Autoturismul potrivit pentru călătorii românești lipsite de stres

rent masini

Ați început să căutați o mașină de închiriat? Hey! Avem soluții de mobilitate pentru voi!

În România, se poate observă o cerere crescândă pentru servicii de închirieri mașini. Oamenii vor să se miște în siguranță prin țară, fără să întâmpine probleme. Șoferii încearcă să găsească mașini de calitate pe care să le folosească cu încredere pe străzile patriei. Ei nu vor să treacă prin experiențe neplăcute atunci când se așteaptă mai puțin. De altfel, majoritatea celor care călătoresc des, vor să se bucure de liniște, siguranță și confort. Țara poate fi explorată mai ușor la volanul unei mașini bune. Din acest motiv, găsim o atenție sporită acordată de români mașinilor pe care urmează să le închirieze.

Aveți în față o călătorie lungă prin țară și aveți nevoie de o mașină? O puteți închiria cu ușurință de la noi. AutoBoca a reușit în cei 12 ani de când activează pe piață românească, să ajute multe persoane să călătorească cu plăcere prin România. În flota noastră, o să găsiți mașini de bun venit, de la producători auto respectabili, recunoscuți pentru calitatea tehnică a produselor finale. Printre mărcile pe care o să le regăsiți în flota noastră se numără VW, Dacia, Opel, Renault, Mercedes Benz, Skoda, Hyundai și altele. Ne-am gândit să vă prezentăm câteva informații despre serviciul nostru de rent a car din 2020 și cum îl puteți accesa.

Cuprins articol:

  • AutoBoca în 2020 și servicii de mobilitate auto
  • Mașini de calitate, pentru experiențe plăcute pe străzile României
  • Servicii extra și 100% transparență

Timp aproximativ de citire: 6 minute

În nevoia clară de mobilitate auto, se înscriu din ce în ce mai mulți oameni. Deloc surprinzător, românii și străinii care încearcă să apeleze la servicii de închirieri auto, vor să găsească opțiuni de încredere. Așa că aceștia vor să strângă cât mai multe informații despre firmele care oferă servicii de rent în București, Iași, Suceava, Cluj Napoca, Constanța, Brașov, Satu Mare, Baia Mare, Târgoviște, Pitești, Curtea de Argeș, Onești, Adjud, Slatina, Arad, Sibiu, Craiova și multe alte orașe românești.

Am descoperit că majoritatea orașelor din România, pot acomoda nevoi de mobilitate auto. Este extraordinar că există atât de multe opțiuni în ceea ce privește accesul la mașini de închiriat. Au trecut vremurile când incertitudinea domină spectrul decizional al clienților. Aceștia știu că astăzi pot închiria cu ușurință mașini de calitate pentru a servi unor necesități clare de transport. Chiar dacă este destul de dificil să alegeți firma cu care să colaborați, internetul parcă face ca lucrurile să decurgă puțin mai ușor.

Știm că oricând putem strânge informații despre serviciile de rent a car disponibile în România. Putem citi testimonialele scrise de cei care au închiriat mașini și astfel să luăm cele mai bune decizii posibile. Avem posibilitatea de a corela informațiile disponibile, pentru a alege mai ușor cea mai bună văriantă posibilă. De-a lungul anilor, AutoBoca a reușit să ofere oamenilor acces la mașini de calitate, care au fost folosite cu încredere pentru a explora România.  

microbuz 7 locuri de inchiriat

AutoBoca în 2020 și servicii de mobilitate auto

Anul 2020 a început cu stângul penttru toată lumea. Nu ne așteptăm că noul an să ne afecteze atât de mult activitatea și existența zilnică. De fiecare dată când începeți să căutați informații despre serviciile de rent a car românești, dați peste o sumedenie de opțiuni, care mai de care mai interesante. Nu este tocmai ușor să trecem prin atât de multe surse de informații. Chiar și așa trebuie să facem un efort pentru a identifica în timp util firma potrivită pentru nevoile de transport.

AutoBoca a demonstrat în repetate rânduri că poate ajuta oamenii să închirieze mașini bune, capabile să asigure experiențe auto plăcute. În ciuda faptului ne confruntăm cu o pandemie și trebuie să ne organizăm activitatea într-un cadru cu totul special, am reușit să găsim un echilibru. Clienții pot găsi la AutoBoca servicii profesioniste de mobilitate auto, capabile să asigure stabilitate și confort.

