Călător de weekend: pasiune şi entuziasm

Călătorii de weekend pentru clipe minunate, lipsite de stres: descoperim România într-un mod plăcut

Photo credit: Bogdan Tofan

Pasiunea pentru călătorii se strecoară în inimile multor romani. Atunci când timpul este de partea lor, mici gânduri de drum apar pe alocuri. Aşadar, nu suntem surprinşi să vedem un număr impresionant de oameni care abia aşteaptă să vină weekend-ul pentru a descoperi locuri noi şi povesti minunate. De cele mai multe ori, călătorii de weekend au un timp relativ limitat pentru a se bucura de un city break sau un popas prelungit într-o staţiune montană. Ei trebuie să-şi organizeze timpul cu mare atenţie. Stabilirea unui itinerariu clar şi uşor de urmat, poate optimiza simţitor timpul alocat drumeţiei. Din acest motiv mulţi oameni stabilesc de la început priorităţile unei călătorii.

Pentru foarte mulţi călători de weekend alegerea unui mijloc de transport implica analize atente şi uneori de durată. Sunteţi surprinşi? Probabil că nu. Romanii au descoperit în ultimii ani un serviciu extrem de util: închirieri maşini. De ce să meargă cu maşina personală pe drumurile româneşti când pot închiria un model nou preţ de câteva zile? Călătoriile lungi vin cu multe provocări, motiv pentru care nu strică să avem la dispoziţie un mijloc de transport de calitate. Majoritatea firmelor de rent a car din România le pun clienţilor la dispoziţie maşini de la producători auto de top. Diversitatea prinde bine atunci când vrei să alegi un autoturism potrivit pentru o călătorie anume.

Sunt câteva elemente pe care trebuie să le aveţi în vedere atunci când urmează să închiriaţi o maşină de weekend. În primul rând maşina trebuie să reflecte nevoile voastre de transport. Degeaba închiriaţi un microbuz dacă voi sunteţi doar două persoane. Trebuie să vă adaptaţi la necesităţile clare. În acest mod economisiţi şi bani dar şi alegeţi un autoturism bun.

Photo credit: Bogdan Tofan

  • Cuplurile pot închiria cu uşurinţă un autoturism mini (exemplu VW Polo automat) sau un model compact (VW Jetta, VW Golf 7) – astfel de maşini pot fi utilizate cu încredere pe străzile româneşti
  • Familii la pătrat: de multe ori prietenii de familie se strâng şi pornesc împreună la drum. În acest sens puteţi opta pentru o maşină mai spaţioasă. În acest sens aţi putea alege un Chevrolet Orlando, Dacia Lodgy sau VW Touran. Aceste autoturisme pot să ofere experienţe auto plăcute. Vă urcaţi în maşină şi porniţi la drum cu drag, fără să vă faceţi griji în privinţa unor probleme tehnice.
  • Grupuri: majoritatea grupurilor au nevoie de microbuze spaţioase şi confortabile. Un grup de persoane, format din 5 – 9 persoane, are necesităţi diverse, care trebuie să le abordaţi cu mare atenţie. Dacă aveţi la dispoziţie un microbuz bun, atunci o să reuşiţi să călătoriţi cu drag. La Autoboca aveţi posibilitatea de a închiria microbuze NOI, la preţuri mici. Ce înseamnă acest lucru? Puteţi alege VW Touran, Renault Trafic şi Mercedes Benz Vito Tourer. Aceste microbuze au fost recent adăugate în flota noastră. În acest sens puteţi conduce un microbuz nou cu încredere oriunde doriţi.
  • Oameni de afaceri sau marketeri: ştim că a crescut numărul de conferinţe şi întâlniri de afaceri ce au loc în weekend. În flota Autoboca o să găsiţi numeroase autoturisme de calitate, care pot fi folosite pentru a ajunge la astfel de întâlniri cu încredere. La Autoboca puteţi găsi Citroen C-Elysee, VW Jetta, VW Golf 7 şi Opel Astra Tourer.
Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

În prezent aveţi posibilitatea de a închiria maşini de weekend de la Autoboca. Noi avem numeroase modele de calitate ce pot oferi experienţe auto cu totul speciale. În acest sens puteţi citi cu încredere testimonialele scrise de diverşi clienţi care au închiriat de la noi autoturisme. Ei au reuşit să se bucure de fiecare drum, fără să întâmpine probleme. Dorim să folosim această ocazie pentru a le mulţumi tuturor celor care au răspuns invitaţiei noastre de a completa chestionarul de calitate.

Răspunsurile clienţilor ne ajută să dezvoltăm calitatea serviciilor oferite. În mod constant depunem efort considerabil pentru a îmbunătăţi fiecare serviciu de rent oferit clienţilor. Mai mult decât atât, suntem foarte atenţi atunci când adăugăm un nou autoturism în flotă. Vrem ca modelul ales să fie utilizat cu drag de client.

Autoboca

La Autoboca o să găsiţi mereu şi un personal profesionist, cu ani de experienţă în domeniul rent. Ei o să vă ofere asistentă în timpul fiecărui proces de închiriere. Discutaţi cu reprezentanţii Autoboca. O să descoperiţi oameni politicoşi, mereu dornici să vă ajute. Scopul nostru este clar: să vă oferim acces la servicii profesioniste şi la preţuri avantajoase.

De cele mai multe ori reuşim să îndeplinim acest obiectiv. Oricând doriţi să închiriaţi o maşină bună de weekend, veniţi cu încredere la Autoboca. Noi vă putem ajuta să porniţi la drum cu un autoturism de calitate. Avem chiar şi maşini cu transmisie automat. Mulţi clienţi şi-au exprimat dorinţa în acest sens iar noi am răspuns pozitiv.

Photo credit: Bogdan Tofan

Vreţi să închiriaţi o maşină de weekend? Apelaţi cu încredere la serviciile Autoboca! Noi abia aşteptam să vă oferim acces la o maşină de calitate. Contactaţi-ne oricând doriţi. Suntem foarte activi pe Facebook, Twitter şi Instagram, unde puteţi ţine pasul cu agenţii noştri din ţară.

Profitaţi de preţurile speciale din această perioadă pentru a porni la drum cu încredere. Eşti pregătit pentru o experienţă Autoboca completă? Vino cu încredere la noi sau închiriază online. Aici te aşteaptă un formular de închiriere în 3 paşi, care-l puteţi completa cu uşurinţă.

Inchirieri masini