Aveţi nevoie de un microbuz pentru o călătorie în grup?

Călătorii cu prietenii prin România: cum vă puteţi bucura de o experienţă turistică de neuitat? Sunt câteva variante pe care merită să le aveţi în vedere! 

Un nou an înseamnă noi posibilităţi să vizitaţi locaţii interesante şi la care râvneaţi de multă vreme. De ce să nu facem ceva inedit în acest an? De ce să nu strângem amintiri incredibile în următoarele luni? Poate 2019 o să vă ofere motivaţia să începeţi planificările pentru o mică vacanţă alături de oamenii dragi inimii. Majoritatea dintre noi dăm vina pe lipsa de timp, bani sau pe vremea capricioasă pentru a amâna excursii sau călătorii prin ţară.

Photo credit: Delia Gospodaru

Ne mângâiem cu ideea că data viitoare sigur vom merge, şi că nu era momentul acum. Însă, în realitate lucrurile stau puţin diferit, mai ales dacă vom alege să vedem mai departe de aceste scuze. Poate ca o să fie mai uşor astăzi să pună bazele unor experienţe plăcute. Trebuie să fim atenţi şi la posibilităţile financiare, care de cele mai multe ori ne ajuta sau nu să pornim la drum. 

Bineînţeles, un buget este necesar să îl alocăm pentru micile escapade turistice, însă dacă veţi face calcule la final, veţi constata că nu este necesar să cheltuiţi foarte mulţi bani. Dacă o să petreceţi puţin timp să vă informaţi corespunzător şi să contactaţi câţiva specialişti în domeniu, veţi identifica câteva oferte foarte avantajoase.

Unii reuşesc să găsească cazare în cele mai dorite staţiuni (Poiana-Brasov, Vatra-Dornei, Costineşti, Mamaia şi altele) la preţuri mult sub cât se cer în mod normal. Dacă veţi fi cumpătaţi şi în alegerile culinare şi veţi alege un autoturism care să vă scape de costuri extra, atunci veţi constata că plecatul în excursii este mult mai accesibil. Sunt multe informaţii la dispoziţia voastră astăzi, care vă pot ajuta să stabiliţi o călătorie specială, greu de uitat.

Photo credit: Marius Isac

Cu siguranţă merită să investiţi în vacanţe. În primul rând vă veţi relaxa, reîncarca cu energie şi crea amintiri tare plăcute alături de oamenii dragi vouă. În al doilea rând, veţi avea oportunitatea să descoperiţi câteva locuri deosebite din ţară şi să învăţaţi câte ceva despre cultura şi istoria românească. România este o sursă vie de poveste, istorioare din folclor, peisaje incredibile şi zeci de obiceiuri şi tradiţii străvechi care să vă încânte sufletele. Ţara noastră are potenţial turistic enorm, ceea ce prinde bine când iubiţi călătoria. 

Dacă veţi fi chibzuiţi şi atenţi, veţi putea transforma 2019 într-un an al expansiunii culturale prin călătorii. Chiar şi un mic weekend poate fi îndeajuns pentru a vă deconecta de la agitaţia marilor oraşe şi să vă refugiaţi undeva, în inima munţilor. În funcţie de sezon, veţi avea la îndemână câteva destinaţii care surprind prin cadre naturale deosebite, atmosferă liniştită, preparate culinare delicioase, vinuri aromate şi oameni primitori. Din fiecare colţişor al României avem câte ceva de vizitat şi învăţat.

Photo credit: Ștefania Lău

În nord, atracţiile principale sunt bisericuţele din lemn din Maramureş, alături de Mocăniţa (trenul cu aburi) şi mănăstirile pictate din Bucovina (Voroneţ, Humor, Suceviţa) alături de peisajele montane de vis. Mai orice turist care a vizitat aceste părţi din România, s-a îndrăgostit din prima clipă. Serenitatea, calmul şi simplitatea localnicilor ne umple inima cu bucurie şi fericire. Ritmul lent şi graţia anotimpului, determina mulţi romani să pornească la drum cu încredere.

În sudul ţării aveţi acces la incantatorii Munţi Apuseni, cu ale sale piscuri înalte şi vai ce par că se unduiesc la nesfârşit. Dacă vreţi să evadaţi din haosul şi agitaţia marilor oraşe, câteva zile într-un sătuc montan de aici poate fi leacul potrivit. Puteţi vizita Plaiul Foii (un paradis natural), Cheile Zărneştilor şi să urcaţi pe munţii Piatra-Craiului. Braşov, Sibiu, Sinaia, Buşteni sunt alte destinaţii la îndemână în această zonă, gata să primească turişti curioşi. Toată lumea abia aşteaptă zilele libere, pe care să le folosească cu drag. 

Photo credit: Vasile Prisacariu

Nici Dobrogea nu va dezamăgi. Pe timp de vară este destinaţia preferată a turiştilor datorită litoralului generos al Marii Negre. Însă, opţiunile sunt mai multe, inclusiv o vizită în Delta Dunării. Nici la capitolul istorie, Dobrogea nu sta rău. Din contră! Este una dintre cele mai vechi regiuni din ţară şi aici veţi găsi un papirus de origine greacă cu peste 2000 de ani vechime. O să vă surprindă plăcut această locaţie, care ascunde nenumărate obiective turistice. 

