Călător caut maşina compactă în Cluj Napoca

Modele noi de închiriat din clasa compact în Cluj Napoca de la Autoboca  

Cluj Napoca este unul dintre oraşele vestice ale României cu un potenţial economic şi turistic foarte ridicat. În ultimii ani, foarte multe companii străine (în special pe domeniul IT, dezvoltare software şi aplicaţii mobile, suport şi mecanică), au deschis filiale aici. Ele profita de mână de lucru ieftină şi foarte bine pregătită. Rezultatele analizelor lor au identificat noi pieţe care merită dezvoltate cât şi un val de consumatori care au diferite nevoi. Astfel proiecte au un impact considerabil asupra dezvoltării oraşului cât şi pentru modernizarea acestuia. Din acest motiv preţul unui apartament aici este mai mare decât unul din Bucureşti. Toată lumea doreşte să profite de aură productivă a Clujului.

Photo credit: Bogdan Almajan

În prezent, pe străzile Clujului vei descoperi atât construcţii istorice (ce te vor transpune în alta era, una mai liniştită) cât şi elemente ce întrunesc cele mai înalte standarde tehnologice. Se poate observa o simbioză frumoasă intre trecut şi prezent. Este considerată cea de-a doua capitală istorică a României, însă printre construcţiile vechi de secole, predomină un peisaj urban.

Tocmai acest mixt sporeşte frumuseţea Clujului şi din acest motiv, foarte multe persoane aleg să viziteze acest oraş vestic. Nu suntem surprinşi de numărul mare de oameni care-şi petrec city break-ul în Cluj. Ei se bucura de momente plăcute şi amintiri cu totul speciale.

Photo credit: Ștefania Lău

Pe aeroportul din Cluj, zilnic vei vedea o avalanşă de oameni de prin toate colţurile lumii ce se grăbesc fie la întâlniri de afaceri fie să înceapă vacanţa alături de prieteni şi familie. Numărul turiştilor români şi străini creşte de la an, pe măsură ce multe persoane vin aici să admire frumuseţile naturale şi turistice din Cluj-Napoca. Asta înseamnă că există o nevoie ridicată pentru mobilitate eficientă şi de calitate. Cu toţii ne dorim să ajungem la destinaţiile vizate cât mai rapid şi confortabil posibil.

De aceea trebuie să fii foarte atent în momentul alegerii unui mijloc de transport. Vei dori ca acesta să îndeplinească un set de criterii esenţiale, precum: siguranţă ridicată, manevrabilitate, consum redus şi un nivel satisfăcător privind dotările. Cu maşina potrivită, vei avea parte de un drum fără impedimente şi fără bătăi de cap. Până la urmă, nu îţi doreşti să devii mecanic amator, mai ales dacă trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri către Cluj.

O soluţie optimă pentru a te folosi de un autoturism bun, ar fi să optezi pentru un serviciu de rent profesional. În această manieră, vei şti din start că vei avea la dispoziţie o maşină de calitate, fără probleme tehnice şi care se pliază pe nevoile tale de transport. Nu doar atât, însă dacă vei colabora cu o firmă serioasă, vei fi întâmpinat direct la aeroport cu autoturismul dorit. Însă, cum găseşti o companie de rent din Cluj-Napoca în care să ai încredere? De asemenea, o altă întrebare importantă este: ce model de maşini să închiriezi pentru vizita ta în acest oraş? Eşti pregătit să descoperi câteva răspunsuri la această întrebare?

Informaţiile sunt cheia oricărei alegeri potrivite. De aceea, este indicat să acorzi puţin timp colectărilor de date ce te-ar ajuta să găseşti răspunsurile bune. Cu internetul la dispoziţia ta, poţi identifica cele mai bune opţiuni din confortul casei tale. De regulă, recenziile, testimonialele şi comentariile lăsate de alte persoane care au întreprins acelaşi drum ca şi tine pot fi surse foarte utile. Vei putea afla o imagine nealterată de mesaje de marketing despre compania respectivă.

