Calatorii placute prin tara cu noi masini de bun venit

Toamna aceasta, unde mergem în vacanţă? Avem pentru voi câteva recomandări!

Fiecare sezon are frumuseţea lui, iar toamna te invită să te bucuri de nenumărate peisaje frumoase, parcă culese dintr-un basm necunoscut. Există un farmec aparte în această perioadă care te duce cu gândul la seri relaxante, lângă un foc călduţ, alături de cei dragi (prieteni sau familie). Toamna este ca un remediu călduţ şi viu după o vară aridă şi foarte agitată. Anotimpul scoate de multe ori la iveală din noi stări nostalgice şi liniştitoare. De aceea foarte multe persoane aleg să călătorească în lunile din acest sezon prin zone montane.

Temperaturile încă îţi permit să te aventurezi în zone mai puţin accesibile (cum ar fi munţii) şi să te poţi încumeta şi la plimbări prelungite. Însă, în acelaşi timp, pentru a descoperi locaţiile care te atrag cel mai mult, va trebui să dispui de câteva zile libere şi de o maşină bună. Cel mai probabil îţi vei dori să călătoreşti liniştit, fără griji şi fără impedimente. Cine nu doreşte să călătorească într-un mod liniştit şi calm? Toţi doresc acest lucru!

Photo credit: Ștefania Lău

Un prim pas constă în dezvoltarea unui itinerariu de vacanţă plăcut pentru tine şi ceilalţi pasageri. România dispune de sute de destinaţii turistice, unele dintre ele apreciate chiar şi la nivel internaţional. Milioane de vizitatori păşesc pe tărâmul românesc în căutarea unei comori turistice ascunse, pentru a descoperi mici secrete ascunse sau pierdute în istorie. Chiar dacă ai trăit aici toată viaţa ta, tot vei găsi câte ceva nou şi care te va surprinde plăcut.

După stabilirea itinerariului, următorul pas este să te ocupi de câteva elemente de organizare: unde te vei caza, ce ruta să alegi şi bineînţeles ce maşina vei folosi pentru călătoria ta. În funcţie de punctul de plecare, te poţi orienta către un traseu interesant. Sunt multe opţiuni din care poţi alege. O idee poate fi Iasi-Suceava-Vatra Dornei-Gura Humorului-Piatra Neamţ. Poate fi o soluţie optimă, mai ales dacă ai doar puţine zile libere la dispoziţie şi vrei să evadezi din cotidian. Acesta este un drum destul de popular printre călători (romani şi străini).

Photo credit: Dusmanu Ionut

Despre Iaşi s-au scris cărţi, s-au făcut filme şi cu toate acestea, parcă tot ar mai fi ceva frumos de spus despre acest oraş frumos. Fiecare străduţă este îmbibata cu o notă de romantism, istorie şi clădiri impresionante. Peisajul urban este preponderent, însă mai sunt locaţii care au fost păstrate în acelaşi stil că acum câţiva zeci de ani buni. Bojdeuca lui Creangă, Gradina Botanică, Manastirea Bârnova, sunt doar câteva exemple unde te poţi refugia de ritmul alert specific marilor oraşe. Te poţi pierde printre numeroasele povesti sublime, creionate de istorici şi artişti talentaţi. Nu ai cum să te plictiseşti în fosta capitală a Moldovei.

Photo credit: Dușmanu Ionuț

În Suceava, te poţi bucura de peisaje montane deosebite, tradiţii şi multe poveşti cu Ştefan cel Mare. Aici vei găsi Cetatea de Scaun, o fortăreaţă impresionantă ce dăinuie de secole. De aici poţi da o raită la două dintre cele mai apreciate staţiuni montane româneşti: Gura Humorului şi Vatra Dornei. Sunt destinaţii pentru iubitorii de natură, relaxare şi cei care sunt pasionaţi să meargă pe drumeţii pe munte. Vei putea descoperi multe poieniţe simpatice şi căbănuţe ascunse, unde vei putea poposi şi poate face şi câteva poze demne de albumul tău foto. Să nu uiţi să ai bateria încărcată la telefon sau aparatul digital deoarece o să-l foloseşti din plin.

