Bun şi satisfăcător: o călătorie de neuitat

O experienţă plăcută cu un serviciu de rent de calitate… de la Autoboca!

Sunt unele perioade în an care te poate determina să călătoreşti mai mult prin ţară: fie din motive legate de business, fie pentru vacanţe minunate cu familia sau prietenii. În astfel de situaţii, ar fi de preferat să te bucuri de o mobilitate ridicată pentru a ajunge fără bătăi de cap şi stres la destinaţiile vizate. O soluţie la care apelează din ce în ce mai mulţi romani, este utilizarea unui serviciu de rent a car.

În acest fel, vei şti din start că dispui de un autoturism de calitate şi care se poate plia pe nevoile tale de transport. Dacă vei găsi o agenţie de încredere, cu siguranţă vei avea la dispoziţie opţiuni multiple şi la preţuri avantajoase. Sunteţi pregătiţi să descoperiţi o soluţie pentru nevoile voastre?

Photo credit: Ștefania Lău

Din fericire, în România, sunt câteva firme profesionale de rent ce au creat pachete de închirieri interesante şi care merită atenţia ta. Cu puţină atenţie, o să reuşiţi să identificaţi pachetul optim. Bineînţeles, va fi necesar să investeşti un pic de timp pentru a identifica care dintre aceste companii îţi poate oferi serviciile cele mai bune.

În prezent, acest documentare se poate efectua foarte simplu, din confortul casei tale. Internetul este o sursă de informaţii puternică şi relativ obiectivă, având în vedere că recenziile şi comentariile din partea altor clienţi sunt foarte greu de controlat sau manipulat. O recenzie reprezintă un factor motivator pentru companii să ofere produse bune şi de încredere.

Testimoniile şi recenziile din partea altor clienţi este un punct de început foarte bun. În această manieră vei afla din experienţele altor persoane ca şi tine, dacă merită să închiriezi o maşină de la o anumită companie sau nu. De asemenea, poţi găsi şi sfaturi către ce tip de autoturism ar fi cel mai potrivit pentru călătoria ta. În funcţie de destinaţia aleasă poţi opta pentru o maşină din clasa compact, precum VW Jetta, VW Golf 7 sau chiar şi o Dacia Logan sau chiar un SUV.

Şi numărul de pasageri este un factor demn de luat în considerare. Grupurile mai mari de persoane pot alege microbuze. Este foarte important să dispui de un partener de drum de încredere pentru a te bucura de o călătorie plăcută şi fără probleme. O agenţie profesională de închirieri îţi va pune la dispoziţie o flotă bogată şi diversă de autoturisme pentru că tu să ai de unde alege. Tot ea are agenţi profesionişti care te ajuta să înţelegi mai multe lucruri despre opţiunile disponibile.

AutoBoca este una dintre acestea şi nu doar fiindcă aşa ne place nouă să ne prezentăm ci fiindcă aşa ne descriu clienţii noştri. Oferirea de servicii de calitate presupune eforturi constante şi devotament iar noi suntem dispuşi să facem aceşti paşi. Drept urmare, ne îmbunătăţim flota periodic şi adăugăm noi modele de maşini pe care le poţi închiria cu încredere. Însă, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. În rândurile următoare te invităm să descoperi care este adevărata calitate a serviciilor noastre prezentate din perspectiva unui client AutoBoca.

La AutoBoca vei găsi maşini bune şi pe care te poţi baza la orice fel de drum!

AutoBoca rent a car ţine cont de foarte mulţi factori de calitate şi ne creăm serviciile de închirieri pe baza preferinţelor clienţilor noştri. Scopul nostru este de a îţi oferi maşina de care ai nevoie şi să te bucuri de o experienţă auto foarte bună. Conform feedbackului primit din partea celor care au pornit la drum cu maşinile noastre, am putea spune că ne-am îndeplinit obiectivul.

În acest sens, îţi propunem să citeşti un testimonial lăsat de domnul Ioan Romeo Gherman. Dumnealui a închiriat un VW Polo în Bucureşti în perioada 17 Iunie – 05 August 2017. Vrem să folosim această ocazie pentru a ne prezenta mulţumirile clientului pentru completarea chestionarului.

Photo credit: Bogdan Tofan

În urma utilizării acestei maşini pe o perioadă de o lună jumătate, domnul Gherman şi-a exprimat mulţumirea faţă de performanţa acesteia şi a uşurinţei de utilizare chiar şi la drumuri lungi. VW Polo a fost autoturismul de care a avut nevoie pentru a înfrunta traficul din Bucureşti cât şi pentru călătorii extra urbane.

La sfârşitul perioadei de închiriere, domnul Gherman a fost foarte amabil şi ne-a răspuns la întrebările chestionarului de calitate. În acest fel, am primit un feedback valid privind competența maşinilor şi serviciilor noastre. Ne-am bucurat să găsim în răspunsurile clientului un grad ridicat de mulţumire faţă de serviciile primite de la noi. Iată şi răspunsurile dumnealui la chestionarul aplicat:

Photo credit: Bogdan Tofan

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Bun
  2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Satisfăcător
  3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Bun
  4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Bun
  5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Bună
  6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Bună
  7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Uşor
  8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Da
  9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA
  10. Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro? DA

După cum puteţi observa, cuvântul preponderent folosit în a ne răspunde la întrebări este „bun/ă”. Domnul Gherman a considerat că experienţa sa auto cu VW Polo închiriat a fost per total drept una bună şi pe viitor nu ar ezita să apeleze din nou la AutoBoca.

Serviciile noastre sunt prezentate într-o manieră realistă, fără artificii de marketing sau promisiuni fără fundament. Îţi putem spune cu toată sinceritatea că dacă vei alege să închiriezi o maşină de la noi, te vei bucura de un autoturism curat, bine întreţinut şi cu o stare tehnică bună. Recent am adăugat modele noi de maşini, cu puţini kilometri la bord, deci condusul va deveni o adevărată plăcere.

De asemenea, te poţi baza şi pe agenţii noştri să te îndrume către autoturismul potrivit pentru tine cât şi pe parcursul procesului de închiriere. Datorită sistemului nostru, în doar câteva minute, poţi închiria maşina dorită şi să fii liniştit că ai rezolvat un aspect esenţial pentru toată călătoria ta. AutoBoca are sedii mai prin toată România, deci nu va fi dificil să ne găseşti.

Din contră! Acum, poţi face şi închirieri online prin completarea formularului postat pe site-ul nostru. Cu AutoBoca lucrurile sunt simple, fără bătăi de cap şi eficiente. Puteţi profita de ultimele noastre oferte de vara pentru a porni la drum cu o maşină de calitate!

Autoturisme bune de inchiriat