Timpul, siguranța și confortul reprezintă trei elemente pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când urmează să închiriați un autoturism. Așa cum sperăm să descoperiți, dacă închiriați o mașină de la AutoBoca, totul decurge rapid și fără stres. În doar câteva minute, ați trecut prin procesul de rezervăre online. Acesta este intuitiv și cuprinde doar trei pași.

Mai mult decât atât, dacă aveți întrebări despre mașinile de bun venit disponibile spre închiriere, agenții AutoBoca sunt la dispoziția voastră. Ei vă pot oferi informații utile despre întregul proces de închiriere. Aveți aproape oameni cu experiență, capabili să vă ajute să gășiți mai ușor autoturismul potrivit drumului pe care trebuie să-l faceți.

Ne-am străduit să dezvoltăm cele mai bune servicii posibile. Am primit feedback mereu de la clienți, pe care l-am transformat într-un ghid util, menit să îmbunătățească serviciile oferite. Credem cu tărie în puterea constructivă a feedbackului de la clienți și îl ascultăm cu deosebită atenție mereu. Majoritatea persoanelor care ne lasă testimoniale, contribuie la dezvoltarea serviciului nostru de închirieri auto.

Mașini de calitate, pentru experiențe plăcute pe străzile României

Alegerea unei mașini de închiriat implică o atenție sporită la detalii. Știm că sunt oameni care știu exact ce mașină doresc. Ei vin la firmă și spun cu tărie „vreau să închiriez Dacia Logan sau VW Jetta pentru perioada „X” cu garanție”. Totodată, am avut și clienți care nu erau siguri de anumite autoturisme și vroiau informații suplimentare despre anumite modele.

Noi am vrut de la început să le oferim clienților acces facil la mașini diverse. Nu vrut să fim limitați în oferte, așa că am dezvoltat o flota cu modele potrivite pentru necesități de transport diferite. În flota AutoBoca o să gășiți mașini mini, compacte, standard, microbuze dar și dube. Știam că trebuie să le oferim oamenilor acces la diversitate auto.

Care sunt cele mai închiriate autoturisme de la AutoBoca? Hai să vedem împreună care sunt modelele alese de cei care au apelat la serviciile noastre! Printre cele mai cerute mașini de la noi, o să găsiți VW Polo, VW Jetta, Dacia Logan, Mercedes Benz Vito Tourer, VW Touran, Opel Astra, Opel Corsa, Renault Clio, Skoda Fabia sau Skoda Rapid.

Acestea sunt doar câteva din mașinile pe care le puteți închiria de la noi. Oferta este flexibilă și în continuă schimbare. În fiecare an, depunem efort considerabil pentru a revitaliza flota auto. Clienții beneficiază de mașini bune iar noi le câștigăm respectul.

Servicii extra și 100% transparență

Dacă alegeți să închiriați mașini de la noi, aveți acces la servicii extra. Le-am dezvoltat pentru a ajută clienții să se bucure de experiențe auto plăcute. Care sunt acestea? Aveți acces la o asigurare Excess (SCDW), scaun de protecție copil, GPS, lanțuri de zăpadă, Internet de go dar și telefon mobil de închiriat. Aceste servicii extra au fost concepute pentru a spori calitatea fiecărei experiențe auto.

Am vrut să întâmpinăm nevoile clienților cu servicii dedicate. Ele pot fi accesate contra cost. Serviciile extra pot fi adăugate mașinii închiriate în pasul 2. Mai mult decât, fiecare client beneficiază gratuit de Modificări rezervare, asigurare furt și șofer adițional!

100% transparență în fiecare faza a procesului de rezervăre. Știți exact ceea ce plătiți în fiecare moment. În desfășurătorul închirierii din pasul 3 aveți acces la toate serviciile accesate. Simplu și clar! Dorim că fiecare client să știe exact ceea ce plătește. Dacă aveți întrebări, vă putem ajuta cu asistență.

De 12 ani ajutăm clienții să se bucure de experiențe auto confortabile și sigure. Contactați-ne cu încredere pentru a descoperi lucruri utile despre toate mașinile disponibile spre închiriere. Puteți rezerva mașina dorită online iar noi ne ocupăm de restul lucrurilor! 

Inchirieri auto oras