Călătoria ta începe cu noi în această toamnă

Toamna vine cu noi călătorii fascinante prin România: vibraţii turistice fără egal

Din când în când este recomandat să pui pe pauză tot ce înseamnă muncă, stres, responsabilităţi şi să te concentrezi şi pe alte aspecte, care sunt de fapt fundamentale pentru un echilibru emoţional, trupesc şi spiritual. Fugim uneori de pauze deoarece liniştea poate fi o povară greu de „cărat” în spate. Totuşi, este important să ne delectăm cu vibraţiile relaxării atunci când avem puţin timp liber. Atunci când cochetezi cu ideea de relaxare şi voie bună, ai la dispoziţie o sumedenie de posibilităţi.

Unde este pasul Rucar Bran

Photo credit: Dusmanu Ionut

Dinamica societăţii moderne face ca de cele mai multe ori timpul petrecut cu familia şi cei dragi nouă să fie relativ limitat. Zilele ne sunt consumate de întâlniri de afaceri, rapoarte, iniţierea de noi strategii pentru a creşte volumul vânzărilor şi alte tipuri de sarcini relaţionate de îmbunătăţirea activităţii companiei. Desigur, pentru a fi cu adevărat mulţumit, este necesar să te simţi util, să dispui de un anumit confort financiar, însă nu strică să  petreci şi câteva clipe alături de persoanele importante din viaţa ta. Şi cum altfel să îndeplineşti acest obiectiv dacă nu printr-o călătorie prin ţară? Aici ai şansa de a fugi de stresul zilnic.

Photo credit: Ștefania Lău

România este un loc deosebit de frumos, plin de cadre naturale ce îţi vor tăia respiraţia fără prea mult efort. Dacă eşti în căutare de relaxare, deconectare de rutina zilnică şi aglomeraţie, atunci poţi găsi refugiu în inima Munţilor Carpaţi. Sătucele montane, cu atmosfera pitorească şi împrejurimi încântătoare, te vor ajuta să uiţi de griji şi să te concentrezi pe micile plăceri ale vieţii. Câteodată, simplitatea este cheia pentru a zâmbi şi a te simţi cu adevărat mulţumit.

De aceea, nici nu este nevoie să te complici atunci când îţi planifici vacanţă. Doar tu, cei dragi ţie, o maşină bună şi un traseu frumos prin munţi devin elementele unei experienţe de neuitat. Poţi consulta mai multe bloguri de călătorie pentru a descoperi idei noi de călătorie. Toamna, de regulă, turiştii prefera să viziteze zonele montane şi să se bucure de frumuseţea peisajelor colorate.

Photo credit: Ștefania Lău

De asemenea, nu ar fi rău să poposeşti şi pe la câtva obiective istorice şi să afli mai multe despre obiceiurile şi viziunile strămoşilor noştri. Opţiunile sunt multiple, va trebui să le alegi pe cele care îţi prezintă interes. De exemplu, poţi vizita câteva castele şi fortăreţe medievale. Sighişoara, Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, sunt doar câteva dintre oraşele montane româneşti pline de istorie şi povesti fermecătoare. Cu siguranţă vei avea parte de o experienţă turistică de invidiat.

Alba Iulia

Photo credit: Felicia Prodan

Înainte de a porni la drum, pe lângă stabilirea rutei, va trebui să alegi şi o maşină care să fie potrivită pentru drumurile montane româneşti. Infrastructura în aceste zone vine cu diferite provocări rutiere şi trebuie să fii pregătit să le înfrunţi. Cu ajutorul unui autoturism de calitate, nu doar că te vei deplasa cu uşurinţă şi fără probleme, ci îţi şi va face plăcere să stai la volan. Din acest motiv, foarte mulţi turişti romani şi străini, aleg să închirieze maşini. Este o modalitate simplă de a accesa mijloace de transport întreţinute în condiţii bune şi care te pot acompania pentru multe sute de kilometri.

Unde poţi închiria o maşină de calitate în România? Ce model este cel mai potrivit pentru călătoria ta? Acestea sunt întrebări pertinente, care merită şi răspunsuri pe măsură. Nu este tocmai simplu să faci o alegere bună atunci când vrei să accesezi un serviciu de rent profesional. Însă, cu informaţiile potrivite, vei reuşi să găseşti acele opţiuni care merită atenţia ta. În acest sens, AutoBoca ţi-a pregătit câteva surprize de rent pentru sezonul de toamnă. Eşti curios să afli mai multe detalii? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci te invităm să citeşti în continuare! Nu o să regretaţi o astfel de decizie!

Profită de ofertele de toamnă de la AutoBoca: călătorii prin ţară lipsite de stres cu o maşină de bun venit!

O vacanţă fără stres înseamnă şi un drum fără impedimente cât şi un nivel ridicat de siguranţă şi confort. Noi ţinem cont de aceste criterii atunci când includem autoturisme în flota noastră. Vrem ca tu să ai la dispoziţie doar mijloace de transport de calitate pe care să le poţi utiliza cu plăcere.

Dacă nu eşti încă convins de ce ar trebui să alegi şi tu serviciile de rent de la AutoBoca, poţi verifica şi câteva testimoniale pentru a descoperi ce experienţe au avut clienţii noştri cu maşinile noastre de bun venit. Suntem convinşi că nu vei fi dezamăgit.

Ce tip de autoturisme poţi găsi în flota AutoBoca? Ştim foarte bine că fiecare călătorie are specificul ai, aşa că îţi punem la dispoziţie noi modele de la producători auto de top, precum VW Polo Automat, VW Jetta, VW Touran, Suzuki Vitara şi multe altele. Lista completă o poţi găsi pe site-ul nostru oficial sau ne poţi contacta pentru eventuale recomandări. Aici o să găsiţi o sumedenie de maşini de calitate, uşor de închiriat şi la preţuri avantajoase!

Photo credit: Bogdan Tofan

De asemenea, în toamna lui 2017, vei putea închiria maşini de la AutoBoca la preţuri cu adevărat speciale. Vrem să ne surprindem clienţii cât mai plăcut, aşa că specialiştii noştri au pus la punct câteva oferte de rent, greu de refuzat. Despre ce este vorba? Vei putea închiria un VW Polo Automat la acelaşi preţ ca şi un VW Polo manual. De ce să nu te bucuri de un autoturism pe care clienţii noştri îl adoră să îl conducă fără să plăteşti extra?

O altă ofertă care ar putea fi interesantă este închirierea unui VW Jetta la preţ de VW Golf! Este deasemenea o reducere considerabilă de care ar trebui să profiţi. Dacă eşti în căutarea unui autoturism fiabil şi practic, atunci poţi închiria o Dacia Logan cu doar 15 euro pe zi (oferta supusă unor termeni şi condiţii). Nu este dificil să accesaţi ofertele noastre!

Bacau rent Dacia Logan

Cât de greu este să accesezi aceste oferte avantajoase de rent? Răspunsul: deloc! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Unul dintre agenţii noştri îţi va explica în detaliu toate promoţiile existente cât şi care sunt opţiunile disponibile pentru închirieri. Nu rata această ocazie şi porneşte şi tu la drum cu o maşină de bun venit!

Inchirieri masini