Aveţi planuri de 1 – 8 martie prin România?

vizita la graina botanica din cluj

Primele zile de sărbătoare ale primăverii ne invită la explorat şi voie bună

Toată lumea iubeşte primăvară şi darurile sale climaterice. Lăsăm în urmă frigul şi teamă constantă ca o să ne prindă nepregătiţi o noapte albă de zăpadă. Ne uităm cu deosebit interes la locurile pe care le putem vizita alături de prieteni. Soarele ne ajută să ne punem în practică ideile de călătorie şi evident să profităm de spiritul de sărbătoare al perioadei 1 – 8 martie.

Cu siguranţă aveţi şi voi câteva planuri pentru femeile importante din viaţa voastră. Sărbătoarea începe cu primul mărţişor oferit pe 1 martie mamei, prieteniei, bunicii, colegei de muncă sau soţiei şi se termină pe 8 martie. Ziua Femeii este cu certitudine una din cele mai iubite zile ale anului.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Într-o singură zi, măreaţă şi trainică, facem tot ceea ce putem pentru a le oferi celor dragi bucurii şi zâmbete. Aşa cum bine ştiţi, nu totul se rezumă la lucruri materiale. Acestea vin şi trec la fel de repede cum au fost cumpărate şi oferite. Pentru a găsi reţetă perfectă de 1 – 8 martie, este indicat să fim bine informaţi: de unde putem cumpăra flori şi mărtişoare; unde putem ieşi în oraş la o masă de sărbătoare; care sunt cadourile speciale ideale pentru mame (mai ales pe 8 martie). Acestea sunt doar câteva din întrebările pe care şi le pun bărbaţii (mici şi mari) în această perioadă. Primăvara începe cu temperaturi prietenoase şi invitaţii la plimbări şi distracţie.

1 Martie reprezintă începutul unei perioade frumoase, atinse de graţia soarelui şi a lipsei de frig. Tranziţia de la iarnă la primăvară, vine cu provocări şi oportunităţi. Ne uităm cu deosebit drag la activităţile pe care le putem face în România, evident cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie. Fie că doriţi să vă bucuraţi de experienţe plăcute în oraş sau în afara lui, trebuie să vă urmaţi instinctul. Şi voi puteţi strânge câteva amintiri frumoase în primele zile ale primăverii.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Sărbătorim împreună 1 şi 8 martie

Orice sărbătoare este acompaniata de presiunea de a nu greşi. Fie că ne referim la cadourile cumpărate pentru diverse persoane sau la planuri îndrăzneţe de a impresiona, suntem supuşi unei întrebări stresante „Oare am făcut cea mai bună alegere?”. Dacă suntem atenţi şi hotărâţi, atunci vom reuşi să ne bucurăm de experienţe plăcute şi evident să ne încântăm oamenii apropiaţi cu surprize minunate. În funcţie de bugetul pe care-l avem la dispoziţie, sigur vom găsi soluţii de cadouri frumoase care să nu coste mulţi bani. Este important să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a crea parametrii ideali pentru surprize plăcute.

Dacă aveţi de gând să stabiliţi parametrii unei experienţe plăcute în această perioadă, atunci sigur v-aţi gândit şi la o posibilă călătorie în afara oraşului. Nu aţi ales greşit, mai ales dacă propunerea vine după luni grele de muncă. Presiunea socială se simte şi uneori vrem să o reducem. De asemenea, problemele şi stresul acumulat de la job, accentuează presiunea vieţii sociale. Dacă nu suntem atenţi şi ignorăm semnele stresului, riscăm să ne confruntăm cu ghearele ascuţite ale depresiei. Sindromul burn ouţ nu este nici el departe. Într-o lume atât de alertă şi cu un ritm rapid al informaţiile (vin şi pleacă mai repede decât le putem absorbi profunzimea sau veridicitatea), presiunea de a ţine pasul cu toate este foarte mare. Uneori aceasta ne poate dărâma psihic şi fizic. Şi noi simţim această presiune, care ne face să fim alerţi tot timpul.

Photo credit: Tinel Andronic

Pentru a ne detaşa de vuietul lumii mondene de zi cu zi, este important să ne bucurăm de linişte şi pace. Putem să ne bucurăm de o oază de linişte, mai ales dacă ne putem „lega” dorinţele de o sărbătoare. Aşadar, putem porni cu drag spre o destinaţie minunată în mijlocul naturii, unde oraşul nu îndrăzneşte să-şi arunce „vraja” (deşi încearcă luna de lună). Dacă alegem să ne petrecem vacanţele în locaţii precum Pojorâta, Frasin, Rarău sau Vatra Dornei, atunci putem să ne delectăm cu experienţe plăcute. Nu trebuie să pornim în căutarea liniştii deoarece o să ne găsească ea. Atunci când nu avem în fata calculatorul şi nu primim mail după mail că ar trebui să mai facem cine ştie ce, putem să ne bucurăm şi de viaţă. Când atenţia rămâne concentrată pe ceea ce avem în faţă, reuşim să apreciem mai mult darurile existenţei.

De 1 sau 8 martie putem să ne organizăm şi să pornim la drum în diferite zone ale ţării. De ce să nu le facem o surpriză celor dragi şi să-i ducem într-un loc frumos? Dacă câştigăm timp de la locul de muncă, printr-o zi liberă, atunci pornim la drum cu mai mult drag. Aveţi nevoie de o maşină? Puteţi apela cu încredere la serviciile AutoBoca de închirieri maşini. La noi o să găsiţi numeroase maşini de bună calitate, demne de folosit pe străzile României. Printre cele mai populare modele din 2018 şi apreciate în 2019 o să găsiţi VW Polo (manual şi automat), VW Jetta, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, VW Jetta şi altele.

Oricând doriţi să obţineţi mai multe informaţii despre ofertele noastre, contactaţi-ne cu încredere! Agenţii AutoBoca sunt mai mult decât disponibili să vă ofere asistentă în fiecare moment al procesului de închiriere.

Din acest motiv, peste 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă serviciile celor dragi. Noi muncim cu drag pentru a vă ajuta să porniţi la drum fără stres. Vă invităm să descoperiţi cele mai noi oferte de la AutoBoca!

Inchirieri auto oras