştilor şi a altor călători ce îşi împărtăşesc experienţele turistice. Trebuie să aveţi răbdare şi să analizaţi cu atenţie fiecare opţiune de drum. Dacă sunteţi informaţi corespunzător, devine mai uşor să găsiţi opţiunea de drum perfectă.

Cu puţină răbdare şi atenţie, vă puteţi pune la punct un itinerariu deosebit, plin de activităţi potrivite pentru toţi membrii familie. Dacă veţi călători şi cu cei mici, atunci va trebui să luaţi în considerare şi preferinţele lor. Din fericire, mai în orice staţiune (fie la munte sau la mare), veţi avea acces la parcuri de distracţie, unele dintre ele fiind foarte elaborate şi potrivite chiar şi pentru adulţi! Într-o săptămână puteţi vizita o mare parte din România şi vă bucuraţi atât de munţii răcoroşi cât şi de plajele însorite de la Marea Neagră. Sigur, litoralul romanesc o să vă încânte cu darurile sale turistice.

Însă, pentru o călătorie în condiţii ridicate de confort şi siguranţă veţi avea nevoie şi de un autoturism pe măsură. Ar fi de preferat să dispuneţi de un model ce poate acomoda fără probleme toţi membrii familiei şi care dă dovadă de o performanţă ridicată la drum. Dacă v-aţi propus să parcurgeţi câteva sute de kilometri, atunci trebuie să ştiţi că dispuneţi de siguranţă şi de un autoturism puternic.

Unde puteţi găsi maşini bune pentru vacanţe cu familia? Ce fel de model ar fi potrivit? Să încercăm să oferim răspunsuri la aceste întrebări. AutoBoca este o firmă de închirieri auto care vă poate ajuta să aveţi parte de o vacanţă deosebită şi lipsită de impedimente. Cum anume? Prin a vă oferi access la maşini noi, spaţioase şi uşor de manevrat. Suntem mereu la dispoziţia celor care au nevoie de maşini bune.

Vă stăm la dispoziţie oricând pentru a ne asigura că veţi avea parte de o experienţă auto inedită. Sună bine, nu-i aşa? În rândurile următoare vă vom oferi mai multe detalii privind ce modele de maşini puteţi închiria pentru vacanţe cu familia în vara lui 2018!

Modele noi de autoturisme ideale pentru călătorii cu familia!

Aşa cum am menţionat anterior, noi vă putem ajuta să aveţi parte de experienţe turistice de neuitat şi să călătoriţi relaxaţi şi fără stres. AutoBoca oferă familiilor acces la numeroase autoturisme spaţioase, uşor de condus şi sigure.

Printre acestea se număra VW Jetta, Suzuki Vitara, VW Touran (pentru familii mai numeroase, situaţie în care spaţiul este garantul confortului). Toate aceste modele au ceva unic şi oferă experienţe auto deosebite. Clienţii AutoBoca ce au optat pentru maşinile noastre de bun venit au avut doar cuvinte de laudă privind performanţa lor.

VW Jetta este un autoturism din clasa compact şi impresionează prin elegantă, spaţiere şi motor performant. Nu doar atât, însă veţi avea parte şi de un portbagaj generos ceea ce face acest model alegerea ideală pentru o familie de 3-4 persoane. O puteţi folosi cu încredere pentru a călători cu drag oriunde aveţi nevoie.

Cei micuţi pot călători fără probleme pe bancheta din spate şi dacă au nevoie de un scaun pentru copii, AutoBoca vă poate ajuta şi la acest aspect. Jetta poate fi folosit atât pentru drumuri lungi prin ţară cât şi pentru drumuri urbane. Indiferent de condiţiile rutiere, VW Jetta se va adapta fără probleme!

Suzuki Vitara este un SUV puternic, confortabil şi foarte încăpător. Acest model a fost special conceput pentru vacanţe cu familia în zone mai dificil de parcurs. Aşadar, dacă v-aţi propus să mergeţi la munte sau chiar şi în Delta Dunării, acest SUV poate fi un parter de drum de încredere. Veţi putea explora fără impedimente toate destinaţiile dorite şi veţi călători în siguranţă!

Dacă sunteţi o familie mai numeroasă şi aveţi nevoie de un autoturism mult mai spaţios decât cele menţionate anterior, atunci puteţi închiria noul VW Touran. Este un microbuz ce poate acomoda până la 7 persoane. Partea bună este că deşi este un autoturism de talie marie, rămâne uşor de manevrat. Touran poate fi o alegere excelentă pentru cei care şi-au propus să parcurgă un circuit prin ţară.

Atunci când se călătoreşte cu familia (mai ales dacă veţi călători şi cu cei micuţi), siguranţă primează. Veţi dori să dispuneţi de toate condiţiile care promit să vă ducă la destinaţiile dorite fără probleme sau stres. În acest sens, noi, cei de la AutoBoca, nu doar că vă oferim modele de maşini performante şi de calitate, dar am pus la punct şi un pachet de servicii extra. Acestea sunt menite să aducă mai mult confort şi siguranţa călătoriilor voastre. Puteţi opta pentru Internet to Go, scaun pentru copii, sistem de navigare prin GPS şi altele.

Cu AutoBoca veţi avea parte de experienţe turistice plăcute şi sigure. Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de ofertele noastre pentru lunile de vară! În fiecare zi avem autoturisme bune pe care le puteţi închiria cu încredere. Vrem să vă bucuraţi de o experienţă plăcută pe măsură ce exploraţi România!

Autoturisme bune de inchiriat