Călătorii prin labirintul de obiective turistice ale României

Micii călători pornesc prin via de obiective turistice ale Brasovului

 

 

autobocaDe-a lungul anilor, oraşul Braşov a impresionat prin legătura sa vie cu trecutul. Bogăţia obiectivelor turistice face din acest oraş montan un important obiectiv turistic. Mulţi străini şi romani vin în Braşov pentru a se distra alături de prieteni. Cei care vin în această regiune a ţării iubesc sporturile de iarnă dar şi cultura emanată de monumentele istorice.

Numărul mare de atracţii turistice a determinat o creştere pentru ghiduri online utile care să ajute oamenii să găsească mai uşor locuri sublime. Se pare labirintul Brasovului poate fi străbătut dacă aveţi la dispoziţie un companion bine informat. În acest sens, ne-am gândit să redactăm un mic articol care să cuprindă referinţe clare despre cele mai frumoase atracţii ale Brasovului. Sunteţi gata de drum?

Dacă sunteţi pregătiţi să descoperiţi Brasovul, atunci următoarele rânduri o să vi se pară interesante. În primul rând oraşul Braşov, cândva Stalin, se află situat în  inima ţării, la intersecţia Ţării Româneşti cu Moldova şi Transilvania. Din acest motiv, oraşul era încă din trecut un tărâm multicultural cu influenţe deosebite din mai multe locuri. Bogăţia resurselor naturale dar şi ale celor istorice a reprezentat pentru mulţi oameni un punct de atracţie. Poziţia geografică a oraşului a determinat o interacţiune deosebită între cei care au locuit în ţară. Diversitatea culturală a impulsionat meşteşugarii să-şi mărească aria de dezvoltare. Din acest motiv oraşul a cunoscut o creştere economică progresivă.

 

Povestea celor mai importantă atracţii turistice ale Brasovului

 

  • În momentul în care aţi ajuns în Braşov, descoperiţi un oraş parcă croit să servească graţiei turismului. Totuşi, pentru a vă conecta la frumuseţile acestui oraş aveţi nevoie de un autoturism de calitate, echipat să ofere siguranţă şi confort de fiecare dată când apăsaţi pedala de acceleraţie.

Situat la o altitudine de 525 metri, Brasovul beneficiază de „protecţia” dealurilor Straja, Tampa şi Dealul Cetăţii. Vânturile sunt puţin mai domolite pe timpul verii însă iarna loveşte greu datorită Depresiunii Bârsei. Cunoscut în trecut şi sub numele de Oraşul Coroanei, Brasovul este în prezent unul din cele mai vizitate oraşe din România. De asemenea oraşul este şi un important centrul cultural, fiind locul perfect pentru desfăşurarea unui număr mare de evenimente.

Inchiriere masini termen lungPrin ce impresionează oraşul Braşov? Aici o să găsiţi o sumedenie de monumente istorice şi clădiri culturale dar şi o latură economică vibrantă. De asemenea Brasovul este şi un centru universitar de tradiţie, atrăgând mulţi tineri din zonele înconjurătoare. O să fiţi atraşi de muntele Tampa, unde de altfel se afla şi o rezervaţie naturală. Rezervaţia naturală Tampa adăposteşte multe rarităţi floristice care „vorbesc” celor care iubesc natură. În centrul Brasovului o să găsiţi vestigii ale uneia din cele mai puternice cetăţi fortificate din Transilvania. O să descoperiţi porţi, turnuri şi bastioane de apărare, care reflectă necesitatea oraşului de a se apăra în faţa invadatorilor. În primul rând puteţi începe vizita în Braşov cu Poarta Ecaterina şi Poarta Şchei. Acestea sunt porţile din trecut care pot fi vizitate şi în prezent.

În anul 2015 AutoBoca Rent a Car & Leasing Operaţional Braşov va invită să descoperiţi oraşul aşa cum se cuvinte. Această firmă oferă servicii profesioniste de închirieri auto în Braşov, accesibile tuturor celor interesaţi. O să descoperiţi preţuri mai mult decât avantajoase şi un serviciu profesionist!

Inchirieri masini in Brasov