Locurile enumerate aici, sunt doar câteva exemple din sutele de destinaţii care vă stau la dispoziţie în România. Cu alte cuvinte, în 2019 nu aveţi cum să vă plictisiţi dacă v-aţi propus să exploraţi frumoasa noastră ţară. Se spune că vacanţele sunt mult mai plăcute dacă le petrecem alături de cei dragi. Aşadar, de ce să nu vă puneţi la punct o călătorie minunată alături de prieteni şi familie? Veţi putea împărtăşi experienţe incredibile şi să vă delectaţi cu frumuseţea locurilor româneşti.

Foto: Constantin Seghedin

Însă, înainte de a ne lăsa cuprinşi de entuziasmul ideii de a pleca în vacanţă, trebuie să ne gândim şi la câteva elemente de natură practică. În cazul în care scopul este să plecaţi la drum cu un grup mare de persoane, atunci va trebui să dispuneţi şi de un mijloc de transport pe măsură. Ideal ar fi să călătoriţii cu toţii împreună. În această manieră, drumul în sine va deveni mai distractiv şi veţi economisi şi la benzină.

Ce fel de autoturism ar fi cel mai potrivit pentru vacanţe în grupuri mai mari de persoane? Noi avem o soluţie! Vă invităm să citiţi în continuare pentru mai multe detalii! Credem că vă putem surprinde plăcut cu câteva lucruri interesante, menite să vă ajute să vă bucuraţi mai mult de călătoria pe care urmează să o faceţi.

Microbuze de bun venit pentru călătorii interesante în România

Sunt foarte multe grupuri care au nevoie de microbuze pentru a-şi desfăşura activitatea cu uşurinţă şi plăcere. Cei care urmează să participe la diferite călătorii, excursii şi vacanţe au nevoie de microbuze spaţioase şi confortabile, potrivite pentru grupuri diverse (5 – 9 persoane). Fiecare pasager merită să se simtă bine, confortabil şi în siguranţă. 

Cu un model de microbuz de calitate, grupul poate să-şi desfăşoare activitatea în voie şi fără stress. Puteţi cânta câteva cântece vesele sau să jucaţi câteva joculeţe amuzante şi să împărtăşiţi povestioare interesante. Un grup mai generos, înseamnă şi personalităţi diferite şi aceasta este cheia distracţiei.

AutoBoca vă poate ajuta să alegeţi un microbuz bun şi pe care să îl conduceţi cu plăcere peste tot în ţară. În flota noastră am introdus câteva modele demne de luat în considerare. Iată 3 microbuze pe care le puteţi închiria fără reţineri pentru vacanţe în România în 2019:

Renault Trafic, un microbuz potrivit pentru 9 persoane. Este unul dintre modelele spaţioase din flota AutoBoca şi poate fi partenerul ideal pentru drumuri lungi. Veţi dispune de un portbagaj generos (pentru a lua câte bagaje doriţi), scaune confortabile iar şoferul va avea un bord inteligent menit să îl ajute să conducă relaxat. Trafic are un design plăcut însă îşi menţine constituţia robustă pentru a oferi un nivel ridicat de siguranţă la drum. Suntem convinşi că veţi călători cu mare drag alături de Renault Trafic.

Mercedes Benz Vito Tourer este un alt model de microbuz destinat grupurilor de până la 9 persoane. Spaţierea nu este o problemă la Vito Tourer: toţi pasagerii şi şoferul vor călători confortabil. Scaunele au fost atent create pentru a oferi un maxim de confort şi pentru o susţinere bună a coloanei în timpul drumului. Nici portbagajul nu dezamăgeşte: îndeajuns de mult loc pentru a vă depozita bagajele. Mercedes Benz Vito Tourer transmite eleganta şi putere iar acest lucru se va simţi şi la modul în care îl veţi conduce pe şosea.

VW Touran este un model pentru grupuri medii, de 5-7 persoane. Nu ar avea rost să închiriaţi un alt fel de microbuz dacă grupul vostru nu este mai numeros de 7. Touran vă va surprinde plăcut începând de la design până la uşurinţă la condus. Este mai micuţ decât Trafic şi Vito însă tocmai acest lucru îi sporeşte manevrabilitate. Touran poate fi utilizat fără impedimente atât la drumuri lungi prin ţară cât şi cele scurte prin marile oraşe.

Nu ştiţi care dintre aceste microbuze vi s-ar potrivi cel mai bine? Nicio problemă! Veniţi la AutoBoca şi unul dintre agenţii noştri vă va ghida către alegerea corectă. Ei sunt oameni profesionişti, cu multă experienţă în domeniu şi vă pot fi de real folos în ceea ce priveşte identificarea unui mijloc de transport capabil.

Şi partea cea mai bună este că veţi găsi câteva oferte interesante la închirierea acestor microbuze dacă veţi colabora cu Autoboca. Vă invităm să descoperiţi chiar acum mai multe detalii despre posibilităţile de închiriere din această perioadă!

Inchirieri auto oras