În această manieră, îţi va fi simplu să găseşti câteva firme ce merită încrederea ta. Una dintre acestea este şi AutoBoca, o agenţie de rent 100% românească cu sute de clienţi mulţumiţi. Bineînţeles, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Din contră! Te invităm să citeşti chiar tu ce au de spus clienţii noştri despre serviciile AutoBoca. Conform ultimelor analize (implementate de specialiştii AutoBoca), 96% din persoanele care au închiriat maşinile noastre de bun venit, ne-ar recomanda mai departe. Astfel, putem fi încrezători că şi tu vei fi mulţumit de calitatea autoturismelor noastre.

Oferta AutoBoca rent a car Cluj

AutoBoca are sedii peste tot în ţară, inclusiv în Cluj-Napoca. Va fi foarte simplu să ne găseşti şi dacă ajungi la aeroport, te putem aştepta cu maşina aleasă chiar acolo. Nu ne este frică să facem pasi extra pentru a ne asigura că tu vei dispune de toate condiţiile pentru o experienţă auto deosebită. De aceea, ne îmbunătăţim flota periodic: recent am adăugat peste 100 de maşini noi care abia aşteaptă să pornească la drum. Pentru călătoria ta în Cluj, suntem convinşi că vei aprecia foarte mult modele noi din clasa compact. De regulă, aceste autoturisme se număra printre preferatele clienţilor noştri care au de întreprins călătorii de afaceri sau de participat la diverse evenimente în marile oraşe româneşti.

5 modele de maşini compact de închiriat în Cluj-Napoca

Fiecare drum are specificităţile lui, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi un mijloc de transport potrivit. De exemplu, dacă urmează să vizitezi Clujul în interes de afaceri, atunci o alegere bună ar fi o maşină din clasa compact, însă un model mai elegant precum Citroen C-Elysee sau Skoda Rapid. Imaginea este mereu importantă, mai ales dacă urmează să te întâlneşti cu noi clienţi. Scopul principal este să inspiri profesionalism, seriozitate şi încredere iar aceste elemente pot fi transmise şi prin cele mai mici detalii (de la vestimentaţie până la maşina pe care o conduci).

În acest sens, îţi recomandăm să închiriezi un Citroen C-Elysee sau Skoda Rapid. Sunt modele de maşini compacte, cu un design impunător şi dotări de calitate. Vei beneficia de îndeajuns de mult spaţiu, atât în interior cât şi în portbagaj. De asemenea, nu va trebui să îţi faci probleme în privinţa manevrabilităţii. Le poţi utiliza cu încredere pentru a descoperi noi străzi fascinante din Cluj şi nu numai.

Pentru cei care caută un model mai practic, se pot orienta către închirierea unei Dacia Logan. Este un model de autoturism ce poate fi utilizat cu încredere pentru drumurile româneşti şi îţi aduce numeroase beneficii şi la un preţ avantajos. Desigur, se vor simţi diferenţe la finisaje şi dotări, însă Dacia Logan compensează cu robusteţe şi fiabilitate. Aşa cum bine ştiţi, Loganul este maşina de încredere a românilor.

Dacă urmează să călătoreşti cu un grup de 5 persoane, atunci poţi opta pentru o maşină un pic mai spaţioasă decât celelalte. Noi îţi propunem să iei în considerare modele precum VW Golf 7 sau Opel Astra Tourer. Autoturismele ce poartă marca VW, sunt recunoscute pe plan internaţional pentru calitatea adusă în industria auto, iar noul model de Golf 7 nu dezamăgeşte. Nici Opel Astra Tourer nu se lăsă mai prejos. Vine cu multe inovaţii în privinţa motorului şi designului interior, ceea ce face ca orice călătorie să devină o aventură plăcută.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Fiindcă ştim că aceste modele de autoturisme aduc un plus de valoare pentru experienţele auto ale clienţilor noştri, le-am inclus în flota noastră. Ne dorim ca tu să ai toate condiţiile necesare pentru un drum liniştit şi fără probleme. În funcţie de nevoile tale de transport te poţi orienta către una dintre aceste maşini, însă lista nu este exhaustivă. La AutoBoca, vei găsi zeci de alte modele interesante ce merită descoperite.

Dacă ai nevoie de un autoturism bun în Cluj, ne poţi contacta şi unul dintre agenţii noştri te va ajuta să faci alegerea potrivită. Aşa că, nu mai sta pe gânduri: vino astăzi în sediul nostru din Cluj şi profită de ofertele noastre pentru toamna 2017!

Autoturisme bune de inchiriat