Călătorii la superlativ prin nordul României

drum transfagarasan 2019

Pregătiți să explorăm Moldova și Maramureș cu drag și voie bună!

Munca ne îndeamnă de foarte multe ori să căutam refugiu în odihna și liniște sublima. Câteodată simțim presiunea locului de munca, care se transforma în stres și anxietate. Sunt și cazuri recunoscute de depresie dar multe rămân în gratia necunoscutului deoarece mulți romani refuza să caute ajutor pentru astfel de dificultăți. Știm că în România exista o delăsare în ceea ce privește stările mentale ale angajaților dar speram că în viitor lucrurile să se schimbe. În majoritatea tarilor europene, firmele au deosebita grija că angajații să nu sufere de efectele negative ale stresului, depresiei, anxietății și sindromului „burnout”. Din păcate în tara noastră aceste boli sunt considerate hiperbole ale unor mici scăpări emoționale.

Ați putea numără pe degete numărul firmelor care au implementate programe de susținere pentru angajații afectați de astfel de dificultăți. Totuși, să trecem de lucrurile neplăcute ale societății moderne romanești și să ajungem la cele care ne pot aduce câteva zâmbete pe buze. Pentru milioane de romani, călătoria reprezintă o activitate de relaxare și voie buna, lipsita de pulsul stresului cotidian. Toți cei care văd în călătorii remedii la presiunea modernității, abia așteaptă să pornească la drum și să exploreze România cu drag. Astăzi mulți romani cochetează cu idea unei călătorii minunate prin tara. Ei doresc să se bucure de experiențe turistice plăcute, care să-i îndepărteze de sursele zilnice de stres. În acest mod ajung să descopere locuri noi și interesante din România dar să le viziteze și pe cele de însemnătate majora.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Încotro acum? Drumuri minunate prin Moldova

Romanii doresc că anul 2019 să fie unul caracterizat de voie buna, amintiri frumoase și zâmbete sincere. Având în vedere cât de multe obiective turistice sunt în România, cu greu putem spune că nu o să reușim să ne simțim bine sau să nu descoperim ceva nou și interesant. Trebuie doar să știm cum să ne folosim timpul liber și să nu-l irosim. În prezent, pentru foarte mulți romani, timpul liber este un lux. În cei 10 ani de când oferim servicii de rent a car clienților romani și străini, am reușit să întâlnim oameni care au cutreierat România în lung și-n lat. Ei au avut la dispoziție mașini de bun venit de la noi și au explorat diverse regiuni romanești cu drag. Desi fiecare turist are propriul itinerariu de respectat, sunt câteva obiective turistice care merita vizitate daca plănuiți o excursie prin tara.

Regiunea de nord a României este un bastion al turismului natural, istoric și cultural. Mulți din turiștii romani și străini care au vizitat Moldova și Maramureș s-au bucurat de experiențe cu totul speciale. Daca reușim să ne pregătim cum trebuie de următoarea călătorie, atunci devine mult mai ușor să simțim cu adevărat bine. Cum ne putem asigura că avem parte de experiențe plăcute prin tara? Cum ne asiguram că drumurile efectuate prin România o să rămână în inimile noastre ani la rand? Este simplu: Pornim împreună cu cei dragi la drum și ne detașam complet de lucrurile stresante din viață noastră. Acesta este un bun mod de a strânge amintiri frumoase, greu de uitat.

unde se afla sarmizegetusa
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat din Moldova? Răspunsurile la aceasta întrebare diferă de la un turist la altul. Totuși, exista locuri comune, accesate cu drag de turiști romani și străini. Printre acestea se numără Cetatea de Scaun a Sucevei, Palatul Culturii din Iași, Mănăstirea Cetățuia, Mănăstirea Golia, Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Moldovița, Biserica Arbore, Mănăstirea Putna, Palatul Roznovanu, Biserica Trei Ierari și multe alte locuri incredibil de frumoase. Totuși, puteți observa prezenta unor mănăstiri și monumente culturale celebre, care atrag vizitatori din diverse locuri ale României și nu numai. Pe lângă acestea, vom regăsi și diverse stațiuni montane recunoscute pentru ospitalitatea și frumusețea lor. Care sunt acestea? Să enumeram doar câteva: Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Pojorâta, Dorna Arinii sau Borsă. Aici își petrec vacantele mii de romani. Tot aici vin firmele din marile orașe din Moldova pentru a se bucura de relaxare, câteva sesiuni de ski și distracție.

Indiferent care este pasiunea voastră sau motivul care vă îndeamnă să ieșiți din „cochilia” orașului în care trăiți și munciți, Moldova, Bucovină și Maramureș pot fi surse de odihna și distracție. Suntem siguri că o să descoperiți multe locuri frumoase în aceasta perioada. Știm că foarte multe persoane și-au programat deja o vacanta în aceasta vara. Unii se pregătesc de drumuri în străinătate iar alții vor să-și găsească liniștea în România. De ce să nu ne folosim de timpul liber pentru a ne încarca cu energii pozitive? Putem face acest lucru destul de ușor, mai ales daca suntem bine informați. Găsim mai ușor drumul către o experiență pozitiva, pe care cu greu să o uitam.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Daca aveți nevoi de mașini de închiriat…

Știm că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de autoturisme pentru a se deplasa în voie oriunde doresc. În acest sens, ne-am gândit să vă oferim acces la mașini bune, pe care să le conduceți cu deosebita placere prin România. AutoBoca a dezvoltat un serviciu rent a car ușor de accesat, 100% transparent și la dispoziția clientului.

Am dorit de la început să ne ajutam clienții să călătorească fară probleme prin tara, la volanul unor mașini bune. În acest sens, încercam mereu să adagam în parcul auto doar mașini de bun venit, optime pentru călătorii urbane și rurale. Daca doriți să aflați mai multe lucruri despre serviciile noastre, vă invitam cu drag să ne contactati!

Inchirieri auto oras