Imagine curte interioara Cetatea de Scaun Suceava

Photo credit: Dusmanu Ionut

Piatra Neamţ este un alt oraş cu o încărcătură naturală şi culturală aparte. Deşi este micuţ, asta nu înseamnă că nu te va fermeca frumuseţea munţilor care pot deservi drept privelişte din camera de hotel. Practic, în câteva minute vei putea să te aventurezi prin una dintre pădurile dese din munţi. Vei prelua din energia liniştită şi relaxanta din acest loc fermecător. Vei reuşi să te întorci acasă cu bateriile încărcate şi pregătit pentru o nouă săptămână de muncă. O să strângi suficientă putere pentru a te întoarce cu spor la muncă.

Însă, călătoriile plăcute sunt echivalente cu mijloace de transport de încredere care te pot ajuta să te deplasezi cu uşurinţă şi fără probleme. Cel mai probabil va trebui să petreci câteva ore pe drum, aşa că ar fi de preferat să ai la îndemână o maşină de calitate şi pe care să te poţi baza. Cu toţii ştim că rutele montane sunt relativ dificil de parcurs, aşa că va trebui să vii echipat corespunzător. Din fericire, AutoBoca te poate ajuta la acest aspect. Cum te putem ajuta?

Suntem o companie serioasă de închirieri maşini şi depunem eforturi considerabile să ne punem la punct o flotă diversă şi bogată în opţiuni. În acest fel, toţi clienţii noştri vor putea pleca mulţumiţi că şi-au găsit un mijloc de transport bun. Bineînţeles, nu trebuie să ne crezi neapărat pe cuvânt. Ne poţi încerca serviciile chiar tu sau să citeşti şi ce spun alţi clienţi despre noi. Suntem convinşi că nu vei fi dezamăgit! Astea fiind spuse, haide să descoperi noile oferte de rent pentru toamna 2017!

În octombrie, AutoBoca te aşteaptă cu oferte noi la maşini de bun venit

Fiind un nou început de lună şi noi ne-am pregătit cu promoţii noi ce pot fi accesate cu uşurinţă de toţi clienţii noştri. Toate pachetele de servicii sunt create pentru a întâmpina nevoile de transport a celor ce ne păşesc pragul. În acest sens, pentru excursia ta la munte, îţi putem recomanda să închiriezi maşini din clasa compact precum Citroen C-Elysee sau VW Jetta, din clasa microbuzelor precum VW Touran sau Mercedes Benz Tourer sau un SUV precum Suzuki Vitara. Totul depinde şi de numărul pasagerilor, bineînţeles.

Citroen C-Elysee şi VW Jetta pot fi alegeri inspirate pentru familiile care urmează să plece în vacanţe în câteva  regiuni montane. Sunt maşini puternice, ce conferă un plus de  confort, siguranţă şi stabilitate. Nici la secţiunea portbagajului nu vei fi dezamăgit. Vei dispune de îndeajuns de mult spaţiu pentru a-ţi lua toate lucrurile necesare cu tine. Conform recenziilor lăsate de clienţii noştri, aceste autoturisme au dat dovadă de o performanţă ridicată pentru drumurile lungi prin ţară.

În cazul în care intenţionezi să pleci în vacanţe cu un grup mai mare de persoane (5-9), te poţi orienta către închirierea unui microbuz precum VW Touran sau Mercedes Benz Tourer. În flota AutoBoca vei găsi modele noi de microbuze, cu puţini km la drum şi întreţinute în condiţii excelente. VW Touran şi Mercedes Benz Tourer sunt două autoturisme de încredere, fiabile şi pot acomoda între 7 şi 9 persoane. Le poţi folosi cu încredere pe drumurile româneşti.

Dacă totuşi doreşti ceva mai spaţios, însă nu la fel de mare precum un microbuz, atunci Suzuki Vitara poate fi soluţia pe care o căutai. Este un SUV foarte apreciat în rândul şoferilor din întreaga lume cât şi în rândul clienţilor noştri. Vei primi o serie de avantaje esenţiale cu Suzuki Vitara: este puternic aproape ca şi un SUV de lux însă are un consum mult mai redus. Este un aspect esenţial, mai ales dacă ai un buget de urmărit.

În flota AutoBoca vei găsi mult mai multe modele (majoritatea noi) ce merită descoperite. În cazul în care vei mai avea nelămuriri, poţi apela fără nici o reţinere la unul dintre agenţii noştri. Ei îţi stau mereu la dispoziţie pentru a te ajuta să faci alegerea corectă. În luna Octombrie, am creat şi câteva oferte de rent avantajoase ce nu ar trebui ratate. Contactează-ne chiar acum şi află mai multe detalii! Eşti pregătit pentru experienţa auto marca Autoboca?

Inchirieri masini