Bun venit octombrie călător!

Pregătiți să călătorim cu drag prin România în octombrie!

Toamna își face simțită prezența din ce în ce mai mult, însă acest lucru nu ne împiedică să ne gândim la tot felul de călătorii minunate prin țară. Acest anotimp reușește să ne aducă magia naturii în inimi și suflete. Fiecare regiune românească prinde viață în această perioada. Turiștii vor să fugă de presiunea constanța a orașelor în care trăiesc și caută oaze de liniște și relaxare în locuri noi. Sunt foarte multe persoane care abia așteaptă să pornească în călătorii românești, cu iz autentic și lipsit de umbre artificiale. Avem șansă de a descoperi luna octombrie în cel mai plăcut mod posibil.

În momentul în care ne regăsim în îmbrățișarea tacită a vacanței de toamnă, simțim nevoia de a călători și mai ales, de a explora tărâmuri noi. Avem posibilitatea de a strânge amintiri frumoase. Le putem prețui mulți ani la rând și cu greu le putem uită. Unele amintiri ne definesc viață și altele ne creionează personalitatea. De ce să nu ne asigurăm că avem parte de experiențe plăcute toamna? Nu trebuie să ne „ascundem” în casă deoarece vremea este puțîn mai capricioasă. Putem avea grijă de nenumăratele capricii ale vremii, dacă consultăm din timp buletinele meteo sau aplicațiile dedicate. Așa știm din timp când o să plouă sau dacă soarele o să domine cerul. Dacă suntem pregătiți din timp, devine o reală plăcere să călătorim toamna.

calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Un octombrie călător și mereu zâmbitor!

Avem la dispoziție 31 de zile în luna octombrie pentru a explora România și implicit pentru a lua contact cu povești minunate și oameni captivanti. Dacă avem aproape prieteni buni sau membrii apropiați ai familiei, putem descoperi bucuria unei călătorii minunate. Și de ce să nu ne delectam și noi cu o vacanță reușită? Putem face acest lucru destul de ușor, mai ales dacă suntem bine informați. Azi internetul este de partea noastră. Îl putem folosi cu înțelepciune pentru a găși cele mai faine destinații turistice, apropiate de lucrurile care ne plac. Căutăm informații cu dibăcie și ulterior le folosim pentru a lua cele mai bune decizii. Putem profită de utilitatea internetului, pentru a ne face muncă mai ușoară. Ar fi chiar păcat să nu profităm de ocazie pentru a seta parametrii unei călătorii cu totul speciale.

Călătorim cu deosebită plăcere pe teritoriul României. Totuși, știm că drumurile românești au probleme, însă dacă suntem atenți la detalii, devine puțîn mai ușor să ajungem la destinație. De-a lungul anilor, am reușit să descoperim multe locuri faine. Sunt multe povești frumoase, pe care le putem descoperi cu drag și ulterior împărți cu cei dragi. Deși luna octombrie poate fi o provocare pentru turiști, tot ea vine cu oportunități minunate. În această luna avem șansă de a strânge multe amintiri frumoase, cu iz nostalgic și bucurii sublime.

Photo credit: Constantin Andronic

În momentul în care ne decidem să vizităm România toamna, dăm peste tot felul de posibilități turistice. Munții Carpați ne pot surprinde cu stațiunile și orașele sale montane. Vatra Dornei este una din stațiunile montane care reușesc să atragă vizitatori din toată România. Avem la dispoziție o pârtie de schi dar și multe locuri de vizitat. Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta, Frasin și Rarău sunt alte locații care atrag și impresionează în mod plăcut. Sunt mulți români care aleg să-și petreacă timpul în aceste părți ale Moldovei și o fac cu deosebită plăcere.

Aici ei se relaxează și se odihnesc, dar să nu uităm nici de clipele distractive. Nu am uitat de partea sudică a țării, unde Carpații Meridionali surprind vizitatorii cu peisajele sale. Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Moeciu și Bran sunt locații faine de vizitat toamna. Puteți face o sumedenie de fotografii minunate, pe care să le distribuiți cu ușurință în diverse rețele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter sau Snapchat). De cele mai multe ori acestea reușesc să strângă multe like-uri și distribuiri, ceea ce reflectă frumusețea munților.

calatorii placute masini romania

Pentru călătorii minunate, alegeți o mașină de bun venit

Știm că uneori este greu să va organizați timpul pentru a va bucură de o călătorie completă. Avem nevoie de mașini bune pentru a ajunge la destinație rapid și fără bătăi de cap. Și dacă autoturismele personale ies din discuție, vrem să găsim soluții bune. În acest sens, avem la dispoziție un serviciu de închirieri mașini, care să asigure experiențe auto sigure și confortabile.

AutoBoca a ajutat clienți români și străini de peste 10 ani să se bucure de momente auto plăcute. Avem un parc auto cu mașini de la producători de top. Ne-am dorit de la început să le oferim oamenilor acces la servicii de bună calitate, care să fie la standarde europene. Clienții au apreciat determinarea noastră și astăzi, peste 96% din ei ne recomandă serviciile celor dragi. Această încredere ne onorează și în același timp impulsionează să oferim servicii bune.

În prezent aveți posibilitatea de a închiria autoturisme diverse de la noi, care pot fi utilizate pentru tot felul de călătorii prin țară. Le puteți închiria pentru a acomoda diverse nevoi de transport. Contactați-ne oricând doriți să descoperiți mai multe lucruri despre serviciile AutoBoca! Suntem mereu pregătiți să va surprindem plăcut cu oferte lunare cel puțîn interesante! 

Inchirieri auto oras