Avantajele unui microbuz la drumuri lungi prin ţară

De ce să închiriezi un microbuz pentru călătoriile tale? Te invităm să citeşti rândurile următoare pentru a descoperi câteva lucruri interesante. 

Photo credit: Vasile Prisacariu

În orice moment al anului o vacanţă alături de prieteni sau familie este mai mult decât binevenită. Aşa ai oportunitatea să vizitezi locuri noi, să te destinzi şi să creezi amintiri plăcute ce te vor acompania o viaţă. Aceste locaţii minunate devin experienţe plăcute, pe care nu le putem uita prea curând. De asemenea, vei avea multe motive să faci fotografii cât şi să-ţi îmbogăţeşti profilele de pe site-urile de socializare cu conţinut superb.

Unele momente merită imortalizate şi făcute publice pentru a le împărtăşi cu cei dragi. În plus, nimic nu este mai plăcut decât să răsfoieşti prin albume şi să recreezi cu drag acele clipe în care te-ai simţit cu adevărat mulţumit. Nostalgia nu este recomandată dar câteodată ne poate revitaliza spiritual.

Photo credit: Marius Isac

Nu doar persoanele fizice călătoresc pentru a lua contact cu surse de relaxare şi voioşie. Un număr ridicat de companii aleg să organizeze teambuilding-uri pentru angajaţi în vederea unificării echipei într-un mediu natural relaxant şi mult mai puţin stresant. Staţiunile montane sunt destinaţiile des alese, fiindcă conferă o atmosferă liniştită potrivită pentru a stimula creativitatea. Practic, orice excursie poate fi un prilej să te reîncarci cu energie, voie bună pentru a lucra cu mai mult spor. De ce să vă refuzaţi o astfel de plăcere turistică? Dacă timpul vă este aliat, profitaţi de el.

Primăvara, mai ales, este sezonul în care mulţi oameni aleg să plece la drumuri lungi prin ţara şi să scape de monotonia lunilor friguroase de iarnă. România este un loc de-a dreptul minunat, un adevărat paradis natural plin de locuri încântătoare. Sunt atât de multe de văzut şi de făcut, încât în fiecare weekend ai putea descoperi ceva nou.

Din acest motiv, ai nevoie să dispui de un mijloc de transport de calitate, spaţios şi rezistent la toate condiţiile rutiere. Acesta este într-o oarecare măsură garantul unei experienţe pozitive, lipsite de elemente stresante sau bătăi de cap. Din acest motiv, mulţi oameni aloca timp documentarii. Vor să găsească maşina perfectă pentru drumul pe care-l au de întreprins prin ţară.

Photo credit: Ștefania Lău

Cu toţii ne dorim să ne deplasăm în siguranţă şi să ne bucurăm de libertate. Ţinând cont de aceste aspecte, un microbuz poate fi soluţia ideală. Grupurile mari de persoane optează des pentru microbuze atunci când pleacă la drum. De ce să alegi şi tu astfel de autoturism? Care sunt avantajele utilizării unui microbuz la drumuri lungi? Iată câteva motive pentru care aceste mijloace de transport te pot ajuta să ai parte de o vacanţă mai frumoasă:

Călătoriţi împreună. Cel mai probabil nu vei pleca la drum de unul singur. Aşa că, dacă ţi-ai propus să mai iei câţiva prieteni cu tine, ar fi de preferat să puteţi merge toţi în acelaşi autoturism. Cum modelele compact ies din discuţie, un microbuz este o soluţie demnă de luat în considerare. În plus, excursia are mult mai mult farmec dacă puteţi sta cu toţii şi să împărtăşiţi glume şi poveste pe drum, nu? Uite aşa, timpul fuge şi ajungeţi la destinaţie mai uşor.

Maşina spaţioasă şi confortabilă. Un mare plus al microbuzelor este faptul că sunt încăpătoare. Pot acomoda până la 9 pasageri (în funcţie de model). De asemenea, scaunele şi dotările sunt special concepute pentru a oferi maximum de confort. Toată lumea trebuie să se simtă bine în timpul călătoriei. În acest mod toţi ajung la destinaţie pregătiţi de explorat.

Portbagaj generos. La drumuri lungi şi cu multe persoane, cu siguranţă veţi avea un număr de bagaje corespunzător. Însă, cu un microbuz bun, nu va trebui să îţi faci probleme nici la acest aspect! Majoritatea microbuzelor au şi portbagaje spaţioase.

Motor mai puternic. Fiind un autoturism de dimensiuni mai mari şi motorizarea este pe măsură. Asta înseamnă că vei reuşi să parcurgi chiar şi cele mai abrupte zone (mai ales cele din regiunile montane). Şi dacă vei alege un model de calitate, vei reuşi să şi economiseşti la consumul de carburanţi. Practic, alegerea unui microbuz îţi aduce multe avantaje.

Călătoreşti în deplină libertate (alegi unde opreşti, cât opreşti). Atunci când pleci cu un microbuz închiriat, tu eşti cel care stabileşte traseul, opririle şi cât timp veţi poposi la un anumit obiectiv. Nu te simţi limitat şi te bucuri pe deplin de călătoria ta.

AutoBoca te poate ajuta să alegi un model de calitate şi potrivit pentru drumuri lungi prin românia. Este vorba despre noul VW Touran, o ultimă adiţie în cadrul flotei noastre. Acest microbuz a primit numeroase recenzii pozitive din partea clienţilor noştri şi a dat dovadă de o performanţă ridicată în special la trasee de sute de kilometri. Din acest motiv, suntem convinşi că şi tu vei avea o experienţă auto deosebită cu acest microbuz.

Ce trebuie să faci pentru a închiria noul VW Touran? Procesul nu este dificil deloc, mai ales la AutoBoca! Haide să afli chiar acum care sunt paşii de urmat pentru a te bucura de un microbuz de calitate!

Vacanţe lipsite de stres cu noul VW Touran de la AutoBoca

Grupurile de 5-7 persoane pot opta pentru acest model de microbuz şi îl pot folosi cu încredere pentru călătorii prin ţară. Vei dispune de toate condiţiile necesare pentru a te deplasa fără probleme şi impedimente. În martie, vei găsi la AutoBoca acest microbuz la un preţ special.

Ce trebuie să faci pentru a închiria noul VW Touran? Nimic mai simplu: doar ne contactezi! Unul dintre agenţii noştri îţi va sta la dispoziţie pentru toată durata procesului de închiriere şi te va ajuta să pleci la drum zâmbind. Fie că îţi vine să crezi sau nu, totul durează doar câteva minute.

Vino chiar azi în unul din sediile noastre, sau contactează-ne telefonic (ori online) şi rezervă VW Touran pentru viitoarea ta călătorie prin ţară. Acest microbuz te poate surprinde în mod pozitiv!

Autoturisme bune de inchiriat