Călători sub umbrela ploii românești

calatorii frumoase prin romania

Sub stropi de ploaie românească, ne continuăm drumul cu atenție!

Luna mai a anului 2019 a fost însoțită de o vreme destul de neprietenoasă cu cei care plănuiau să călătorească prin tară. Foarte mulți romani sunt nevoiți să folosească mașina zi de zi pentru a ajunge dintr-un loc în altul. Chiar dacă plouă, trebuie să urcăm în mașină și să pornim la drum. Știm că nu este ușor însă câteodată nu avem de ales. Din acest motiv facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a depăși obstacolele ploii. Este destul de dificil să facem acest lucru, mai ales când ne gândim la starea drumurilor romanești. Daca ploaia se lasă peste drumurile tării, deja nu mai vedem gropile și rotile autoturismelor sunt în pericol. Șoferii circulă cu precauție și mai încet decât de obicei, tocmai pentru a evita contactul cu diverse gropi.   

Un alt obstacol major în ceea ce privește condusul în ploaie este legat de vizibilitate. Aceasta este redusă mai ales dacă plouă intens și mărunt. Aici ștergătoarele ar trebui să-și facă treaba. Totuși, trebuie să circulam cu atenție și să nu ne grăbim. Este important să fim atenți în fiecare moment al călătoriei și să nu forțăm lucrurile în trafic. De asemenea, atunci când plouă, majoritatea romanilor scot de la „naftalina” autoturismele și pornesc la drum. Pe măsură ce creste numărul autoturismelor din trafic, apar noi provocări. De regula, șoferii sunt puțin mai nervoși când au în fata cozi lungi și vreme ne testează răbdarea. Pentru a ne bucura de călătorii lipsite de incidente, credem că este important să avem la dispoziție un autoturism bun.  

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Cum ne putem bucura de experiențe auto plăcute pe timp de ploaie?

În 2019 se pare că vremea o să vină cu numeroase provocări din partea vremii, ceea ce nu înseamnă vesti bune pentru șoferi. Nu strică să fim mereu la curent cu starea vremii, pentru a știi cum să o „înfruntăm”. Este relativ ușor să aflăm dacă o să plouă sau nu într-o anumită parte a tării. Putem să ne descurcăm mai bine pe sosea dacă știm cum o să fie vremea. De asemenea nu strică să ne asiguram că avem îndemăna o mașină buna, mai ales daca avem în fata un drum lung. Daca mașină personala iese din discuție (din varii motive), atunci putem închiria cu ușurință un model care să ne încânte. Din fericire, în majoritatea orașelor mari din România o să găsiți firme rent a car, cu oferte diverse, optime pentru diverse necesitați. Daca vremea nu este prietenoasă, atunci trebuie să fim foarte atenți cu autoturismele disponibile pe piață.    

Cum puteți determina daca o firma anume merita atenția voastră? Pentru a raspunde la aceasta întrebare corespunzător, credem că este important să fiți bine informați. Daca știți mai multe lucruri despre firma care v-a atras atenția, atunci devine puțin mai ușor să găsiți o firma cu care să colaborați. Au fost mulți oameni care au avut parte de diverse experiențe, plăcute sau neplăcute, cu diverse firme. Așadar, este util să avem la dispoziție informații utile despre diverse firme, care ne pot ajuta într-un mod sau altul. Astăzi noi vă putem ajuta să închiriați mașini bune, potrivite pentru diverse experiențe auto prin tara. Am vrut să ne ajutam clienții să pornească la drum la volanul unor mașini bune, care să încânte. De-a lungul anilor, am reușit să ajutam clienți romani și străini să se bucure de drumuri plăcute.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Obiectivul AutoBoca a fost mereu același: să ajutam clienții să călătorească cu drag prin diverse regiuni ale României. În acest sens, am lucrat din greu să dezvoltam un serviciu bun, care să nu dezamăgească clienții. Daca ne gândim că peste 96% din clienții AutoBoca ne recomanda serviciile celor dragi, atunci putem spune că am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Totuși, continuam să muncim din greu pentru a menține un nivel ridicat de calitate. Știm cât de important este rolul nostru în oferirea de servicii bune, care să fie utilizate cu încredere. Și toți cei care lucrează la noi, depun efort considerabil pentru a ajuta clientul să aibă parte de o experiență auto plăcuta. Daca doriți să aflați ce spun clienții despre serviciile noastre, atunci treceți cu încredere pe la secțiunea de testimoniale. Sunt doua pagini dedicate, romana și engleza, unde clienții au posibilitatea de a citi recenzii.

Vrem să le oferim clienților care au închiriat mașini de la noi, posibilitatea de a lasă un feedback. Să știți că mereu am ținut cont de feedbackul clienților. De altfel, majoritatea clienților ne oferă recenzii constructive și laudative, desi recunoaștem că am primit și câteva mai puțin reușite. Totuși, muncim din greu pentru a limita șansele că problemele să apară. În fiecare sediu AutoBoca din România o să găsiți agenți profesioniști, care vă pot ajuta în fiecare moment al procesului de închiriere.

Toți cei care lucrează la AutoBoca vor să ofere servicii bune. Daca doriți să primiti mai informații despre ofertele noastre din aceasta luna, contactati-ne cu încredere. Abia așteptam să vă ajutam să închiriați mașini de bun venit. Acestea merita descoperite! De ce? Au fost închiriate cu încredere de clienții noștri și nu au dezamăgit.

În parcul nostru o să găsiți mașini diverse, atent selectate de specialiștii AutoBoca. Ei analizează cu atenție fiecare mașină. Avem mașini potrivite pentru drumuri lungi prin tara. Vrem să le oferim tuturor clienților șansă de a închiria autoturisme bune, care să fie folosite cu drag prin diverse zone ale României. Pornim împreună la drum?

Inchirieri auto oras